Номер повідомлення:#21
lyudmyla
» 26 грудня 2009, 00:29
[QUOTE]1 миллион спасенных собачек НЕ СТОЯТ ОДНОЙ ДЕТСКОЙ жизни[/QUOTE]не буду і не хочу дискутувати з вами на цю тему. я не можу порівнювати людей і тварин. для мене це не порівняльно. люди -це люди, а тварини - це просто інші високорозвинуті істоти. але кожен має право на свою думку і вона заслуговує на повагу.[QUOTE]хочется лично взять карабин и вырезать весь район от бездомных волкодавов [/QUOTE]а хочеться вам вирізати всіх наркоманів, які знущаються над пенсіонерами гарячими прасками, щоб забрати пенсію а хочеться вам вирізати п*яних підлітків, які гвалтують жінок, що ходять з роботи додому а хочеться вам вирізати педофілів?не тварини винуваті. а люди, які створили умови до того, що розмножилось так багато голодних тварин.Я вас розумію і ви абсолютно праві в тому, що зграї собак дуже небезпечні. і ніхто не застрахований, напасти можуть на будь-кого, включаючи мене.тому ми хочемо, щоб взагалі не було безпритульних тварин, і було мирне співіснування, а люди несли відповідальність за тих тварин, яких вони взяли.як ці зраї з*являються? я вже в попередньому пості описувала. в дикій природі ці тварини б так не розмножились.[QUOTE]и еще оттаскать за волосы всех защитников животных, которые занимаются политикой и ПИАРОМ для богатых политиков. [/QUOTE]ви маєте конкретні приклади піару політиків зоозахисниками? ви знаєте про конкретну участь Молодіжної Ліги Захисту Тварин у цьому?наша організація абсолютно аполітична, політики нас навпаки не люблять, бо ми вимагаємо, щоб вони виконували свої обов*язки, а до цього вони ніяк не можуть звикнути.можете познайомитись з нашими проектами і тим, що ми піаримо на нашому сайті [URL=[qoute]http://www.dogicat.org[qoute]]http://www.dogicat.org[/URL][QUOTE]Животных сам люблю, но чем интересно занимается ваша организация? Кого будет преследовать юрист, которого вы хотите привлечь?[/QUOTE]я вже попередньо трохи виклала в своїх постах власне на що спрямована наша діяльність:1. цивілізоване зменшення безпритульних тварин, примусити владу виділити кошти на це і унеможливити [qoute]нагрівання[qoute] причетних до влади на цих коштах, на відловах і т.д.2. ліцензування розведення тварин (дуже багато жорстокості і в цьому: розведення генетично хворих тварин, утримують по 5 осіб в клітці, постійно спарюють, про ветдогляд, гігієну і харчування та просто наявність води я взагалі мовчу))3. розробити правила торгівлі тваринами. зараз на ринках тварини інфіковані, керівництво ринків корумповане, приходить на думку, що контролюючі органи також, тому що звернень було дуже багато.ті власники тварин, про яких я говорила, що дозволяють народити потомство, як би хоч би один раз, приносять приплід і здають за гроші продавцям, де ті цуценяті і кошенята підхоплюють інфепкцію, і на морозі чи в спеку без їжі і води живуть декілька днів, а після втрати товарного вигляду їх ще напівживих зав*язуть у мішки і викидають у ліс, на смітник.4. удосконалення законодавства про захист тварин: введення відповідальності за жорстоке поводження, за викинення тварини, заборона утримання тварини.5. справи про жорстоке поводження з тваринами.[QUOTE]Наверное случайного прохожего, ударившего палкой собаку, набросившуюся на толпу школьников? [/QUOTE]я вже зрозуміла вашу позицію. ви ніколи не бачили школярів, які прив*язують банки до котів? переламують лапи? видавлюють очі відкрутками? штрикають відкрутки в задній прохід котам? а я бачила.я не вважаю нормальним ні напад собаки на дітей нормальним, але не вважаю що і діти завжди себе прпвильно поводять.просто кругом є свої вади, а і діти, і собаки загалом - вони хороші, а винятки вони і є на те винятками.Просто ж ми, захисники тварин не пішли зі зброєю в руках в ту школу і не сказали, що ми переріжемо всіх дітей там.Ні, ми заявили в дитячу кімнату міліції, щоб вихователі розібрались з цими дітьми - це ж відхилення психіки.[QUOTE]По-моему пустая трата времени и сил. Животные сами в состоянии выжить и спастись. На то они и животные.[/QUOTE] в дикій природі тварини так і роблять, якщо люди їм не заважають. а ми вже кругом, і на полюс нас занесло. куди питається дітись від нас тваринам? в дикій природі їх же стільки б не розвелось? ну розкормили ми їх, розмножили, викинули, а потім убиваємо. питання, навіщо це було робити?так, це не зробили ми з вами конкретно, але люди сприймали допомогу німців після фашизму постраждалим народ як норму, хоча німці, які зараз сплачують, не мають ніякого відношення до фашистів.до речі, багато маньяків виросли з знущання над тваринами. і ніхто ні тоді, ні зараз не придає цьому ніякого значення. а варто. якщо цікаво, почитайте прикріплений файл про дослідження. він на одну сторінку.