Номер повідомлення:#16
да
» 07 липня 2007, 17:25
"Для полегшення заповнення реєстрів я замовила та використовую такі штампи (у мене заведена і записана у Номенклатуру Книга зразків штампів та печатки)Екскіз штампівЗаява дружини (чоловіка) Іпотекодавця (Заставодавця) про згоду на передачу майна, придбаного у шлюбі, в іпотеку (заставу), за реєстром № _____________ від «______»___________20_____рокуНе більше 7 см. Заява про відсутність прав малолітніх та неповнолітніх дітейщодо користування майном, яке є Предметом Договору,за реєстром № _____________ від «______»___________20_____рокуНе більше 7 см. Заява Покупця про те, що на моментпридбання майна та укладання договору купівлі-продажу, у зареєстрованому та фактичному шлюбі він (вона) не перебуває,за реєстром № _____________ від «______»___________20_____рокуНе більше 7 см. Заява дружини (чоловіка) Покупця про надання згоди Покупцю за спільні кошти придбати майно та укласти договір, за реєстром № _____________ від «______»___________20_____рокуНе більше 7 см. Заява дружини (чоловіка) Продавця про надання згоди Продавцю продати майно, придбане у зареєстрованому шлюбі та укласти договір, за реєстром № _____________ від «______»___________20_____рокуНе більше 7 см. Заява про реєстрацію обтяження об”єкта нерухомого майна Не більше 7 см. Повідомлення про реєстрацію іпотекиДуже зручно та швидко реєструвати заяви !!!!!!Мої улюблені штампи - цеЗасвідчено справжність підпису на картаках зразків підпису та печатки до ......,Засвідчено вірність копії документу,Засвідчено справжність підпису на заяві .У Реєстрі я Спочатку ставлю штамп ""Засвідчено справжність підпису на заяві"", а потім ті штампи що вказані вище.У Вхідній просто штампиЯ всі заяви до договорів роблю на бланках із записом у реєстр та реєструю у вхідній Дуже зручно рахувати нот. дії для статистики.Я знаю, що не всі так роблять, але мені так спокійніше"