Номер повідомлення:#46
VITAminka
» 23 квітня 2010, 16:42
ПЕРЕПРОШУЮ,нема за що. у меня просто есть огромное желание,что б у нотариусов была единая практика.я знаю,что [qoute]2юриста-3мнения[qoute],но все же - нужно общаться,пытаться обосновать свою точку зрения,приводить аргументы,т.к. истина рождается именно так.я например много для себя открываю из общения с коллегами (в том числе на форуме), а иногда даже узнаю то,по поводу чего у меня пробелы. поэтому мне нравиться,когда коллеги обосновыают свою точку зрения ПО ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВУ, а не так [qoute]ну вы,что не знаете/не понимаете, что тут непонятного?[qoute]555,вы в упор не хотите видеть ст253 - течение срока (в вашем случае строк - год) начинается СО СЛЕДУЮЩЕГО ДНЯ. это значит.что если доверенность выдана 01.01.2010 и устанволено,что она выдана на 1 год, то течение этого ГОДА начинается с 02.01.2010 года. и заканчивается этот СРОК (год0 соттветсвенно 01.01.2011 ПРИ єтом то,что срок починається в наступний день зовсім не означає,що довіренність буде дійсною з наступного дня. наголошую:ст.253 стосується лише початку перебігу сроку, а не початку дійсності довіреності чи виникнення у неї права.вот ще цитата з кометаря:Наприклад, якщо право на позов виникло 15 червня 2001 року, то загальний 3-річний строк позовної давності обчислюється з 16 червня 2001 року і закінчується 15 червня 2004 року, тобто рвівно через три роки.[QUOTE]але то,що ПЕРЕБІГ СТРОКУ починається з наступного дня зовсім не означає,що особа не може скористатись своїм правом на подання позову,яке виникло 15 червня у цей самий день - 15 червня.ПРИ єтом то,что срок починається в наступний день зовсім не означає,що довіренність буде дійсною з наступного дня. наголошую:ст.253 стосується лише початку перебігу сроку, а не початку дійсності довіреності чи виникнення у неї права. вот ще цитата з кометаря: [QUOTE]Наприклад, якщо право на позов виникло 15 червня 2001 року, то загальний 3-річний строк позовної давності обчислюється з 16 червня 2001 року і закінчується 15 червня 2004 року, тобто рвівно через три роки.[/QUOTE] але то,що ПЕРЕБІГ СТРОКУ починається з наступного дня зовсім не означає,що особа не може скористатись своїм правом на подання позову,яке виникло 15 червня у цей самий день - 15 червня.[/QUOTE]если после ЭТОГО вы настаиваете на своем.то больше в общении на эту тему не виже смысла.
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!