Форум

Інформаційний ресурс

Оформлення земельної ділянки

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Alla31 » 07 березня 2010, 23:54

Добрий вечір! Звертаюсь до вас з таким питанням. Я разом з мамою отримала у спадок хату в селі, яку залишив насм мій батько після смерті. Спадщину оформили - отримали два свідоцтва про спадщину по 1/2 частині кожний. Наступним кроком має бути оформлення землі, що записана в сільраді в книжці за адресою хати. Підскажіть: 1.з чого почати2.чи правда, що оформити можна буде тільки 5 соток, незалежно скільки записано в книзі3. чи легше буде оформляти землю, якщо власником будинку буде лише одна особа (я маю на увазі якщо мама оформить договір дарування своєї 1/2 частини на мене)Дуже вам вдячна.
Alla31

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Пчелка Нуся » 09 березня 2010, 12:18

Я так розумію, що земельна ділянка у Вас не приватизована? Якщо так, то вам, скоріше за все, краще звернутися до землевпорядників у Вашому місті. Оскільки, у даному випадку, це їх прерогатива
Пчелка Нуся

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Alla31 » 09 березня 2010, 21:11

Так, земельна ділянка не приватизована. Земля виділялась для побудови хати за рішенням сільради багато-багато років тому. А чому мені треба звернутися до землевпорядників у моєу місті, якщо хата знаходиться в селі Київської області?
Alla31

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Alla31 » 10 березня 2010, 17:10

Землевпорядником в місті Києві хто є? Дякую
Alla31

Номер повідомлення:#5

Повідомлення dannywka » 26 квітня 2010, 19:45

Київська міська рада, но обращаться вам надо к районному землеустроителю Госкомзема в г.Киеве (по месту расположения земельного участка).он вам расскажет какие документы нужно собрать и где их брать.удачи!
dannywka

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів