Номер повідомлення:#11
roshe
» 10 вересня 2010, 18:30
Колеги! Потрібна Ваша порада.В 2001 році мною був посвідчений договір купівлі-продажу квартири, Покупців 3-оє. Примірник договору один.На сьогоднішній день в одного з покупців виникло бажання подарувати свою 1/3 частину РОДИЧУ - ПАЦАНУ. Але два інших покупця цей примірник тримають в себе і його не віддають. Ця квартира використовується під офіс (це зі слів РОДИЧА - пацана, який отримав від цієї родички довіреність на предстатвництво її інтересів в судових та інших установах, і який зараз ходить до мене, розповідає, що оригінал не втрачений, але.... і так далі) До речі, він там у когось консультувався і отримав інформацію, що договори повинни бути у трьох власників. Тоді б у родички не було зараз проблем.Зараз в мене виникли сумніви і питання, заяву на видачу дублікату я повинен отримати від трьох власників чи достатньо одного з співвласників (два інших власника, звісно, до мене не прийдуть)Чи можливо я повинен надіслати лист до решти власників, щоб вони до мене прийшли, так як звернулась гр. з проханням видачі дублікату втраченого договору (чи якось так).У випадку, якщо вони не прийдуть, я або видаю їй дублікат, або виношу постанову про відмову у вчиненні нотаріальної дії. Чекаю Вашої поради. Можливо у когось був такий випадок. Дякую.