Форум

Інформаційний ресурс

Реформи починаються

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Зав.господарством » 28 квітня 2010, 16:09

nots[QUOTE]Суть не втом, что именно так и будет, [B]но єту норму очень даже можно использовать [/B]для пречечения ві знаете чего. Вообще об єтом надо на Малом.[/QUOTE]Тобто Ви відчуваєте))), шо це не норма права, яка визначає, що це оподатковуваний дохід))).Хочу сказать не тільки на [qoute]МАЛОМ[qoute], а для всіх, шоб ПОЧУЛИ.Я дуже поважаю НОРМИ ПРАВА! Поважаю ЗАКОН!І прошу Вас [qoute]відчути[qoute] визначену Законом Про ПДФО СУТТЄВУ РІЗНИЦЮ між термінами ДОХІД та ОПОДАТКОВУВАНИЙ ДОХІД.Це дуже різні речі. При цьому я згодний, що якщо особа отримала гроші за продане майно, то виникає податкове зобов'язання і це оподатковуваний дохід....Інше питання, моральне.Чи може службовець ДПА із зарплатою 3000 грн., (який за 5 років роботи в ДПА заробив на новий Брабус за 100 тис. дол. та нову квартиру в центрі Києва), питати діда де 300 дол за які той продав горбатий ЗАЗ [qoute]по генералке?
Зав.господарством

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Nonna » 28 квітня 2010, 16:13

Зав.господарством , и не только спитати..........а еще так нахлобучить того діда , що з перепугу на кладовище понесуть..... и все это ,этот службовець , будет делать с честными глазами и с обидой в голосе за державу....
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Зав.господарством » 28 квітня 2010, 16:21

nonna, Ви праві)))І ще скажу.Ріжте мене, бийте, але морально я на боці діда))))
Зав.господарством

Номер повідомлення:#34

Повідомлення наивная дура » 28 квітня 2010, 16:30

[QUOTE]Перший передавав генеральну довіреність на право водіння.[/QUOTE] Ну когда же наши борзописцы если сами не знают, то хоть спрашивать начнуть, прежде чем писать!!!
наивная дура

Повідомлення: 6947
Дякував (ла): 1646 раз.
Подякували: 8727 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Зав.господарством » 03 травня 2010, 20:03

Серьожа Терьохін з Дімой Святашем спугалися(((( і внесли проект ПАСТАНОВИ, шоб ще паработать і нє спєшить http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?id=pf3511=37626.Біржи щимять, а Серьожа це не любить.Не бійся Серьожа, пахло тебе не більно зарєжет, за 5 хвилин любий закон прийме, ще й морду наб'є(((
Зав.господарством

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Зав.господарством » 20 травня 2010, 18:26

Закон 6337, як і очікувалося прийняли сьогодні, Біржи придавили остаточно,.... Але вирішили не [qoute]лобіювати[qoute] оцінювачів, і вилучили з тексту до другого читання всі норми щодо оподаткування відчуження рухомого та нерух. майна з суми не меньшої ніж визначив оцінювач...Таким чином і далі, вже без бірж, за довідками-рахунками Майбахи та Фаєтони продаватимуться по 100 грн.)))).
Зав.господарством

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]