Форум

Інформаційний ресурс

Терміново потрібна ваша думка

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Малыш » 24 квітня 2010, 17:20

Шановні колеги, таке питання: є заборона на квартиру накладена банком, звернувся боржник з рішенням суду, що набрало законної сили, щодо визнання моєї постанови про відмову в вчиненні нот. дії (зняття заборони без листа банку) незаконою і зобовязати мене зняття заборону і ще є рішення ДВС? Чим мені може це загрожувати, виконання такого рішення???
Малыш

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Крольчиха » 25 квітня 2010, 20:56

[QUOTE]решение в студию!!![/QUOTE]и фамилию судьи, пожалуйста!
Крольчиха

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Малыш » 26 квітня 2010, 12:38

В И Р І Ш И В:Позов задовольнити.Визнати відмову приватного нотаріуса ...... у знятті заборони відчуження нерухомого майна по заяві ...... - незаконною.Зобовязати приватного нотаріуса ...... зняти заборону відчуження нерухомого майна у вигдляді квартири №........и т.д.и.т.п. стягнути судові витрати, може буди оскаржана....
Малыш

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Малыш » 26 квітня 2010, 12:46

а почему банк письмо не дает? кредит не погашен?да это имущество было как поручительство...., короче кредит не погашен, должник почти в процесе банкротства, а поручитель не хочет отвечать.... потому от разорвал договор поруки с банком, а в самом договоре ипотеки сказано [qoute]что действует до 11.11.11. но не дольше договора поруки от 01.01.08р[qoute] исходя из этого поручитель обратился ко мне за снятием запрета, а я говорю принесите мне ещё и письмо от банка, так как в инструкции написано- если договор ипотеки прекратил свое действие нужно письмо от ипотекодержателя и ипотекодателя....???Разве я не прав....
Малыш

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Олена » 26 квітня 2010, 13:22

прав. Але не виконати рішення суду неможливо, якщо воно вступило в силу (якщо ні - оскаржуйте і долучайте банк у якості третьої особи).Якщо не оскаржили і воно ступило в силу треба попередити іпотекодержателя(зацікавлена особа) про свій намір вчинити нотаріальну дію (зняття заборони) і у разі заперечень, нехай отримують інше рішення суду із забороною вчиняти таку дію або про накладення арешту на майно.
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Олена

Повідомлення: 4087
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]