Номер повідомлення:#14
lily2006l
» 19 лютого 2010, 18:08
Иннусик: как это не переходять права и обязанности, мы же в доверенности пишем: для чого надаю йому право.Более того, согласно нашего закона про ПДФО (п.1.2) если я выдаю доверенность по которой можно продать имущество, я на момент подписания такой доверенности должна сразу поставить себе в доход рыночную стоимость такого имущества. Хотя я считаю, что это уже бред, но такое прописано в самом законе! [qoute]1.2. Дохід - сума будь-яких коштів, вартість матеріального і нематеріального майна, інших активів, що мають вартість, у тому числі цінних паперів або деривативів, одержаних платником податку у власність або нарахованих на його користь, чи набутих незаконним шляхом у випадках, визначених підпунктом 4.2.16 пункту 4.2 статті 4 цього Закону, протягом відповідного звітного податкового періоду з різних джерел як на території України, так і за її межами. З метою оподаткування до доходів платника податку також включаються: [U]звичайна вартість майна[/U], [U]яке передається платником податку за довіреністю іншій особі, якщо умови такої довіреності передбачають право такої іншої особи продати таке майно або відчужити його в інший спосіб[/U], крім такої передачі між членами подружжя у межах спільної часткової або спільної сумісної власності