Номер повідомлення:#538
01.10здаю
» 16 листопада 2009, 18:23
Ще не зовсім відійшов від вишки, а питання вже справді позабував.Ось що пам[qoute]ятаю:якщо недотримана письмова форма договору дарування майнового права...при заміщенні нотаріус, який заміщає вчиняє дії від свого імені і прикладає свою печатку(відповіді всі схожі, уважно читайте)які дії може вчиняти нотар, д-сть якого зупинена, але ніхто не заміщаєпри неодноразовому порушенні правил діловодства д-сть зупиняється на (у 3 відповідях містились слова про підвищення кваліфікації, але термін різний - логіка не допоможе, приходиться знати норму напам[qoute]ять)у разі необгрунтованої відмови надати д-ти на перевірку зупиняється діяльність...іпотека визначення - знову ж таки метод виключення не підійде, бо було 4 варіанти відповей я відрізнялись одним лише словом іпотекодавець - та сама ситуація - треба знати напам[qoute]ять. також 4 відповіді і всі однакові. ці 2 тести зайняли більше ніж 1 листок А4хто голова КК - про начальника управління ні слова, -1) обирається членами, 2) представник МЮ, 3) заступник начальника з питань нотаріатуЛегалізація - знову ж 3 чи 4 дуже подібних визначення - знову ж таки треба знати напам[qoute]ятьстрок дії немайнових прав інтелектуальної власностіЗемлі комунальної власностіРішення про відчуження майна товариства на суму, що становить 50 і більше відсотків майна товариства приймається ще були питання по легалізаці - зізнаюсь, що не знав на нього відповіді, тому і сформулювати складно - боюсь дурницю написатипо цпк були питання зі списку 800 про ухвалипо сімейному також було штуки 3по Конвенції нічого не було точноаж дивно - з КК згадав 48 питань, а зараз...хвилювання таки сильно впливає на пам[qoute]ять.завдання - договір іпотеки. помилки в повноваженнях сторін - переплутано, хто страхує, знайомиться з документами,) + держ мито в приватника+будівля залишається в володінні, без користування. ще було маса граматичних помилок і ід№ був з 8 цифр - навіть не знаю, чи вони це за помилку вважають.треба було знати повноваження сторін - тоді документ не страшний.задача теж не складнасуть в тому, що продається частка будиноку, що є у спільній частковій власності. заява про продаж за 10000 грн. була подана 2 місяці тому, від переважного права інший співвласник відмовився. тепер ціна 12000 тис. нотар посвідчив договір. дати оцінка дій нотаря.Люди, виббачайте, що так сумбурно, але я дуже поспішаю і не знаю, коли ще тут буду, а викласти щось хотілось, бо знаю, що комусь воно таки пригодиться.Всім удачі. будьте спокійними, уважними, часу 2 години, але їх вистачає. ще щось згадаю - напишу пізніше. з КК маю майже всі питання, які попались. якщо потрібно - викладу їх.