Номер повідомлення:#209
При*НЦ
» 18 листопада 2009, 19:20
Сдавал документы сегодня в Киеве на Басейной на экзамен 14.12.Що неприємно здивувало:1) Зверніть увагу, Довідка про відсутнисть судимості має бути чинною не тільки на момент подачі документів, а і НА МОМЕНТ ІСПИТУ. В [B]мене довідка отримана 9 листопада тобто діє до 9 грудня[/B]. Мене відправили за повторною довідкою.2) Я вже складав іспит два рази. Перший раз складав в 2007, другий в 2008 (недобрав всього 2 бали по тестам). Здивований, але тепер мені кажуть, що документи у мене прийняли, але скоріш за все відмовлять у допуску до іспиту (начебто на їх думку в Порядку вкзано ПОВТОРНО, нібито це мається на увазі тільки один раз). Так що, Маячня, звичайно все буду оскаржувати до всіх можливих органів, неприємно. Так що, якщо складаєте вдруге, поцікавтеся, чи допустять Вас до наступного іспиту.[B] Готуйтеся до того, що якщо ви не складете цього разу, то наступного шансу може не бути.[/B] Особисто я вже готую з цього питання листи до Мінюсту, КМУ....Сорри за орфографию, пишу [qoute]на колене[qoute].