Форум

Інформаційний ресурс

Образец заявления о выходе из ООО.....

Номер повідомлення:#1

Повідомлення МиланаЯ » 16 квітня 2010, 16:46

Добрый день...Поделитесь, пожалуйста, образцом заявления о выходе из состава учредителей ООО...
МиланаЯ

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Niki » 16 квітня 2010, 16:51

Керуючись ст.ст.147, 148 ЦК України прошу виключити мене зі складу учасників ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА „___________”. Матеріальних та майнових претензій до ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА „С___________” та його учасників не маю.
Niki

Повідомлення: 519
Дякував (ла): 71 раз.
Подякували: 199 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення МиланаЯ » 16 квітня 2010, 16:52

спасибки...
МиланаЯ

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Dali » 16 квітня 2010, 17:00

Не [qoute]прошу[qoute], а [qoute]повідомляю про свій вихід[qoute]. Засновнику не можуть відмовити, тому не має чого просити.Обов'язково про те. чи просить частку в стат. капіталі повернути, чи залишає в розпорядження ТОВ, чи комусь відступив.
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.
Dali

Повідомлення: 22192
Дякував (ла): 40106 раз.
Подякували: 39138 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Mileno4ka » 16 квітня 2010, 17:08

Я, [П.І.Б. громадянки А.], учасник (засновник) Товариства з обмеженою відповідальністю [назва], повністю розуміючи значення своїх дій та без будь-якого тиску зі сторони, відповідно до свого дійсного волевиявлення заявляю про вихід із складу учасників (засновників) Товариства з обмеженою відповідальністю [назва].Припиняючи свою участь в складі засновників (учасників) названого Товариства, я залишаю у повному обсязі належну мені (сформовану мною) частку у статутному капіталі у розпорядження цього ж Товариства з обмеженою відповідальністю [назва] з дотриманням вимог чинного законодавства щодо процедури юридичного оформлення переходу до правонаступника відповідних прав на умовах, які були попередньо узгоджені.Цією заявою я одночасно стверджую, що не маю ніяких претензій, в тому числі і майнових, до Товариства з обмеженою відповідальністю [назва] та його учасників.Прошу розглянути мою заяву та здійснити всі необхідні юридично значущі дії у порядку та в строки, як те передбачено статутом ТОВ та встановлено чинним законодавством України.Вимоги ст.ст. 57-74 Сімейного кодексу України та ст. 147 Цивільного кодексу України мені нотаріусом роз’яснені.
Mileno4ka

Повідомлення: 156
Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення MONT » 16 квітня 2010, 17:45

0
MONT

Повідомлення: 164
Дякував (ла): 38 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись в Загальний Форум