Номер повідомлення:#16
БВІ
» 01 червня 2010, 16:57
При усиновленні є такий зразок заяви, але я не впевнена, що це для Вашого випадку підійде, так як Ви не написали, що в розумінні громадянки означає відмовитись. ЗАЯВАЯ, Д. Микола Миколайович, 15 травня 1972 року народження, уродженець міста Нікополь, Дніпропетровської області, документований паспортом громадянина України СН000000, виданий Ватутінським РУ ГУ МВС України в місті Києві 21 червня1996 року, повністю розуміючи значення своїх дій та їх правові наслідки, без будь - якого тиску зі сторони, відповідно до власного вільного волевиявлення, керуючись ст.217 Сімейного кодексу України, надаю згоду на усиновлення моєї малолітньої дочки, Д. М.М., яка народилась 03 січня 2006 (третього січня дві тисячі шостого) року в місті Києві та є громадянкою України (Свідоцтво про народження Серія ІІ-БК №0000000, видане Відділом реєстрації актів цивільного стану Деснянського районного управління юстиції у м.Києві 00 лютого 2006 року, актовий запис №000) громадянином С. Дмитрієм Вікторовичем, який народився 25 травня 1970 року. Також повідомляю, що не заперечую проти зміни прізвища та по батькові Д. М. М. на С. М.Д.Положення ст. 217 Сімейного кодексу України про порядок надання згоди на усиновлення, ст. 232 Сімейного кодексу України про правові наслідки усиновлення мені нотаріусом роз’яснено.