Номер повідомлення:#52
БВІ
» 27 травня 2010, 12:47
Я не є особою, наближеною до перевіряючих, але хочу сказати наступне.Все, що написано дуже цікаво читати. Але, можна подумати, що перевіряючим цікаво за зарплату у 800 гривень на місяць копирсатись у Ваших справах, робити копії з документів, роз[qoute]яснювати, що і чому вони вважають таким, що не відповідає вимогам закону і т.д. Посто вони виконують свої обов[qoute]язки.Якщо Ви вважаєте, що перевіряючі некомпетентні - будь ласка - припиняйте нотаріальну діяльність, ідіть працювати в управління і тоді принаймі Ви будете впевнені, що у Вашому управлінні буде кваліфікований працівник, який буде все знати і робити правильно, буде встигати проводити перевірки, робити ксерокопії з документів, які викладені з порушенням закону, вчасно готувати довідки про проведення перевірки, відповідати на скарги, які надійшли на нотаріусів, при цьому старатись знайти всі можливі варіанти, щоб скарга була необгрунтованою, надавати безліч консультацій нотаріусам і громадянам і т.д. Принаймі я знаю багато випадків, коли працівники управлінні зареєстрували нотаріальну діяльність і жодного випадку, коли нотаріус перейшов працювати в управління.Не дивлячись на сказане, вважаю, що повинен бути чіткий опис документів, копії яких надані працівникам управління при проведенні перевірки.