Форум

Інформаційний ресурс

ну відгукніться у кого була судова справа по оплаті за теплову енергію в приміщення нотаріуса

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Алёнка » 23 березня 2010, 13:16

колеги, ну будь ласка відгукніться, у кого була судова справа з поставщиком тепла в приміщення нотаріуса яке розміщене в жилій квартирі,яка з житлового фонду не виводилася
Алёнка

Повідомлення: 383
Дякував (ла): 72 раз.
Подякували: 583 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Talexa » 23 березня 2010, 14:02

У мене далі листування діло не пішло. До суду мала намір звернутися саме я, якщо вони будуть перевищувати свої повноваження та нехтувати чинним законодавством.Але вся ця дурня була з приводу газопостачання. Погрожували відрізати, так я написала свою відповідь [qoute]Турецькому султану[qoute] на цьому і скінчили... Не дуже з цього переймайтеся. Сприймайте це як розминку. )Дій мало, то нехай хоч так мозок попрацює... (Це я у підтримку)Щиро бажаю перемоги!
Talexa

Повідомлення: 644
Дякував (ла): 96 раз.
Подякували: 99 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення igor » 23 березня 2010, 14:04

Пошукайте по форуму дуже багато матеріалу є на цю тему
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Алёнка » 23 березня 2010, 15:47

Дякую Talexa за відповідь, але з газом простіше, тому по газу є відповідний лист. Та може, це й ні в кого не виникає крім нас. У нас міські керівники колись подарували міську ТЕЦ Обленерго, і тому цьому Обленерго до тієї лампочки всі закони України. Вони беруть на себе сміливість визначать статус нотаріуса, та вводити свої терміни типа [qoute]офіс нотаріуса[qoute] в закон т.п. задрали війна йде вже півроку, але ж вони вперто доказуюьть своє і не дай боже наш [qoute]непідкупний[qoute] суд визначить що [qoute]офіс нотаріуса[qoute] в житловій квартирі це щось нове то борг буде запредільним. і його прийдеться платити. От і шукаю меже є аналогія, що б було на що посилатися. І вам igor велике спасибі за підсказку, але все це тільки теорія а от практично і вкого як би - то не було. Дякую
Алёнка

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Talexa » 23 березня 2010, 15:52

Ох нічого собі скільки разів мені подякували! )))))
Talexa

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Алёнка » 23 березня 2010, 15:54

вибачаюся, це щось з інтернетом, сьогоді, двічи проплата пройшла. ці мої слова подяки чотирі рази висвітилися. та нехай аби були добрі слова.
Алёнка

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Marysia. » 23 березня 2010, 16:00

оленка у меня аналогичная ситуация пока с водоканалом. Но я так де написала 2 письма [qoute]турецкому султану[qoute], они мне 2 с угрозами. Вот уже вторую неделютихо (плюю три раза).Аналогично как у вас, они мне указывают на статус, установленный горисполкомом.Причем так про нотариуса нет в помине, но им очень хочется. Тоже интересно у кого есть практический опыт. откликнитесь, коллеги!!
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Talexa » 23 березня 2010, 16:10

[QUOTE]у меня аналогичная ситуация пока с [B]водоканалом[/B][/QUOTE]Marysia, дайте свій e-mail надішлю дещо...
Talexa

Номер повідомлення:#9

Повідомлення dina » 24 березня 2010, 20:46

Оленка, Talexa, поділіться будь-ласка досвідом.Почала перевод у нежитловий фонд квартири на першому поверсі, щоб можно було зробити реконструкцію: добудувати приймальню, вхід і сертифікувати робоче місце нотаріуса. Сама ж вже не один рік орендую приміщення. Але чим далі, тим більше розумію що краще було б залишити його житловим. Справа ускладнюється тим. що треба не просто прорізати вхід, а добудувати коридор і сходи. Вихід буде не у внутрішній двір, а на тротуар.Якщо зробити самовольну прибудову і вихід та звернутись до суду, - про що пишуть на форумі, - в законодавстві не знайшла жодних норм, які б дозволяли на них спиратися. Земля ж не моя.Велике прохання, підкажіть як узаконити прибудову і окремий вхід зі сходамидо житлової квартири.Як це можливо на практиці?На свої запитання подивіться http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicid=2697http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicid=15191
dina

Повідомлення: 101
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Алёнка » 25 березня 2010, 18:10

dina я воюю з Обленерго за поставку тепла вже півроку. а квартира у мене була з окремим входам вже сім років. але чую буде війна, бо хочу ще зробити на площадці перед окремим входом тамбур, щоб дощ та сніг на голови людям не сипалися з криші, але як це робити ще не знаю бо нашим [qoute]слугам нроду[qoute] щость довести дуже важко. так от я закінчу справу в суді з Обленерго, чи виграю чи програю а потім буду втілювати вжиття тамбур. а переведеш в нежиле то проблем отримаєш море.
Алёнка

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]