Форум

Інформаційний ресурс

Іспити (25.11.2009)

Номер повідомлення:#391

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 02:17

Это да, как правила все тут башковитые! Подготовка нормально, время есть я просто сейчас не работаю, только готовлюсь к экзамену. Да я представляю как обидно!!!!!!!!!!!!!! Учитывая что ты вообще не видела ни тестов ни задач, очень хороший результат!!!!!!! Меня пугает одно, что в ключах ответы явно не правильные и противоречащие законодательству!!!!!!!!!!!! Уже не знаю как отвечать, так как типо в ключах или так считаю сама! Одним словом МРАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И так бывает

Номер повідомлення:#392

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 02:42

Нужно читать много НПА, дословно, запоминать каждое слово, потому что форум часто сбивает с толку, вместо того, чтобы читать и верить себе(!!!!!) мы тратим время на поиск и споры. Это мнение не мое, а одного из членов ... ну ты поняла. Он сам читал форум и сказал много ошибок и неправильных ответов. Я в прошлом году на форум не заходила вообще, только читала днем и ночью. А на екзамене нужно успокоится, а когда решаешь тесты на екзамене все в памяти всплывает, из так сказать, источников. Я согласна, что ребята, пишушие здесь очень умные, хорошие юристы, умеющие правильно трактовать нормы законов. У многих есть чему поучиться)). Тесты легче решать, когда есть с кем поспорить, в споре рождается истина, но доверять только себе!
Только вперед

Номер повідомлення:#393

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 02:47

Ты права, надеюсь у нас все получиться!
И так бывает

Номер повідомлення:#394

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 02:53

Правочин підлягає державній реєстрації:а) лише у випадках, встановлених законом+++ 210б) якщо цього вимагає одна з сторін правочинув) якщо це передбачено в тексті правочину. Державна реєстрація договору дарування не встановлена законом, це означає, що я не маю права, наприклад, за бажанням, зареєструвати договір дарування? Хто як вважає?
Только вперед

Номер повідомлення:#395

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 02:55

Удачи, тебе, с первого раза!!!!!!!
Только вперед

Номер повідомлення:#396

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 03:00

367. Посвідчення факту, що фізична особа є живою провадиться нотаріусом:а) при особистій явці фізичної особи до нотаріусаб) при наданні нотаріусу паспорту фізичної особив) при особистій явці фізичної особи до нотаріуса з документом, що посвідчує його особу +++ Если не правильный ответ, с пеной во рту докажу им противоположное!!!!! Общая часть Инструкции, п. 13
Только вперед

Номер повідомлення:#397

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 03:02

Да,не имеешь права поскольку держ. реєстрація проводиться тільки у випадках встановлених законом!Спасибо, а тебе желаю со второго )))))))))))
И так бывает

Номер повідомлення:#398

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 03:03

Но ведь на практике на право и на лево по желанию сторон регистрируем. Я только сейчас дочиталась. Мне плохо.
Только вперед

Номер повідомлення:#399

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 03:11

А чесно говоря о таком не слышала, утверждать не могу!
И так бывает

Номер повідомлення:#400

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 03:13

При посвідченні перекладу з однієї мови на іншу нотаріус посвідчує:а) вірність перекладу+++б) підпис перекладача+++в) підпис перекладача та його кваліфікацію.Интересный тест. В инструкции [qoute]засвідчує[qoute]. І якщо знає мову, то вірність, якщо ні - підпис
Только вперед

Номер повідомлення:#401

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 03:18

Поскольку в вопросе ничего не сказно про переводчика, считаю, что они спрашивают именно про ситуацию, когда переводит нотариус. Думаю что А
И так бывает

Номер повідомлення:#402

Повідомлення D1986 » 03 грудня 2009, 03:44

Ребята, может кто-то подскажет, сдавала экзамен 20.10, вытяг не забрала, по почте не получала. Возможно ли сейчас, после получения вытяга отправлять документы на ВКК? Реально ли это по срокам?
D1986

Номер повідомлення:#403

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 03:47

Да, пока не получите витяг на руки! Удачи!!!
Только вперед

Номер повідомлення:#404

Повідомлення D1986 » 03 грудня 2009, 03:48

Спасибо!!!
D1986

Номер повідомлення:#405

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 03:53

Я уже сомневаюсь в 367. Посвідчення факту, що фізична особа є живою провадиться нотаріусом:а) при особистій явці фізичної особи до нотаріусаб) при наданні нотаріусу паспорту фізичної особив) при особистій явці фізичної особи до нотаріуса з документом, що посвідчує його особу ++ Была уверенна, что В, но вчитавшись, пришла к выводу, что тут наверное имеется ввиду общее правило удостоверения такого нот. дей., ключевое слово [qoute]провадиться[qoute]. Вот если бы было [qoute]посвідчується[qoute], тогда точно вариант В был бы. В нашей истории [B]Правильный А[/B]
Только вперед

Номер повідомлення:#406

Повідомлення ТаШ » 03 грудня 2009, 12:21

И так бывает, кому отсылают в 3-х дневный срок решение про зупинення діяльн.???1) нотарю2) нотарю + информцентру3) всем подряд (там где-то 5 инстанция перечислено)мой ответ на ВКК-А)-прав.
ТаШ

Номер повідомлення:#407

Повідомлення grenouille » 03 грудня 2009, 12:21

Доброго дня.Стаття 9. Обмеження у праві вчинення нотаріальних дій Нотаріус та посадова особа органу місцевого самоврядування, які вчиняють нотаріальні дії, не вправі вчиняти нотаріальні дії на своє ім'я і від свого імені, на ім'я і від імені свого [B]чоловіка чи своєї дружини, його (її) та своїх родичів (батьків, дітей, онуків, діда, баби, братів, сестер), [/B]а також на ім'я і від імені працівників даної нотаріальної контори, працівників, що перебувають у трудових відносинах з приватним нотаріусом, або працівників даного виконавчого комітету. Цей перелік родичів (осіб) є вичерпним чи ні????
grenouille

Повідомлення: 492
Дякував (ла): 392 раз.
Подякували: 62 раз.

Номер повідомлення:#408

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 12:43

ТаШ спасибо за ответ!!!!!!!!!!
И так бывает

Номер повідомлення:#409

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 12:48

на пост 407 . Думаю да, тут же ничего не говорят о том, например: та інші близькі родичі!на пост. 367. мой ответ А. -исходя из того, что комиссия желает видеть дословное цитирование статей.
И так бывает

Номер повідомлення:#410

Повідомлення КОНРАД АДЕНАУЕР » 03 грудня 2009, 13:13

[B]grenouille[/B], всем остальным родственникам, которые не указаны в ст. 9, можно делать.
КОНРАД АДЕНАУЕР

Номер повідомлення:#411

Повідомлення grenouille » 03 грудня 2009, 13:17

[B]И так бывает, JYJGXTYRJ [/B]- Спасибі.[B]Только вперед, И так бывает [/B]- девочки, я теж з Вами здаю 14.12. перший раз)))
grenouille

Номер повідомлення:#412

Повідомлення При*НЦ » 03 грудня 2009, 13:17

[B]вселенная[/B] дай e-mailКину скаргу
При*НЦ

Повідомлення: 526
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#413

Повідомлення При*НЦ » 03 грудня 2009, 13:29

[B]При посвідченні перекладу з однієї мови на іншу нотаріус посвідчує:[/B][B]а) вірність перекладу[/B]б) підпис перекладачав) підпис перекладача та його кваліфікацію.В вопросе ответ. Вопрос же не стоит [qoute]засвідчує[qoute] (підпис).
При*НЦ

Номер повідомлення:#414

Повідомлення анансик » 03 грудня 2009, 13:38

[B]lyuda[/B] по поводу договора между снаследниками и исполнителем завещания заключаеться также договор в которым определяються размер оплаты исполнителя завещания. Я прочитала об этом в рекомемендациях о применении наследственного права
анансик

Номер повідомлення:#415

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 13:59

При*НЦ, я согласна с Вами, тольков инструкции, нотаріус засвідчує і вірність перекладу і справжність підпису
Только вперед

Номер повідомлення:#416

Повідомлення Spider » 03 грудня 2009, 14:35

У кого є зразки реальних нотаріальних документів - заяв, заповітів, доручень, договорів і т.д. скиньте будь-ласка на: spider_not@mail.ru
Spider

Номер повідомлення:#417

Повідомлення При*НЦ » 03 грудня 2009, 15:11

[B]grenouille[/B]А не Вы ль часом на Прорезной работаете?:-)
При*НЦ

Номер повідомлення:#418

Повідомлення sergii » 03 грудня 2009, 15:18

sergii здав кваліфіспит 01.12.!!!!!!!!вітаю землячок Натик, Наташу та інших висококваліфікованих юристів!!!!!Присягу всі вивчили?Благодарность форуму
sergii

Повідомлення: 97
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#419

Повідомлення grenouille » 03 грудня 2009, 15:18

[B]При*НЦ[/B]Нажаль ні, але в центрі))) А Ви також Київ?
grenouille

Номер повідомлення:#420

Повідомлення kalina » 03 грудня 2009, 15:28

При посвідченні перекладу з однієї мови на іншу нотаріус посвідчує:а) вірність перекладуб) підпис перекладачав) підпис перекладача та його кваліфікацію.Відповідно до ст. 79 Закону, п. 265 Інструкції нотаріус засвідчує вірність перекладу з однієї мови на іншу (а), в разі, якщо переклад зроблено перекладачем, то нотаріус лише засвідчує справжність його підпису.Тобто в даному випадку вчиняється нотаріальна дія - засвідчення вірності перекладу з однієї мови на іншу.
kalina

Повідомлення: 237
Дякував (ла): 16 раз.
Подякували: 6 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів