Форум

Інформаційний ресурс

Передаточное распоряжение

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Муза » 07 листопада 2009, 18:16

Уважаемые коллеги, какие документы вы требуете для удостоверения подписи на передаточном распоряжении. Сертификат акций, выписка о регистратора ЦБ, паспорт, код владельца... у нас тут разошлись мнения с коллегами, поэтому прошу поделиться мнениями и у кого какая практика :)Заранее спасибо.
Муза

Номер повідомлення:#2

Повідомлення ВІК » 07 листопада 2009, 18:52

В данном случае Вы лишь свидетельствуете подлинность подписи на передавальному розпорядженні Т.е. в обязательном порядке - паспорт и код, а все остальное - по своему усмотрению
ВІК

Повідомлення: 891
Дякував (ла): 1543 раз.
Подякували: 452 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Муза » 07 листопада 2009, 18:56

ВІК, про подпись согласна...
Муза

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Греми » 09 листопада 2009, 15:35

Я тоже требовала паспорт и само передаточное и, если был на руках, - сертификат!!! А вообще, кроме паспорта, вроде и ничего другого и ненадобно!!!???
Греми

Повідомлення: 4380
Дякував (ла): 53 раз.
Подякували: 281 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення КМНО » 13 листопада 2009, 15:47

паспорт
КМНО

Номер повідомлення:#6

Повідомлення rimus » 26 січня 2010, 15:34

На белом листике или на бланке? Есть ли у кого готовая форма?
rimus

Повідомлення: 809
Дякував (ла): 68 раз.
Подякували: 419 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Муза » 29 січня 2010, 16:33

на бланке,хотя регистраторы ц/б говорят им приносят и без бланков, но это до изменений наверно было.ПЕРЕДАВАЛЬНЕ РОЗПОРЯДЖЕННЯМісто ___________ року.Я, _______, що мешкаю за адресою: ______, ідентифікаційний номер: ____, паспорт __________, як власник простих іменних акцій в кількості 2396848 (два мільйони триста дев’яносто шість тисяч вісімсот сорок вісім) штук, номінальною вартістю 0,25 (двадцять п’ять копійок) за одну штуку, загальна номінальна вартість яких складає 599212 (п’ятсот дев’яносто дев’ять тисяч двісті дванадцять) гривень, які були випущені ВІДКРИТИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «__________» (код за ЄДРПОУ: ___, місцезнаходження: ______), код випуску цінних паперів _, які не обтяжені ніякими зобов’язаннями та не заблоковані, виписка з реєстру власників іменних цінних паперів про стан особового рахунку __, видана реєстратором власників іменних цінних паперів Товариством з обмеженою відповідальністю «_» __ року, у зв’язку з купівлею-продажем вказаних вище акцій, прошу перереєструвати вказані вище акції на ім’я нового власника – ____________, паспорт серії _, що зареєстрована за адресою: ___, ідентифікаційний номер: _Сертифікат простих іменних акцій серії _ на 2396848 (два мільйони триста дев’яносто шість тисяч вісімсот сорок вісім) штук простих іменних акцій додається.Підпис:
Муза

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Marysia. » 29 січня 2010, 17:24

а почему вы пишете в связи с куплей-продажей? я бы так не писала а меня была другая форма, торговать акциями модет только биржа, поэтому в данном документе можно только передать акции другому лицу.
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення GiV » 06 серпня 2010, 17:32

Коллеги, подскажите, позвонили по поводу заверения подписей на передаточном распоряжении. Проверьте, правильно ли я понимаю: 1) документы, необходимые для этого - паспорт, ИНН, сертификат 2) само передаточное они сами приносят? Заполненное? 3) Или мы сами его набираем и заполняем? Тогда все равно на белом листе? 4) Удостоверительная простая - подпись физ лица № 61?Не кидайтесь тапочками, вопрос смешной, но делаем впервые, не хочу натупить.
GiV

Повідомлення: 427
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Ынотио » 06 серпня 2010, 17:37

Передаточное распоряжение Вам принесут, как было у меня там сразу форма удостоверит. - подлинность подписи физ.лица, но сопоставьте с новыми формами и на белом листочке.
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення GiV » 06 серпня 2010, 18:52

Спасибо))) Но по документам - ничего больше не нужно?
GiV

Повідомлення: 427
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення fabi » 06 серпня 2010, 20:13

на №9документи достатні для ідентифікації особи для вчинення дії стосовно засвідчення справжності його(особи) підпису на документі. документ - в даному випадку саме [qoute]передавльне..[qoute], яке необхідне реєстрарору для внесення змін в електронні реєстри стовно змін як ві..., короче. на бланку теж не забороняється, і щоб не містило змісту угоди
Наші спогади – це прапори, які ніхто не опускає,
не зважаючи на те, що влада
давно і надовго змінилась.
С. Жадан

Сльози в очах і біль у серці
Інший Майдан і інші уже ми
Небесна сотня що загинула за волю
Змінила нас вже назавжди
fabi

Повідомлення: 614
Дякував (ла): 37 раз.
Подякували: 649 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Муза » 03 листопада 2010, 00:52

Какие цены за оформление передаточного сейчас, коллеги? Как за Заяву?Читала вышесказанное, но я прошу сертификат, проверяю данные.
Муза

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]