Форум

Інформаційний ресурс

Книги обліку депозитних операцій та особових рахунків депонентів

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Irnina » 25 січня 2010, 16:22

"Колеги, хто замовляв ці Книги, підкажіть, будь-ласка. Вимушена роздрукувати сама і прошити Книгу обліку депозитних операцій і Книгу обліку особових рахунків депонентів, бо заказати готові книги не встигаю.Питання наступні:1) Прибуткова і Видаткова частина [B]Книги обліку депозитних операцій [/B]розміщуються на одному розвороті книги: ліва частина книги - Прибуткова, а права - Видаткова, чи якось інакше? 2) У [B]Книзі обліку особових рахунків депонентів [/B]кожна сторінка починається з тексту:[qoute]Особовий рахунок N ____________Прізвище, ім'я, по батькові або найменування юридичної особи - депонента ________________________________________________Місце проживання (місцезнаходження) депонента ____________________Порядковий номер за книгою обліку депозитних операцій Дата Прізвище, імя, по батькові фізичної особи, найменування юридчної особи, від яких надійшли суми, для виконання якого зобовязання або в рахунок яких платежів вони внесені Грошова сума або сумарна номінальна вартість цінних паперів Дата надсилання повідомлення депоненту Видача з депозиту Перераховано до бюджету Залишкова сума депозиту дата сума 1 2 3 4 5 6 7 8 9[B]Тобто на кожного депонента окрема сторінка?[/B]"
Irnina

Повідомлення: 56
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Marysia. » 25 січня 2010, 16:50

слева ЛИСТ: ПРИБУТКОВА ЧАСТИНА1.№ з/п2.Дата3.Прізвище,імя по батькові фізичної особи(найменування юридичної особи), від якої прийняті суми або цінні папери, для виокнання якого зобовязання чи в рахунок яких платежів вони внесені4.№ квітанції5. ПРИЙНЯТОА) розмір грошової суми б)вид,кількість,сумарна номінальна вартість та реквизити цінних паперів6. № особового рахунку депонента
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Irnina » 25 січня 2010, 17:02

Marysia, зміст (шапки) мені відомі, от як їх розміщувати???
Irnina

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Marysia. » 25 січня 2010, 17:08

справа ЛИСТ: ВИДАТКОВА ЧАСТИНАтак как написала, то левая страница, то правая.Почему отдельная?если нравиться можно каждого по отдельности, вы ведь не знаете сколько раз выдавать деньги со счета будете? я деньги в депозит приняла, теперь 3 допа сделали, по допам деньги выдавали три раза тому кто их положил а не тому, кому они предназначены
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Irnina » 25 січня 2010, 17:18

Із депозитами на практиці не стикалася, тому одразу вибачаюсь за можливі [qoute]ляпи[qoute]. Чому я вирішила, що у Книзі обліку особових рахунків депонентів окрема сторінка на кожного депонента. Бо форма Книги встановлює:[qoute]Особовий рахунок N ___Прізвище, ім'я, по батькові або найменування юридичної особи - [B]депонента [/B]_______________Місце проживання (місцезнаходження) [B]депонента [/B]____________________Далі йде таблиця.[qoute][B]Колеги, хто замовляв Книгу обліку особових рахунків депонентів, як вона виглядає?[B]???[/B][/B]
Irnina

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Паперовий рай » 25 січня 2010, 19:25

В прикрепленных файлах книги, которые мы печатаем. Есть готовые
Паперовий рай

Повідомлення: 128
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 12 раз.

Повернутись в Загальний Форум