Форум

Інформаційний ресурс

ЗНОВУ АРХІВ

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Balirina » 19 травня 2010, 15:33

Шановні колеги, МЕТОДРАДА З ПИТАНЬ НОТАРІАТУ ПРИ ГУЮ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛ рекомендує: У випадку, коли у справах нотаріуса необхідно залишити фотокопію документа, виготовленого на більш ніж двох сторінках (наприклад, статут юридичної особи), напис „З оригіналом згідно”, дату, підпис та печатку слід проставляти на кожній сторінці, або виготовлену копію такого документа ПРОШИТИ, ПРОНУМЕРУВАТИ аркуші, зробити відповідний напис, скріпити його підписом та печаткою, і в кінці зробити напис „З оригіналом згідно”, проставити дату, підпис та печатку. ЯКА В ВАС ПРАКТИКА? Бо я раніше ставила штамп КОПІЯ нижче писала на ...-ти аркушах, а в кінці штамп З ОРИГІНАЛОМ ВІРНО на ...-ти аркушах, дата, підпис, печатка. Тепер розумію, що, наприклад, устав треба прошивати, а потім ще і сам том прошивати?
Научился говорить - значит, вырос. Научился молчать - значит, поумнел.
Balirina

Повідомлення: 401
Дякував (ла): 66 раз.
Подякували: 110 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення ТТК. » 19 травня 2010, 15:58

Balirina! А в яких випадках виникне необхідність?
ТТК.

Повідомлення: 1631
Дякував (ла): 1114 раз.
Подякували: 1058 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення sindi » 19 травня 2010, 16:06

Всегда прошивала и ставила [qoute]Прошито, пронумеровано...[qoute] и в конце [qoute]З оригіналом згідно[qoute], замечаний не было единственное, что в последствии не совсем красиво, когда прошивают дела, нитки прошивочные рвутся...
sindi

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Katrina » 20 травня 2010, 13:14

п. 27 Інструкції - [qoute][B]Згідно з оригіналом[/B][qoute]
Katrina

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Сана » 21 травня 2010, 03:09

[QUOTE]Тепер розумію, що, наприклад, устав треба прошивати, а потім ще і сам том прошивати? [/QUOTE]Мы, например, всегда прошивали дважды.Сначала - фотокопии, экземпляры договора, а потом, спустя время, - и весь наряд.Только, если не пользоваться дрелью, то при прошивке наряда нитки могут и не порваться.А если дырки делать дрелью, то, в самом деле, нитки ранее сшитых документов [qoute]перерубливаются[qoute]...
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів