Форум

Інформаційний ресурс

ІСПИТИ (з 17.11.09)

Номер повідомлення:#301

Повідомлення Вселенная » 19 листопада 2009, 23:12

Оксашка, я не знаю як там у вас буде проходити стажування але я держ.нот. не шукала для проходження стажування 1 міс. оскільки він не ставить підпису в індивідуальному плані стажування, у висновку лише вказала (згідно наказу ГУЮ номер наказу та держнотконтору)у мене проканало.
Cамое прекрасное чувство — чувство, когда уверен, что поступаешь правильно.
Вселенная

Повідомлення: 2963
Дякував (ла): 10958 раз.
Подякували: 5927 раз.

Номер повідомлення:#302

Повідомлення Ксана » 20 листопада 2009, 00:29

Вселенная, а якже спадщина? Де ще я отримаю такі неоціненні знання з цього питання????
Ксана

Повідомлення: 542
Дякував (ла): 45 раз.
Подякували: 18 раз.

Номер повідомлення:#303

Повідомлення Ксана » 20 листопада 2009, 00:31

Люди ви де???? Чого форум мовчить????
Ксана

Повідомлення: 542
Дякував (ла): 45 раз.
Подякували: 18 раз.

Номер повідомлення:#304

Повідомлення И так бывает » 20 листопада 2009, 01:28

Все готовятся к Экзамену!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И так бывает

Номер повідомлення:#305

Повідомлення lora25 » 20 листопада 2009, 02:09

Друзі, я з вами завжди, і питаннячка буду підкидати вам регулярно цікавеньки. Просто я готуюсь до суду (втретє подаю позовну заяву - її повертають - ну не хочуть судді наші розглядати позови,як що немає мотивації. розумію - у них дуже велике навантаження). Та й у нас з вами теж. І до єкзамену підготуватись, і на роботі викластись на усі 100%, я про все таке інше просто мовчу. 0от і sem стриптизу зачекався. Оксашку просто обожаю за оптимизм неугасаемый. Все тут уже как друзья. спасибо Вам. Я повернусь, обіцяю. пару діб, буквально. І ми знову будемо обговорювати усі ці коллізії.
lora25

Номер повідомлення:#306

Повідомлення ТаШ » 20 листопада 2009, 02:47

sergii, я теж чекаю повідомлення про ВКК.Скаргу відправила 29.10.Ви отримали повідомлення?
ТаШ

Номер повідомлення:#307

Повідомлення grenouille » 20 листопада 2009, 13:30

[B]sem, РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ [/B]-Спасибі, що не пропустили це питання!!!Розумію, що це аж ніяк не нотар. обов’язок, але це наші постійні клієнти…Продавець (засновник,учасник) він один, продає корпоративні права на ТОВ.Коли засновник, учасни при створені ТОВ, передав кошти, сформувавши статутний капітал, то це вже не його особисті кошти, а ТОВ.ГОСПОДАРСЬКИЙ КОДЕКССтаття 85. Власність господарського товариства 1. Господарське товариство є власником:майна, переданого йому у власність засновниками і учасниками як внескипродукції, виробленої в результаті господарської діяльності товариства доходів, одержаних від господарської діяльності товариства іншого майна, набутого товариством на підставах, не заборонених законом.ЗУ ПРО ГОСПОДАРСЬКІ ТОВАРИСТВАСтаття 12. Власність на майно товариства Товариство є власником: майна, переданого йому учасниками у власність як вклад до статутного (складеного) капіталу(абзац другий частини першої статті 12 у редакції Закону України від 27.04.2007 р. N 997-V)продукції, виробленої товариством в результаті господарської діяльності одержаних доходів іншого майна, набутого на підставах, не заборонених законом. Ризик випадкової загибелі або пошкодження майна, що є власністю товариства або передане йому в користування, несе товариство, якщо інше не передбачено установчими документами.Стаття 115. Майно господарського товариства1. Господарське товариство є власником: 1) майна, переданого йому учасниками товариства у власність як вклад до статутного (складеного) капіталу2) продукції, виробленої товариством у результаті господарської діяльності 3) одержаних доходів 4) іншого майна, набутого на підставах, що не заборонені законом. 2. Вкладом до статутного (складеного) капіталу господарського товариства можуть бути гроші, цінні папери, інші речі або майнові чи інші відчужувані права, що мають грошову оцінку, якщо інше не встановлено законом. Грошова оцінка вкладу учасника господарського товариства здійснюється за згодою учасників товариства, а у випадках, встановлених законом, вона підлягає незалежній експертній перевірці.[U]Продавець (засновни,учасни) продає майно і має вибір продати чи іншим чином відступити свою частку (її частину) у статутному капіталі[/U]Стаття 53. Перехід частки (її частини) учасника у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю до іншої особи Учасник товариства з обмеженою відповідальністю має право [U]продати [/U]чи іншим чином відступити свою частку (її частину) у статутному капіталі одному або кільком учасникам цього товариства. Відчуження учасником товариства з обмеженою відповідальністю своєї частки (її частини) третім особам допускається, якщо інше не встановлено статутом товариства. Учасники товариства користуються переважним правом купівлі частки (її частини) учасника пропорційно до розмірів своїх часток, якщо статутом товариства чи домовленістю між учасниками не встановлений інший порядок здійснення цього права. Купівля здійснюється за ціною та на інших умовах, на яких частка (її частина) пропонувалася для продажу третім особам. Якщо учасники товариства не скористаються своїм переважним правом протягом місяця з дня повідомлення про намір учасника продати частку (її частину) або протягом іншого строку, встановленого статутом товариства чи домовленістю між його учасниками, частка (її частина) учасника може бути відчужена третій особі. Частка учасника товариства з обмеженою відповідальністю може бути відчужена до повної її сплати лише в тій частині, в якій її уже сплачено. У разі придбання частки (її частини) учасника самим товариством з обмеженою відповідальністю воно зобов'язане реалізувати її іншим учасникам або третім особам протягом строку, що не перевищує одного року, або зменшити свій статутний капітал відповідно до статті 52 цього Закону. Протягом цього періоду розподіл прибутку, а також голосування і визначення кворуму у вищому органі проводяться без урахування частки, придбаної товариством.ЦИВІЛЬНИЙ КОДЕКССтаття 147. Перехід частки (її частини) учасника у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю до іншої особи1. [U]Учасник товариства з обмеженою відповідальністю має право продати [/U]чи іншим чином відступити свою частку (її частину) у статутному капіталі одному або кільком учасникам цього товариства. 2. [U]Відчуження учасником товариства з обмеженою відповідальністю своєї частки (її частини) третім особам допускається, якщо інше не встановлено статутом товариства.[/U]В даному випадку повністю продає третій особі.Стаття 148. Вихід учасника із товариства з обмеженою відповідальністю1. Учасник товариства з обмеженою відповідальністю має право вийти з товариства, повідомивши товариство про свій вихід не пізніше ніж за три місяці до виходу, якщо інший строк не встановлений статутом. 2. Учасник, який виходить із товариства з обмеженою відповідальністю, має право одержати вартість частини майна, пропорційну його частці у статутному капіталі товариства. За домовленістю між учасником та товариством виплата вартості частини майна товариства може бути замінена переданням майна в натурі. Якщо вклад до статутного фонду був здійснений шляхом передання права користування майном, відповідне майно повертається учасникові без виплати винагороди. Порядок і спосіб визначення вартості частини майна, що пропорційна частці учасника у статутному фонді, а також порядок і строки її виплати встановлюються статутом і законом.[B]В нашому випадку продається майно рухоме.[/B]Стаття 190. Майно1. Майном як особливим об'єктом вважаються окрема річ, сукупність речей, а також майнові права та обов'язки. 2. Майнові права є неспоживною річчю. Майнові права визнаються речовими правами.Стаття 179. Поняття речі1. Річчю є предмет матеріального світу, щодо якого можуть виникати цивільні права та обов'язки.Стаття 181. Нерухомі та рухомі речі1. До нерухомих речей (нерухоме майно, нерухомість) належать земельні ділянки, а також об'єкти, розташовані на земельній ділянці, переміщення яких є неможливим без їх знецінення та зміни їх призначення. Режим нерухомої речі може бути поширений законом на повітряні та морські судна, судна внутрішнього плавання, космічні об'єкти, а також інші речі, права на які підлягають державній реєстрації. 2. Рухомими речами є речі, які можна вільно переміщувати у просторі.І рухомеЗУ ПРО ПОДАТОК З ДОХОДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБСтаття 3. Об'єкт оподаткування 3.1. Об'єктом оподаткування резидента є: 3.1.1. загальний місячний оподатковуваний дохід4.2. Загальний місячний оподатковуваний дохідДо складу загального місячного оподатковуваного доходу включаються: 4.2.1. доходи у вигляді заробітної плати, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) платнику податку відповідно до умов трудового або цивільно-правового договоруСтаття 12. Оподаткування операцій з продажу або обміну об'єкта рухомого майна 12.1. Дохід платника податку від продажу об'єкта рухомого майна протягом звітного податкового року оподатковується за ставкою, встановленою пунктом 7.1 статті 7 цього Закону.Стаття 7. Ставка податку 7.1. Ставка податку становить 15 відсотків від об'єкта оподаткування, крім випадків, визначених у пунктах 7.2 - 7.3 цієї статті.[B]Отже відчужується рухоме майно за договором купівлі продажу де продавець отримує прибуток і зобов’язаний сплатити 15%, [/B][B]Не оподатковується лише в тому випадку якщо засновник (учасник) відступає свою частку (її частину) у статутному капіталі одному або кільком учасникам цього товариства (заяваю) в цьому випадку застосовується Стаття 148. Вихід учасника із товариства з обмеженою відповідальністю1. Учасник товариства з обмеженою відповідальністю має право вийти з товариства, повідомивши товариство про свій вихід не пізніше ніж за три місяці до виходу, якщо інший строк не встановлений статутом. 2. Учасник, який виходить із товариства з обмеженою відповідальністю, має право одержати вартість частини майна, пропорційну його частці у статутному капіталі товариства. За домовленістю між учасником та товариством виплата вартості частини майна товариства може бути замінена переданням майна в натурі. Якщо вклад до статутного фонду був здійснений шляхом передання права користування майном, відповідне майно повертається учасникові без виплати винагороди. Порядок і спосіб визначення вартості частини майна, що пропорційна частці учасника у статутному фонді, а також порядок і строки її виплати встановлюються статутом і законом.В такому випадку дійсно учасник має право одержати вартість частини майна, пропорційну його частці у статутному капіталі товариства, і це не оподатковується.Оце так я все бачу, якщо хтось по іншому напишіть. Спасибі)))[/B]
grenouille

Повідомлення: 492
Дякував (ла): 392 раз.
Подякували: 62 раз.

Номер повідомлення:#308

Повідомлення annwell » 20 листопада 2009, 14:15

Якщо корпоративні права ф.о. отримали шляхом купівлі чи шляхом внеску до статутного фонду, і ціни внеску та продажу не відрізняються, то податок не виникатиме. Але якщо ціни відрізняються, з різниці також слід сплатити 15% ПДФО.Ви зазначали, 9.6.2. Інвестиційний прибуток розраховується як позитивна різниця між доходом, отриманим платником податку від продажу окремого інвестиційного активу, та його вартістю, що розраховується виходячи з суми витрат, понесених у зв'язку з придбанням такого активу….
annwell

Повідомлення: 171
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 23 раз.

Номер повідомлення:#309

Повідомлення Вселенная » 21 листопада 2009, 00:54

annwell, з питання встановлення тотожності є рекомендації.Там просто все детально описано.
Вселенная

Номер повідомлення:#310

Повідомлення ТаШ » 21 листопада 2009, 00:55

Вселенная, тотожність відмінили.
ТаШ

Номер повідомлення:#311

Повідомлення sem » 21 листопада 2009, 01:12

Сьогодні був іспит. Я здав! Спасибі всім форумчанам за викладені питання! Всім бажаю успіху, здати іспит та всього-всього найкращого! Білет попався легкий, прикріплюю файл.
sem

Номер повідомлення:#312

Повідомлення ТаШ » 21 листопада 2009, 01:15

sem,вітаю з перемогою!!!
ТаШ

Номер повідомлення:#313

Повідомлення annwell » 21 листопада 2009, 01:22

sem, Я ВАС ВІТАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВИ- МОЛОДЕЦЬ. ВІДЧИНИЛИ ДВЕРІ ВАМ, ВИДНО ВПЕВНЕНО І ПРОФЕСІЙНО СТУКАЛИ))))).Я ЗНАЛА, ЩО СПРАВЕДЛИВІСТЬ ВИ ТЕЖ ВИЗНАЄТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!вітаю!!!!!!!!!!!!
annwell

Номер повідомлення:#314

Повідомлення annwell » 21 листопада 2009, 01:39

Вселенная, виставте, будь ласка, рекомендації або зсилку. Дякую.Ви впевнені , що рекомендації актуальні ще, зважаючи на зміни до законодавства?????????7
annwell

Номер повідомлення:#315

Повідомлення ТаШ » 21 листопада 2009, 01:46

annwell,ви вже здали екзамен,чи готуєтесь на Київ?
ТаШ

Номер повідомлення:#316

Повідомлення annwell » 21 листопада 2009, 01:52

ТаШ, я здала на співбесіді ВКК 12.11. Тому в мене вже все позаду))).А Ви??
annwell

Номер повідомлення:#317

Повідомлення ТаШ » 21 листопада 2009, 01:57

Я з Криму.44 бала, задача та завдання вирішила.Чекаю Київ.В управі обіцяли співбесіду на ВКК, але як я зрозуміла, це лише для тих у кого 45 та більше по тестам.Це краще чи ні не знаю.
ТаШ

Номер повідомлення:#318

Повідомлення annwell » 21 листопада 2009, 02:15

Хтось каже, що краще тести, хтось , що співбесіда. На співбесіді, напевно, страх через те, що не знаєш зовсім, що можуть запитати і плюсь орієнтуватись потрібно швидко, а ось на тестах можна подумати.Я ось аналізую і думаю, ті, що дійсно вивчили форум, можуть спокійно іди за перемогою, бо тут практично все є тільки потрібно вивчити і розуміти вивчине. Не переживайте, я вже sem казала, що активістам форуму щастить. І ось результат. Здав.
annwell

Номер повідомлення:#319

Повідомлення ТаШ » 21 листопада 2009, 02:23

Дякую,annwell, за підтримку.Форум перечитую постійно.До здачі КК, не вірила, що здають безкоштовно- було багато спорів на форумі.Тому ця невіра мабуть не дала змоги здати єкзамен з першого разу.Зате зараз я вірю на 100%, знання і бажання і звичайно ФОРУМ і все вийде.
ТаШ

Номер повідомлення:#320

Повідомлення annwell » 21 листопада 2009, 02:47

ТаШ, я знаю мінімум 4 людей, це я і люди,з якими я знайома особисто, які здали безкоштовно. Я думаю, що тут два варіанти розвитку подій, як і в кожній справі. Або людина знає і впевнена в собі, або не вникаючи просто має заміну знанням - кошти. Хоча я дякую МЮУ за цей варіант оцінюваня - тести, оскільки на сьогодні існує більше можливостей для людей, які знають. Особисто в мене вийшло все прозоро. На КК я згідна була зі своїми помилками і ні в якому разі не нарікала на тести. Це навіть психологічно було легше сприймати, навпаки я подумала, якщо не склалось з першого разу, значить цей [qoute]виграш[qoute] я б так не оцінила, якби не йшла далі. Тому я і називаю людей, які отримали успішні результати на ВКК, сміливими і стійкими.
annwell

Номер повідомлення:#321

Повідомлення НЕНУАШО » 21 листопада 2009, 02:51

annwell, Вітаю. Плюс ще я здав ВКК без грошей.
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#322

Повідомлення annwell » 21 листопада 2009, 02:53

НЕНУАШО, я у Вас впевнена. За деяких людей форуму, я впевнена на 100. Тут зразу видно хто є хто.
annwell

Номер повідомлення:#323

Повідомлення Только вперед » 21 листопада 2009, 03:37

розмір плати реєстрації правочину - 17 грн? Мені здається, що змінилась сума, але зараз не можу знайти
Только вперед

Номер повідомлення:#324

Повідомлення Graal » 21 листопада 2009, 14:30

Вау, как быстро всё происходит! Sem, ПОЗДРАВЛЯЮ!!! Приятная новость!!! И так скромно))) МОЛОДЕЦ!!! Спасибо за билет и др. материалы!
Graal

Номер повідомлення:#325

Повідомлення Graal » 21 листопада 2009, 14:38

Только вперед, оплата за реєстрацію правочину ЩЕ не мінялась ))) Але в найближчий час і таке можливо.
Graal

Номер повідомлення:#326

Повідомлення нюська » 21 листопада 2009, 16:39

[B]sem[/B] Мої найщіріші вітання!!!!!!!!!!!!!!!!! Ви герой! Ваша праця на форумі цього варта!!!!!!!!!!!!![B]ТаШ[/B] я теж з Криму, чекаю на ВКК, в мене такіж бали як у Вас, 44 тести, задача і завдання вірно, Ви вже отримали повідомлення чи ні
нюська

Номер повідомлення:#327

Повідомлення Вселенная » 21 листопада 2009, 21:31

Sem! прийміть мої щирі вітання, от тільки шкода, що втрачаємо такого співрозмовника.
Вселенная

Номер повідомлення:#328

Повідомлення Вселенная » 21 листопада 2009, 21:36

annwell, рекомендації бачила одним оком на роботі (в них вказується, що вст.тотожності нотаріус не посвідчує)з понеділка напишу дату і номер.
Вселенная

Номер повідомлення:#329

Повідомлення Вселенная » 21 листопада 2009, 21:55

Купила книженцію по векселях(шкода, що російською), піду почитаю...така тиша на форумі.
Вселенная

Номер повідомлення:#330

Повідомлення sergii » 21 листопада 2009, 22:21

3. Приватна нотаріальна діяльність припиняється, а реєстраційне посвідчення анулюється:а) управліннями юстиції Ради Міністрів Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольських міських державних адміністрації у випадку виїзду його на постійне місце проживання до іншої країниб) управліннями юстиції Ради Міністрів Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольських міських державних адміністрації у випадку анулювання свідоцтва про право на заняття нотаріальною діяльністюв) приватна нотаріальна діяльність припиняється, а реєстраційне посвідчення анулюється Міністерством юстиції України у випадку анулювання свідоцтва про право на заняття нотаріальною діяльністю.чим керуємось? відповідь б)?
sergii

Повідомлення: 97
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]