Форум

Інформаційний ресурс

ІСПИТ (продовження)

Номер повідомлення:#31

Повідомлення zarema » 23 лютого 2010, 17:33

Спрашивала и по поводу обучения в ИЦ, которое предусмотрено. Но этим вопросом вызвала удивление у [qoute]провідного спеціаліста УЮ[qoute]. В пятницу напишу обязательно что это за тесты с собеседованием и как они проходят, и какой характер носят.
zarema

Повідомлення: 97
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Graal » 23 лютого 2010, 17:45

zarema, Вам удачи и бояться пока ещё нечего. Обязательно напишите как всё пройдет. В Киеве такого нет, как мне сказало УЮ, это возможно инициатива Вашего УЮ. Ну и адреналину Вы нам подбавили! В конце февраля должны были быть экзамены. Snow, как Ваши успехи и настроение? Вы же готовились к февралю и совсем пропали...
Graal

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Doroty » 23 лютого 2010, 18:22

Berizka, а Вы стажируетесь в каком регионе? Я тоже два месяца стажируюсь!
Doroty

Повідомлення: 1267
Дякував (ла): 560 раз.
Подякували: 544 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Doroty » 23 лютого 2010, 18:25

zarema, интересно, а пробный экзамен платный? (может оно, Ваше УЮ, просто деньги собирает таким образом)
Doroty

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Doroty » 23 лютого 2010, 18:32

Я в свой индивидуальный план стажировки включила и наследство (стажируюсь у частного). Никто при проверке плана и его утверждении ничего мне о прохождении в государственной конторе месяца [qoute]наследственного[qoute] не сказал. Это Киев.
Doroty

Номер повідомлення:#36

Повідомлення zarema » 23 лютого 2010, 18:58

Doroty пост №34, пусть это будет шуткой. В телефонном режиме ни о какой плате речь не шла. Тут и так весело с этими тестами преждевременными, так вы еще и про платные пробные экзамены решили пошутить. :)
zarema

Повідомлення: 97
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Doroty » 23 лютого 2010, 19:13

zarema, я рада, что Вы понимаете шутки...Главное не переживайте, хотя всем ясно, что первооткрывателям нелегко! Мы с Вами!!!
Doroty

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Ксана » 23 лютого 2010, 19:37

Да-а-а-а-а.....чем дальше в лес, тем больше дров....:)))))
Ксана

Повідомлення: 542
Дякував (ла): 45 раз.
Подякували: 18 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Berizka » 23 лютого 2010, 19:48

Doroty, я тоже в Киеве! По поводу прохождения обязательной стажировки в гос. конторе мне сказали управлении в обязательном порядке + обучение в Информцентре.
Berizka

Номер повідомлення:#40

Повідомлення grenka » 23 лютого 2010, 20:01

Berizka, а когда это Вам сказали, во время утверждения плана или после?
grenka

Номер повідомлення:#41

Повідомлення Berizka » 23 лютого 2010, 20:04

grenka, еще до утверждения плана сказали включить в обязательном порядке и когда принесла на утверждение вычитывали что-бы было!
Berizka

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Berizka » 23 лютого 2010, 20:04

grenka, а Вы тоже стажируетесь? если да, то где и сколько?
Berizka

Номер повідомлення:#43

Повідомлення Berizka » 23 лютого 2010, 20:12

Я никак не могу собраться с мыслями и начать решать тесты, пока что решаю задачи по наследству, мне это очень интересно, за мою практику работы помощником у частного нотариуса ни разу с оформлением наследства не сталкивалась, поэтому пока наследство! Скоро дорешаю и начну тесты!
Berizka

Номер повідомлення:#44

Повідомлення Doroty » 23 лютого 2010, 20:16

Berizka, извините, это я спрашивала на пост. №40. Просто забыла перейти на свой ник. А [qoute]grenka[qoute] - это ник моего нотариуса!!
Doroty

Номер повідомлення:#45

Повідомлення Graal » 23 лютого 2010, 22:43

Berizka, пожалуйста, поделитесь задачками graal579@rambler.ruИнформация в прикрепленном файле наталкивает на мысль, что мы идём в нужном направлении решая тесты :)
Graal

Номер повідомлення:#46

Повідомлення Ksyusha » 23 лютого 2010, 23:23

Berizka, если можно, сбросьте задачки и мне на lucky_ksyu@gala.netА еще лучше выложите на форуме, стажисты Вас не забудут :)
Ksyusha

Номер повідомлення:#47

Повідомлення Ксана » 24 лютого 2010, 00:00

[B][B]Berizka, Doroty, [/B][/B]я тоже в Киеве.
Ксана

Повідомлення: 542
Дякував (ла): 45 раз.
Подякували: 18 раз.

Номер повідомлення:#48

Повідомлення Doroty » 24 лютого 2010, 00:19

Оксашка, радостно, что нас уже трое!!!
Doroty

Номер повідомлення:#49

Повідомлення Australia » 24 лютого 2010, 00:20

Всем привет ! Скиньте и мне задачки !!!!!!!:-)australiaya@ukr.net
Australia

Номер повідомлення:#50

Повідомлення Berizka » 24 лютого 2010, 01:07

Сейчас выкладываю задачи по наследству
Berizka

Номер повідомлення:#51

Повідомлення Berizka » 24 лютого 2010, 01:07

И еще вопросы по наследству
Berizka

Номер повідомлення:#52

Повідомлення Berizka » 24 лютого 2010, 01:12

Можем начинать решать, я уже решила половину, но буду участвовать в обсужденииях. Оксашка, Doroty, я тоже рада что Вы из Киева! Graal спасибо за информацию.
Berizka

Номер повідомлення:#53

Повідомлення kalina » 24 лютого 2010, 13:11

[B]Graal, Berizka[/B] спасибо за информацию!
kalina

Повідомлення: 237
Дякував (ла): 16 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#54

Повідомлення Ksyusha » 24 лютого 2010, 14:14

Berizka, спасибо за задачки и вопросы!
Ksyusha

Номер повідомлення:#55

Повідомлення romario » 24 лютого 2010, 15:44

ААА … у меня паника!!! Уже два месяца стажировки, а я еще так мало проработал материала. Кстати по поводу сдачи тестов посредине стажировки может это так управа трактует ст. 22 наказу № 094/5 ? (Протягом строку стажування представниками управління юстиції здійснюється перевірка виконання стажистом та керівником стажування умов стажування та виконання індивідуального плану проходження стажування, про що складається доповідна записка, яка розглядається разом з висновком про проходження стажування начальником головного управління юстиції чи його заступником з питань нотаріату.)
romario

Номер повідомлення:#56

Повідомлення kalina » 24 лютого 2010, 17:05

Задача 1. Згідно п. 210 Інструкції видача свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям, які прийняли спадщину ні яким строком не обмежено. Однак, у відповідності до п. 212 Інструкції нотаріус при видачі свідоцтва про право на спадщину за законом повинен перевірити певні факти, зокрема, факт родинних відносин спадкоємців. Згідно п. 12 Інструкції нотаріальні дії вчиняються після їх оплати, в день подачі необхідних документів. Згідно п. 206 Інструкції Свідоцтво про право на спадщину видається за заявою спадкоємців, що прийняли спадщину кожному з них окремо, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та часток у спадщині інших спадкоємців. Це ж стосується і свідоцтв про право на спадщину на нерухоме майно. Таким чином, на час звернення Хмара В.І. за видачею йому свідоцтва у нотаріуса не має підстав видати йому свідоцтво, оскільки не надані всі необхідні для цього документи, тобто документи, що підтверджують факт родинних відносин Рудакевич С.І. із спадкодавцем. Так як це питання вирішується в суді, то відповідно нотаріус не може видати свідоцтва про право на спадщину. В такому випадку учинення нотаріальної дії може бути відкладено для витребування необхідних документів на строк до одного місяця. Згідно ст. 46 ЗУ «Про нотаріат» нотаріус вправі витребувати від ф.і ю. осіб документи, необхідні для вчинення нотаріальних дій. Такі відомості мають бути подані в строк, встановлений нотаріусом, проте такий строк не може перевищувати 1 місяця. Відтак нотаріус може витребувати від Рудакевич С.І., від суду, органів реєстрації цивільного стану, тощо необхідні для видачі свідоцтва відомості. І на підставі отриманих відомостей нотаріус, відповідно, видає свідоцтва, або відмовляє в видачі свідоцтва
kalina

Повідомлення: 237
Дякував (ла): 16 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#57

Повідомлення Berizka » 24 лютого 2010, 21:25

kalina, у меня решение другое, я просто не дома, помню точно, что отказывать нотариус не имеет право, приеду вечером домой напишу свое решение.romario, у меня тоже паника - столько нужно выучить!
Berizka

Номер повідомлення:#58

Повідомлення NATALIYA__ » 24 лютого 2010, 22:14

Сбросте пожалуйста вопросы для прохождения тестов для будующих стажёров. Заранее благодарна.jovtenlan@ukr.net
NATALIYA__

Номер повідомлення:#59

Повідомлення Valeeri » 25 лютого 2010, 00:36

Задача № 1Не правомірна відмова нотаріуса у вчинення нотаріальної дії!Оскільки гр. Рудакевич не змогла підтвердити факт родинних відносин із спадкодавцем і вирішила встановлювати його у судовому порядку і подала заяву до суду, в цьому випадку нотаріус повинен був відкласти вчинення нотаріальних дій на строк не більше одного місяця (п. 12 Інструкції).Якщо за цей строк не було одержано письмової заяви від заінтересованої особи , яка звернулася до суду, та не було отримано від суду повідомлення про надходження позовної заяви [B][U](а з умов задачі ми бачимо, що письмової заяви від гр. Рудакевич та повідомлення від суду не були одержані, а був лише телефонний дзвінок)[/U][/B], то нотаріус вчиняє нотаріальну дію! (А якщо повідомлення такі надійшли то [U]вчинення нотаріальних дії зупинялася до вирішення справи в суді[/U])
Valeeri

Повідомлення: 313
Дякував (ла): 17 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#60

Повідомлення Петя » 25 лютого 2010, 01:20

Сьогодні був кваліфіспит у Черкаській області.Здавало 16 осіб.Здало 3 особи.Я в цій трійці!!!Питання по тестах практично були всі ті,що у тестах 1035!Задача:продається квартира в києві.власники дружина,чоловік,неповнолітня дитина.Є всі правовстановлювальні д-ти,витяг з реєстру прав власності,дозвіл органу опіки і пікл.з умовою одночаного оформлення договору дарування 1/3 частини будинку,що знах.в м.Бориспіль Київ.обл. та належить бабусі неповнолітнього.Я довго думав і дав відповідь №5:на підставі ч.4 ст.55 ЗУ Про нотаріат оформляється одночасно дог.куп-прод. і дог.дар.та повідомляється орган опіки і піклування.Помилки інших стажистів:у нотаріальному д-ті підкреслювати тільки самі помилки,а не весь абзац!
Петя

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]