Номер повідомлення:#45
LCVL
» 28 листопада 2009, 13:23
vasilisaя згоден, що АЛЕ тут багато, проте мені потрібно чітко відповісти людині, чи її майно в безпеці від претензій можливих спадкоємців чоловіка, чи ні.справа в тому, що через відсутність чіткого визначення, і існує декілька можливих варіантів розвитку подій. більше того, думки моїх знайомих суддів (тих, в кого досвід налічує кілька десятків років) теж розділилися. справедливості ради, зазначу, що моєї думки (що це є спільною власністю) дотримується суддя господарського суду, а протилежної - суддя яка багато років відпрацювала у загальному суді (то б то, її думка тут більш доречна).от тому я й не можу визначитись з відповіддю, адже, якщо, скажемо, через 15 років чоловік помре, а суд визнає право його спадкоємців на половину квартири, винним буду саме я.до того ж, зверніть увагу, в сімейному кодексі [B]не йдеться [/B]про те, що спільною власністю є лише[B] майно набуте за кошти[/B].п.с. якщо вам не важно, наведіть, будь ласка, норми, де вказано, що до приватизованого майна не застосовуються правила спільної сумісної власності при спадкуванні - може це й буде відповіддю.