Номер повідомлення:#391
Танюшка
» 19 грудня 2009, 01:29
Сьогодні була в управі. Витяги будут видавати з понеділка, потрібно телефонувати, уточнувати чи вони вже підписані.Щодо того хто йде на ВКК. Мироник В.М. сказав, що допускаються до співбесіди особи, що набрали 45 і більше балів, а до іспиту і співбесіди (якщо я правильно зрозуміла) особи, що набрали 37 і більше балів.Щодо пробних тестів, то мені теж сьогодні телефонували та запрошували на тестування (я так зрозуміла, що запрошували претендентів на ВКК по результатам іспиту, що відбувався 14.-15.12.09). Точно інформацію нададуть в понеділок, але я так зрозуміла, що навряд щось вже зміниться. На сьогоднішній момент відомо, що тестування буде проводитися 22.11.09 (вівторок) з 11-00 до 13-00 за адресою провул.Рильський, 10.Треба звичайно йти на тестування, цікаво себе ще раз перевірити, та і взагалі подивитися чим нові тести відрізняються від тих, що ми здавали.[B]ФОРУМЧАНИ ВИКЛАДАЙТЕ СВОЇ ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ, ОСОБЛИВО ТІ, ЯКІ ДО ЦЬОГО НЕ ОБГОВОРЮВАЛИ НА ФОРУМІ.[/B]У мене наприклад було десь 8 нових тестів. Можливо і іспит би задала, якби звернула увагу на ці питання при підготовці. Не лінуйтесь пишіть це ж корисна для всіх інформація