Форум

Інформаційний ресурс

Іспити 04 12 2009

Номер повідомлення:#361

Повідомлення НЕНУАШО » 17 грудня 2009, 17:56

Dimitriy. Я здав.Oduvancik. Відповів розгорнуто і про лист і про згоду і про суперечливі думки..
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#362

Повідомлення Oduvancik » 17 грудня 2009, 18:00

а як вони вважають, як потрібно робити посвідчувальний як на заяву чи так як у цьому листі?А через скільки у вас був ВВК післі КК?
Oduvancik

Повідомлення: 29
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#363

Повідомлення И так бывает » 17 грудня 2009, 18:04

УУУУУУУРРРРРРРРРРРААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!! Я сдала! Не верю что говорю это! Ребята верьте в себя и все у вас получиться!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тем кто не сдал, не огорчайтесь я думаю ВКК по -достоинству оценит ваши знания! Главное не останавливайтесь, откроют тем, кто стучится!У меня было пару новых вопрос (все остальные с форума):278. Чи можуть бути предметом договір комерційної концесії права використання об’єкта цивільних прав:[B]1. так[/B]2. ні279. Чи може особа відмовитись від права власності на майно заявивши про це:[B]А. так[/B]Б. ніПідстави для звернення стягення на предмет іпотеки:А. У разі невиконання або неналежного виконання боржником основного зобов’язання порушення , ПОРУШЕННЯ провадження у справі про відновлення платоспроможності іпотекодавця або визнання його банкрутом або при ліквідації юридичної особи - іпотекодавця іпотекодержатель Б. какой-то еще вариантВ. У разі невиконання або неналежного виконання боржником основного зобов’язання ( я ответила этот вариант, наверно НАДО БЫЛО а)Задача легкая: Жил в России, в России вклад и дом, а в Украине вклад и квартира, приехал к дочери в Украину и умер, как будет выдаваться наследство?Задание договор ипотеки:подчеркнула около 12 ошибок:31 июня, вместо адреса земли написали -находиться на територии какой-то рады, Ипотекодержатель несет риск уничтожения имущества, а должен Ипотекодатель, потом в предложение, где написано, что предмет ипотеки не находиться под запретом, ипотекой и т.д. вместе [qoute]не є[qoute], написали [qoute]є[qoute], а в этом случае уже надо брать согласие преведущего ипотекодержателя! В реквизитах банка, вместо адреса банка, влипили адресс представителя банка. В посвідчувальному: м. Київ, нотаріус перевірив приналежність зем.ділянки, правоздатність громадян ( а треба П.І.П) встановлено, договір підлягає державній реєстрації(підкреслила все)
И так бывает

Номер повідомлення:#364

Повідомлення kalina » 17 грудня 2009, 18:05

Безумовно 224. При посвідченні договору купівлі-продажу магазину, загальною площею 250 кв.м., якщо в звітному році продавець продає нерухомість вперше, нотаріус зобов’язаний[U]а) нарахувати та перевірити сплату податку від продажу гаража в розмірі 5% від усієї суми договору[/U]п.11.1.2 ЗУ Про податок
kalina

Повідомлення: 237
Дякував (ла): 16 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#365

Повідомлення Dimitriy » 17 грудня 2009, 18:11

По сплаті та нарахування податку - почитайте лист ДПА від 09.07.09р. №14312/7/17-0717, там дуже доступно все розписано, в яких випадках, що вираховується!!!!!!!
Dimitriy

Номер повідомлення:#366

Повідомлення Oduvancik » 17 грудня 2009, 18:15

НЕНУАШОа як вони вважають, як потрібно робити посвідчувальний як на заяву чи так як у цьому листі?А через скільки у вас був ВВК післі КК?
Oduvancik

Номер повідомлення:#367

Повідомлення НЕНУАШО » 17 грудня 2009, 18:30

Oduvancik.Про згоду (чи заяву) вони просто Вас слухають та оцінюють рівень володіння термінологією, загальне розуміння Вами правового регулювання режиму права спільної сумісної власності подружжя тощо. Як мені здалося у них у кожного своя думка про згоду :-).ВКК було десь через 2 місяці після КК.Ви скаргу подавайте та тиждень відпочинте, забудьте про нотаріат.
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#368

Повідомлення not&ar » 17 грудня 2009, 18:35

НЕНУАШО, всех ли допустили до здачи на ВКК, или были такие которым отказали?
Чем больше понимаешь, тем больше понимаешь, что ничего не понимаешь
not&ar

Повідомлення: 41
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#369

Повідомлення Oduvancik » 17 грудня 2009, 18:36

Да на слідуючій неділі сказали можна забрати витяг та буду подавати скаргу, да і трохи відпочину, бо читати щось чи вчити просто нема вже сил.
Oduvancik

Номер повідомлення:#370

Повідомлення Sonechko » 17 грудня 2009, 18:37

281. До якої групи відносяться дії, спрямовані на забезпечення правовідносин?А.). Накладення заборони відчуження жилого будинку, квартири, дачі, садового будинку, гаража.Б.).Видача свідоцтво про право власності на частку у спільному майні подружжя.В.).Тотожності громадянина з особою, зображеною на фотокартці.
Sonechko

Номер повідомлення:#371

Повідомлення Mria » 17 грудня 2009, 18:37

И так бывает, от всей души Вас поздравляю!!!! Я тоже сдала и розделяю Вашу радость!!!Кстати, Вы еще не узнавали куда нужно подавать документы для выдачи Свидельства в управу или в минюст?
Mria

Повідомлення: 237
Дякував (ла): 178 раз.
Подякували: 14 раз.

Номер повідомлення:#372

Повідомлення Dimitriy » 17 грудня 2009, 18:39

Сьогодні телефонував до управління, сказали що витяги будуть видавати с понеділка!!!!
Dimitriy

Номер повідомлення:#373

Повідомлення Dimitriy » 17 грудня 2009, 18:44

НЕНУАШО!!!А Ви не запам'ятали, що у Вас запитувала Тетяна Іванівна Баранова?
Dimitriy

Номер повідомлення:#374

Повідомлення НЕНУАШО » 17 грудня 2009, 19:02

nenotЯ точно не знаю, якщо у Вас меньше ніж 35 балів, то кажуть, що точно не допустять....Dimitriy.Я вже вище написав.Тетяна Іванівна питала [qoute]які документи витребовує нотаріус при видачі свідоцтва про право на спадщину за законом?[qoute] та [qoute]як оформлюється нотаріусом згода подружжя на продаж нерухомого майна?[qoute]
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#375

Повідомлення not&ar » 17 грудня 2009, 19:08

НЕНУАШО,а кто говорит, или слухи?
not&ar

Номер повідомлення:#376

Повідомлення НЕНУАШО » 17 грудня 2009, 19:28

Слухи
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#377

Повідомлення Sonechko » 17 грудня 2009, 19:34

я чула шо потрібно 37 балів щоб бути допущеним до перездачі
Sonechko

Номер повідомлення:#378

Повідомлення Oduvancik » 17 грудня 2009, 19:46

да Ященко сказала на ВВК можуть бути подані документи осіб, які набрали не менше 37 балів, але пробуйте може пройде
Oduvancik

Номер повідомлення:#379

Повідомлення not&ar » 17 грудня 2009, 19:57

Sonechko, я так не счтитаю, а что если человек который не здал ексзамен на КК например по такой причине, для ришения задачи достал чистый листок бумаги а КК его [qoute]уволила[qoute], при етом он не успел ответить на тесты (начал с задачи), получается, что 0 балов, и нет права на протест.
not&ar

Номер повідомлення:#380

Повідомлення Sonechko » 17 грудня 2009, 20:10

0
Sonechko

Номер повідомлення:#381

Повідомлення Zammer » 18 грудня 2009, 06:58

Мав розмову з міністром, дійсно на ВКК не допускаються особи, що набрали менше 35-37 балів (в цьому діапазоні можна ще розмовляти). Але були й прецеденти, коли з 19 балами особа допускалась до ВКК. Тут потрібен діалог.
Zammer

Номер повідомлення:#382

Повідомлення Spider » 18 грудня 2009, 12:15

[QUOTE]Заява-згода подружжя, в ракурсі липневого листа МЮ[/QUOTE]В кого є цей лист поділіться будь-ласка.
Spider

Номер повідомлення:#383

Повідомлення Аленушка » 18 грудня 2009, 12:51

"Spider, Вы этот лист имели ввиду? [qoute]Відповідно до Закону України «Про нотаріат» та з метою вдосконалення порядку вчинення нотаріальних дій нотаріусами України наказом Міністерства юстиції України від 15.06.2009 № 1062/5 внесено зміни до Інструкції про порядок вчинення нотаріальних дій нотаріусами України, затвердженої наказом Міністерства юстиції України від 03.03.04 № 20/5.Пунктами 40,43,44,58 Інструкції передбачено при посвідченні правочинів одержання нотаріально посвідченої згоди батьків на вчинення правочину неповнолітньою особою, надання згоди одного із подружжя на відчуження або придбання майна, надання згоди співвласником на розпорядження майном, що є у спільній сумісній (частковій) власності та інші.З метою однакового застосування нотаріусами цих норм Міністерством юстиції повідомляється наступне.Відповідно до вимог статті 202 Цивільного кодексу України правочином є дія особи, спрямована на набуття, зміну або припинення цивільних прав та обов’язків.Одностороннім правочином є дія однієї особи, яка може бути представлена однією або кількома особами.До правовідносин, які виникли з односторонніх правочинів, застосовуються загальні положення про зобов’язання та договори, якщо це не суперечить актам цивільного законодавства або суті одностороннього правочину.При посвідченні правочинів, пов’язаних із розпорядженням майном, що знаходиться у спільній сумісній (частковій) власності або у спільній власності подружжя слід враховувати, що цивільні права та обов’язки співвласників змінюються або припиняються, а тому правила статті 78 Закону України «Про нотаріат» для посвідчення згоди одного з подружжя на відчуження або придбання майна, надання згоди співвласником на розпорядження майном, що є у спільній сумісній власності, не застосовується. При вчиненні таких нотаріальних дій застосовуються вимоги (в тому числі посвідчувальні написи) щодо посвідчення односторонніх правочинів (наприклад: посвідчення довіреності, заповіту).Приклад посвідчувального напису на згоді одного із подружжя на відчуження майна:Місто (село, селище, район, область (Автономна Республіка Крим),Україна ________________________________________________________«____» _________________________________________________________(число, місяць, рік словами)Ця згода посвідчена мною, ________________________ приватним нотаріусом(прізвище, ім’я, по батькові)__________________________________________________________________________________________(найменування нотаріальної контори, назва нотаріального округу)Згода підписана __________________________________ у моїй присутності(прізвище, ім’я, по батькові чоловіка, дружини)Особу ________________________________________________встановлено,(прізвище, ім’я, по батькові чоловіка, дружини)дієздатність його(її) та факт реєстрації шлюбу перевірено.Зареєстровано в реєстрі за № _________Стягнуто __________________________(державного мита, плати)Печатка нотаріус підписТака ж форма посвідчувального напису може застосовуватися при посвідченні згоди одного з подружжя на придбання майна.Слід зазначити, що при наданні згоди батьками на посвідчення правочинів від імені неповнолітніх осіб, відповідно до вимог ст. 32 Цивільного кодексу України, зміна або припинення цивільних прав та обов’язків щодо батьків неповнолітніх не виникає. У зв’язку з цим згода батьків викладається у вигляді заяви, підпис на якій засвідчується відповідно до вимог ст. 78 Закону України «Про нотаріат».Прошу довести це роз’яснення до відома всіх державних та приватних нотаріусів. Заступник Міністра В. В. Лутковська[qoute]"
Аленушка

Номер повідомлення:#384

Повідомлення Вселенная » 18 грудня 2009, 13:51

Одуванчик читала ваш пост чуть не плакала...
Cамое прекрасное чувство — чувство, когда уверен, что поступаешь правильно.
Вселенная

Повідомлення: 2963
Дякував (ла): 10958 раз.
Подякували: 5927 раз.

Номер повідомлення:#385

Повідомлення Oduvancik » 18 грудня 2009, 17:48

Да Вселенная, я поплакала, але треба йти до кінця, тому що багато років віддано цьому не легкому нотаріату
Oduvancik

Номер повідомлення:#386

Повідомлення Spider » 18 грудня 2009, 19:17

Аленушка, дякую.
Spider

Номер повідомлення:#387

Повідомлення Dimitriy » 18 грудня 2009, 19:32

Доброго дня, форумчанам!!! Кого ще запросили на Рильського на пробні тести?
Dimitriy

Номер повідомлення:#388

Повідомлення Ксана » 18 грудня 2009, 19:44

Всім доброго дня. [B]Dimitriy[/B], що за пробні тести??? Можно [qoute]поподробнее[qoute]???
Ксана

Повідомлення: 542
Дякував (ла): 45 раз.
Подякували: 18 раз.

Номер повідомлення:#389

Повідомлення Dimitriy » 18 грудня 2009, 20:30

Оксашка!!!Пока это все, что знаю. Позвонили сегодня из управления и предложили поучавствовать!
Dimitriy

Номер повідомлення:#390

Повідомлення Аленушка » 19 грудня 2009, 00:16

Oduvancik. Я тоже была в таком состоянии как и ВЫ после КК. Я очень Вас понимаю. Депрессия была долгой. И не знаю, прошла ли она ... Да наверное не пройдет, пока не будет достигнута задача (нелегкая), которую мы поставили перед собой. Будем доказывать, что мы достойны звания [qoute]Нотариус[qoute]! Да, именно [qoute]звания[qoute] и причем заслуженного. Я желаю Вам успехов, все у Вас будет хорошо! А хорошо бы было для несдавших (первый, второй раз), для тех, кто уже не новичок в этом деле, организовать отдельную тему, чтобы не загружать всех остальных своими [qoute]страшилками[qoute]!
Аленушка

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів