Номер повідомлення:#331
Graal
» 21 січня 2010, 02:50
Doroty, в ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute] є стаття 82. Посвідчення тотожності громадянина з особою, зображеною на фотокартці: Нотаріус на прохання громадянина посвідчує його тотожність з особою, зображеною на поданій громадянином фотокартці. На підтвердження зазначеної обставини нотаріус видає цьому громадянинові свідоцтво. Але в Інструкції її немає - виключено, я писала про це в пост. 260, 263. Закон передбачає таку дію, тому вважаю, що на питання 111 та 112 відповіді є, а от на 113 - да, це по старій Інструкціїї, і про це я також писала в пості 260. Не забувайте, що тести старі, мабудь їм вже років 2, як не більше, а за цей час багато чого змінилося. Нових нажаль немає ((( Це добре тим, хто зараз здає, так хоть якісь тести є. Мені, мабудь, прийдеться на компьютері здавати.Передивилася ще раз Закон - в ст.34 перераховані не всі дії, наприклад, не вказано що нотаріус має приймати чекі для пред[qoute]явлення до платежу і посвідчувати неоплату чеків.Тому, для себе я роблю висновок, що якщо в Законі написано, що така дія є, то її треба робити, незважаючи на те, що не роз[qoute]яснено, як її робить, бо немає в Інструкції. Багато чого не роз[qoute]яснено, бо недосконале законодавство. Спочатку щось приймають, потім робимо, а потім роз[qoute]яснюють, як робить.