Номер повідомлення:#7
При*НЦ
» 19 квітня 2010, 17:55
Получилось так[B]З А П О В І Т[/B]Місто Київ,_________________________, дві тисячі ________________року, о тринадцятій годині п`ять хвилин.Я, ___________________________, ідентифікаційний номер ________________, народилася _______________року в місті ___________________________________, місце реєстрації та проживання ______________________________, в присутності двох свідків: ПІБ, ідентифікаційний номер___________, адреса та ПІБ, ідентифікаційний номер___________, адреса, на випадок моєї смерті роблю таке розпорядження:все моє майно, де б воно не було, і з чого б воно не складалося і взагалі все те, що буде мені належати на день смерті, і на що я за законом матиму право,[B]З А П О В І Д А Ю[/B]______________________________________________________, _____________________________року народження Зміст ст. ст. 1233 – 1242, 1244, 1248, 1254, 1307 Цивільного кодексу України нотаріусом роз’яснено.У зв’язку з хворобою очей (сліпотою) заповідача ПІБ, текст заповіту до підписання заповідачем та свідками, прочитано уголос нотаріусом та свідками, текст схвалено та підтверджено заповідачем.Заповіт складено і підписано заповідачем та свідками в двох примірниках, з яких один залишається в справах у приватного нотаріуса _______________, за адресою: ____________________________________________ а другий, викладений на нотаріальному бланку, - видається заповідачу.ПІДПИС ЗАПОВІДАЧА:________________________________Мною, свідком ПІБ, ідентифікаційний номер, паспорт___________________________, адреса:_______________________, попередньо ознайомленою нотаріусом зі змістом ст.1255 ЦК України щодо додержання таємниці заповіту, текст цього заповіту прочитано мною вголос у присутності заповідача ПІБ, другого свідка – ПІБ, та приватного нотаріуса ________________________Київського міського нотаріального округу. Після підтвердження заповідачем його волевиявлення та дійсних намірів щодо посвідчення заповіту і підписання тексту цього заповіту заповідачем - ПІБ, його текст підписаний мною власноручно в двох примірниках. Я, ПІБ (свідка), стверджую, що я не є членом сім’ї та близьким родичем спадкоємця за заповітом. підпис.Мною, свідком ПІБ, ідентифікаційний номер, паспорт___________________________, адреса:_______________________, попередньо ознайомленою нотаріусом зі змістом ст.1255 ЦК України щодо додержання таємниці заповіту, текст цього заповіту прочитано мною вголос у присутності заповідача ПІБ, другого свідка – ПІБ, та приватного нотаріуса_____________________________Київського міського нотаріального округу. Після підтвердження заповідачем його волевиявлення та дійсних намірів щодо посвідчення заповіту і підписання тексту цього заповіту заповідачем - ПІБ, його текст підписаний мною власноручно в двох примірниках. Я, ПІБ (свідка), стверджую, що я не є членом сім’ї та близьким родичем спадкоємця за заповітом. підпис.Напис 45.