Форум

Інформаційний ресурс

ІСПИТИ (з 17.11.09)

Номер повідомлення:#211

Повідомлення нюська » 18 листопада 2009, 20:33

[B]sergii[/B] Вам що прийшло повідомлення чи Ви знаєте з надійних джерелта якщо не секрет звідки Ви?
нюська

Номер повідомлення:#212

Повідомлення нюська » 18 листопада 2009, 20:36

[B]sergii[/B] скажить будь-ласка коли Ви здавали КК та відправили скаргу до ВКК
нюська

Номер повідомлення:#213

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 21:00

6. Обов’язковій реєстрації в Єдиному реєстрі довіреностей підлягають:а) посвідченні нотаріусом довіреності на право користування та розпорядження майном[B]б) посвідченні нотаріусом довіреності, їх скасування або припинення дії [/B]в) посвідчені нотаріусом довіреності на право користування та розпорядження транспортними засобами, а також довіреності, видані в порядку передорученнявсі довіреності посвідчені нотаріусом підлягають реєстрації в ЄР.
sem

Номер повідомлення:#214

Повідомлення Вселенная » 18 листопада 2009, 21:59

я здаю 26.11.2009 р....хто зі мною?..відчуття, що буду першою відписуватися відносно екзамену.
Cамое прекрасное чувство — чувство, когда уверен, что поступаешь правильно.
Вселенная

Повідомлення: 2963
Дякував (ла): 10958 раз.
Подякували: 5927 раз.

Номер повідомлення:#215

Повідомлення нюська » 18 листопада 2009, 22:03

[B]Вселенная[/B] скажіь будь ласка Вам коли надійшло повідомлення та коли Ви здавали КК та відправляли скаргу
нюська

Номер повідомлення:#216

Повідомлення Вселенная » 18 листопада 2009, 23:34

нюська, я буду здавати вперше і бачу, що з Київської області тут тільки я.
Вселенная

Номер повідомлення:#217

Повідомлення vesta » 18 листопада 2009, 23:39

Вселенная, я теж здаю разом з вами, 26.11, так що теж після іспиту обовязково відпишусь, дуже хвилююсь, тому в ваше обговорення не завжди втручаюсь ,більше часу приділяю зараз НПА.Да і тестів нових поки ще не бачила, крім тих, що lora25 викладиває.
vesta

Повідомлення: 147
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#218

Повідомлення РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ » 18 листопада 2009, 23:39

Вселенная, Вам может только так казаться, поверьте... Все остальные либо не признаются, либо просто пассивно читают форум. Желаю Вам успеха. Ждем, что Вы действительно первая [qoute]отпишите[qoute] - УРА!!! Я СДАЛА!!!!!!!
РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ

Номер повідомлення:#219

Повідомлення Ксана » 18 листопада 2009, 23:48

РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ, скажите процедуру прохождения экзамена. Только подробно и популярно. ПОЖАЛУЙСТА.
Ксана

Повідомлення: 542
Дякував (ла): 45 раз.
Подякували: 18 раз.

Номер повідомлення:#220

Повідомлення РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ » 18 листопада 2009, 23:52

ККН или ВКК?
РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ

Номер повідомлення:#221

Повідомлення Ксана » 18 листопада 2009, 23:56

ККН
Ксана

Номер повідомлення:#222

Повідомлення Вселенная » 19 листопада 2009, 00:12

Оксашка, процедуру екзамену можу я написати-нам розповідали.Ручки видають, ніяких лінійок чернеток,олівців,мобілок і т.д.Ручки видають на місці. Хочу звернути вашу увагу , що потрібно приїхати з [B][B]оригіналом паспорта[/B] [/B]в іншому випадку вас не допустять до екзамену,.В білеті ніяких дописок,позначок,закреслень.В документі буде 7 помилок-потрібно підкреслювати тільки помилки...все речення не можна, обов[qoute]язково потрібно підкреслити не менше 5 помилок в іншому випадку коли підкреслено дуже багато -можуть не зарахувати роботу (так здається було у натамакс хоча він відстояв свою думку але це не завжди може проканати*).Плюс присутність служби безпеки на екзамені- нас попереджали.В туалет вихід з СБУшніком для чоловіків, і з членом комісії для жінок.Результат в день складання іспиту.Протокол дні через три.Наче все.
Вселенная

Номер повідомлення:#223

Повідомлення Ксана » 19 листопада 2009, 00:17

экзамен проходит в один день? В первый день собеседование есть? или собеседования на ККН нет вообще? А как проходит ВККН? ВККН только для тех кто не сдал ККН?
Ксана

Номер повідомлення:#224

Повідомлення ТаШ » 19 листопада 2009, 00:26

Вселенная, выход в туалет запрещен.Захочешь выйти-билет на стол и до свидания.
ТаШ

Номер повідомлення:#225

Повідомлення Вселенная » 19 листопада 2009, 00:29

Таш, нам пояснювали, що можна(дійсно білет залишаєте комісії), а виходити в крайній необхідності можна.
Вселенная

Номер повідомлення:#226

Повідомлення РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ » 19 листопада 2009, 01:07

Будете заходить с паспортами - зарегистрируетесь (впишите ФИО, паспортные данные в листок, который вам дадут - это общий регистрационный список). Все свои вещи, телефоны, сумки и т.д. оставите, разсядитесь в шахматном порядке. [U]С этого момента вы сможете выйти только когда сдадите билет.[/U]Вам объявят состав комиссии, спросят нет ли у вас отводов членам ККН и никто ли из членов ККН не был у кого-либо [qoute]керівником стажування[qoute], спросят все ли здоровы и готовы к сдаче экзамена. Потом представитель МЮ у Вас на глазах вскроет конверт с билетами, их разложат перевёрнутыми на столе и предложат вам всем вытянуть себе на выбор. + ещё вам выдадут ручки.Потом опять разместитесь на занятые места с билетами. К билету будет прикреплен небольшой склеяный листок бумаги с подписью представителя Министерства и печатью Министерства (при этом печать залегает ещё и на первый лист билета). На правой стороне этого листочка в обозначенных местах вы напишите свои ФИО, поставите подпись - потом эту часть листочка у вас отрежут. Т.о билет становится анонимным.Вам скажут что у вас есть 4 часа для ответа и огласят примерное время, когда будут готовы результаты.Потом вы пишите (отвечаете). Можно только подчеркивать. Ничего не исправять и не дописывать, даже если потом выбрали другой ответ, а сначала подчеркнули неправильный. Любое исправление или неответ на тест считается ошибкой.В задаче можно подчеркнуть не весь ответ, а только слово [qoute]Вариант №..[qoute], после которого будет изложено правильное, на ваш взгляд, решение задачи.В задании подчеркиваете ошибки, которые найдете - нужно найти правильно заложенных не менее 5 ошибок, хотя подчеркивать можете и больше, поскольку изначально там заложено не менее 7.Когда отвечаете, не спешите... хотя при хорошей подготовке реально всё не спеша сделать за 30 минут.Если что-то не понятно - зовёте члена комиссии.За всем происходящим наблюдают 1 или 2 человека [qoute]з безпеки[qoute], которые тоже приезжают на экзамен с представителем МЮ.Сдаёте билет - выходите. При этом представитель МЮ его просматривает, чтобы на все тесты и на задачу были прочёркнуты ответы, а в задании прочёркнуты ошибки.Потом ждёте.............. пока все ваши билеты сверят с ключами, и только потом [qoute]раскодируют[qoute], т.е. сверят с теми отрезанными частями листочков, на которых вы писали свои ФИО.При оглашении результатов вас снова всех пригласят.После предложат, если хотите, ознакомиться с вашими билетами... может быть покажут ключи, если будете интересовться, на какой вопрос вы ответили неверно.[B]Желаю удачи и победы!!![/B]
РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ

Номер повідомлення:#227

Повідомлення Ксана » 19 листопада 2009, 01:29

РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ спасибо за подробную консультацию.
Ксана

Номер повідомлення:#228

Повідомлення vesta » 19 листопада 2009, 01:40

РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ , дякую за інформацію. Але у Київській області на консультації, було зазначено, що відповідь на задачу повинна бути підкреслена повністю - [qoute]КОЖНЕ СЛОВО ВІДПОВІДІ[qoute] - так сказала секретар комісії.
vesta

Повідомлення: 147
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#229

Повідомлення Вселенная » 19 листопада 2009, 13:34

на пост № 234 я теж про це подумала...будемо робити як нам сказали.
Вселенная

Номер повідомлення:#230

Повідомлення Ксана » 19 листопада 2009, 13:45

А кто сдавал в Киеве ККН? Поделитесь впечатлениями,
Ксана

Номер повідомлення:#231

Повідомлення grenouille » 19 листопада 2009, 13:53

Підкажіть будь-ласка, ГУЮ м. Києва, приймає документи, які необхідно подати особами, що мають намір складати кваліфікаційний іспит, копію диплома про вищу юридичну освіту, копію довідки про відсутність судимості, копію трудової книжки, копію висновку про проходження стажування - ці копії нотаріально завірені, чи ксерокопії і секретар кваліфікаційної комісії зрівнює їх з оригіналом і приймає? Спасибі.
grenouille

Повідомлення: 492
Дякував (ла): 392 раз.
Подякували: 62 раз.

Номер повідомлення:#232

Повідомлення Вселенная » 19 листопада 2009, 14:56

grenouille,диплом,висновок про проходження стажування,трудова - повинні бути нотаріально засвідченими.Оригінал довідки про відсутність судимості ( в довідці повинно бути зазначено для прийняття на роботу) і вона чинна для комісії лише місяць - зверніть увагу.Висновок якщо більше 1 стор.повинен бути прошитий і скріплений печаткою нотаріуса в якого ви стажувалися. Трудова повинна бути закрита записом про зільнення стажиста у зв[qoute]язку з закінченням строку дії трудового контракту(за необхідності можу вам детально написати як оформляти запис в трудовій)і ще зазначу краще через центр зайнятості трудовий контракт не пропускати, оскільки вони з цим не стикалися і тільки зіпсують вам запис в трудовій, особисто я заповнювала свою трудову сама.Ну і ксерокопію паспорта.Я ще додавала сідоцтво про проходження навчального курсу [qoute]Молодий нотаріус[qoute] (теж нотаріально завірену).Ще уважно слідкуйте коли подавати документи, оскільки нас не повідомляли(тобто вони не зобов[qoute]язані) і наша група здавала документи майже всі в останній день, що як ви розумієте дуже накладно.
Вселенная

Номер повідомлення:#233

Повідомлення grenouille » 19 листопада 2009, 15:43

[B]Вселенная[/B] – спасибі велике за таку детальна інформ.))) В мене вже все готово і трудова оформлена, я стажування закінчила 7-міс. назад, залишилося зібратися з інформацією, що назбиралася за час вивчення, набратися сил и енергії на те щоб ще раз повторити все та довчити, забрати довідку про від.судимості, зробити копії і відати…)))Ще раз спасибі.
grenouille

Номер повідомлення:#234

Повідомлення Ксана » 19 листопада 2009, 15:48

grenouille, а вы после семи мес. стажировки не сдавали ещё экзамен? Или повторно будете сдавать?
Ксана

Номер повідомлення:#235

Повідомлення grenouille » 19 листопада 2009, 16:02

у мене стажування закінчувалося 10.04.2009 р. перший екзамен в м. Києві був 3 чи 4 числа квітня 2009 р. я на нього не подала((( а другий екзамен призначили на 14.12.2009 р. Оксашка - а Ви на який йдете перший чи...?
grenouille

Номер повідомлення:#236

Повідомлення Ксана » 19 листопада 2009, 16:24

у меня 29 мая 2010 года заканчивается стажировка. Когда будет экзамен можно только догадываться............
Ксана

Номер повідомлення:#237

Повідомлення grenouille » 19 листопада 2009, 16:34

Ви проходите стажування рік?
grenouille

Номер повідомлення:#238

Повідомлення Ксана » 19 листопада 2009, 16:39

Да.А ви проходили менше ніж рік, ще?
Ксана

Номер повідомлення:#239

Повідомлення Sonia Rikel » 19 листопада 2009, 16:46

Шановні форумчани, готуючись до здачі екзамену по питаннях, представлених для підвищення кваліфікації зі спадкового права, натрапила на таке: чи спадкується обов[qoute]зкова частка і в яких випадках? Стаття 1276 ЦК передбачає у випадках спадкової трансмісії перехід права на прийняття спадщини до спадкоємців померлого після відкриття спадщини і до її прийняття, але право на обов[qoute]зкову частку в такому випадку не спадкується. Я консультувалася з державним нотаріусом, але не отримала чіткої відповіді, шукала в законодавстві - безрезультатно, науковці взагалі не торкаються теми спадкування обовЯзкової частки. Якщо хто-небудь цікавився таким питанням, допоможіть, буль-ласка, розібратися.
Sonia Rikel

Номер повідомлення:#240

Повідомлення grenouille » 19 листопада 2009, 17:00

Оксашка Да менше, проскочила з трудом... Після року стажування будете розумні))) Ви в приватного чи в держ. конторі проходите?
grenouille

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]