Форум

Інформаційний ресурс

чи можуть мене зобов"язати

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Варя » 19 травня 2010, 13:30

є рішення суду щодо зобов/[qoute]язання обладміністрації провести всі необхідні дії щодо затвердження проекту землеустрою по відведенню земельної ділянки ТОВ /[qoute],,,/[qoute] в оренду для будівництва певного комплексу та надання дозволу на виготовлення техдокументації для складання договору оренди земельної ділянки. Всі необхідні документи ТОВ надало. Однак, я, посилаючись на чинне законодавство, відмовила їм у посвідченні договору оренди, оскільки не проведено аукціон. Насьогодні готую їм постанову у відмові вчинення нотаріальної дії. Представник ТОВ сказав, що вони оскаржуватимуть мої дії у суді і суд зобов/[qoute]яже мене посвідчити договір оренди землі без проведення аукціону. Чи правильно я відмовила? і чи може мене суд зобов/[qoute]язати посвідчити таким чином договір?
Варя

Номер повідомлення:#2

Повідомлення katya » 19 травня 2010, 13:36

законодательство не приведено в соответствие, кто ВАС может обязать его нарушить
katya

Повідомлення: 3909
Дякував (ла): 4726 раз.
Подякували: 3660 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Олена » 19 травня 2010, 13:40

крім того, наразі немає порядку оскарження постанови нотаріуса про відмову у вчиненні нотаріальної дії
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Олена

Повідомлення: 4087
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Варя » 19 травня 2010, 14:41

як це немає? оскаржуються, ще й як оскаржуються
Варя

Номер повідомлення:#5

Повідомлення dannywka » 19 травня 2010, 16:49

надо смотреть документы.если место расположение участка было согласовано (или получено хоть одно заключение служб) до введения в действие нормы закона о проведении аукционов то договор аренды можно удостоверять
dannywka

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Netland » 19 травня 2010, 18:01

[B]Креш[/B] в цивільно-процесуальному законодавстві немає норм, які б прямо регламентували порядок розгляду справ за постановою нотаріуса про відмову у вчиненні нотаріальної дії.В попередньому кодексі була окрема глава.
Netland

Повідомлення: 564
Дякував (ла): 154 раз.
Подякували: 228 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]