Номер повідомлення:#15
sello
» 18 червня 2007, 16:06
"Читаю, читаю, знову читаю і щось так муторно стало! Соромно за себе, ну яке я маю право висловлювати незадоволення діями УЮ? Як це я смію обговорювати з колегами дії керівництва, яке всіма засобами захищає мене, дає мені можливість працювати, заробляти гроші на прожиття? Як я смію потурати першу заповідь Латинського Нотаріату - поважай своє міністерство? Мабуть погана я і неблагодарна людина! Іще почуваю себе прикро з приводу того, що давно вже ""не студент - першокурсник"" і повною мірою усвідомлюю, що не маю законих підстав (а бажання - маю) оскаржити Наказ МЮ, оскільки він (наказ) безпосередньо мої права не порушує. А от наказ УЮ про призупинення, якщо він буде, - порушує мої особисті права оскільки є правовим актом індивідуальної дії. Почуття сорому, яке не дає мені спокою, викликає той момент, що не розгледів я протянутої мені руки допомоги УЮ з пропозицією ЛИШЕ прикріпити сейф, поставити броньовані двері, а той момент, що в мене контора складається тільки з двох кімнат, а тепер потрібно мати щонайменше три, УЮ не вважає за порушення. Не знав я, невдячний, що треба було прислухатися до уговорів сумлінних працівників УЮ і протягом двох місяців зробити окремий вихід. Я то думав (знову ж моя провина, адже давно вже не студент - першокурсник), що треба узгодити всі дозволи на окремий вихід, а це займає часу від півроку і більше. Тепер буду знати, - спираючись на руку допомоги УЮ, можна сміливо гатити дірки в стіні без будь яких погоджень і ніякої відповідальності за це не передбачається! Іще нестерпно соромно мені за мою ЖАДНІСТЬ, - отримуючи шалені гроші не хочу я ""злегка витратися на ремонт"". Вчора були спеціалісти, які оглянули стан будинку, підвалу і суміжних приміщеннь першого та другого поверхів. За виповнену роботу їм було сплочено 600 гривень та ДОДАТКОВО за кожну оглянуту сусідню квартиру (а їх шість) - по 150 грн. Таким чином, як не жалко мені було такої дійсно дрібниці - 1500 гривень тільки за ОДИН ДОКУМЕНТ, а слатити вимушений був. Тепер буду знати, що для працівників УЮ це дрібні витрати. Так що пробачте, працівники УЮ, мені невдячному що одразу не відчув вашої турботи про мене і не оцінив її. Вірю вам, що незалежно від того, хто очолює або буде очолювати МЮ, ви завжди захистите мене і за будь-яких обставин витребуєте від мера міста дозвіл на встановлення вхідних броньованих дверей у приміщенні нотаріальної контори, розташованої на ""червоній лінії"". Після цього я зможу полегшено зітхнути і сказати самому собі, що остання проблема нотаріату вцілому і моя особисто – ВИРІШЕНА!"