Номер повідомлення:#3
Olenka
» 11 січня 2010, 15:03
" місто хххх, уууу області, Україна Одинадцятого січня дві тисячі десятого року. Я, зззззззз, приватний нотаріус хххх районного нотаріального округу засвідчую справжність підписів ххх Дмитра Миколайовича, який проживає в місті хххх, по вулиці З.Космодем’янської, будинок __, ууу області та ххх Марти Володимирівни, яка проживає в місті Вороніж, по вулиці ззз, будинок 71, Російської Федерації, які особисто з’явилися до мене, відомі мені як особи, зазначені в цьому документі, підписали його у моїй присутності і належним чином підтвердили оформлення цього документа. Зареєстровано в реєстрі за №________________ Стягнуто плату - вiдповiдно до вимог ст.31 Закону України [qoute]Про нотаріат[qoute]. Приватний нотаріус______________чи місто хххх, уууу області, Україна Одинадцятого січня дві тисячі десятого року. Я, зззззззз, приватний нотаріус хххх районного нотаріального округу засвідчую справжність підписів ххх Дмитра Миколайовича та ххх Марти Володимирівни, який зроблено у моїй присутності. Особу ___________________________________________, які підписали документ, встановлено, дієздатність його (її) перевірено. Зареєстровано в реєстрі за №________________ Стягнуто плату - вiдповiдно до вимог ст.31 Закону України [qoute]Про нотаріат[qoute]. Приватний нотаріус______________"