Форум

Інформаційний ресурс

Спадщина тварин!

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Nonna » 11 червня 2010, 16:50

Маленьке стерво , ответте на вопрос - как и каким образом в свидетельстве поменять ф.и.о.хозяина...........
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Маленьке стерво » 11 червня 2010, 16:59

[QUOTE]Маленьке стерво , ответте на вопрос - как и каким образом в свидетельстве поменять ф.и.о.хозяина...........[/QUOTE]добре відповідь за відповідь! Не знаю як справи з [qoute]арабскими скакунами[qoute] але щодо песиків і котиків, як обліквуються в [qoute]клубах[qoute] просто змінюється ім[qoute]я власника на підставі довідки про те, що Іванов після Петрова прийняв спадщину і дійсно є його спадкоємцем.
Маленьке стерво

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Маленьке стерво » 11 червня 2010, 17:00

Так як ще приймаємо спадщину окрім того, що одеруємо свідоцтво???
Маленьке стерво

Номер повідомлення:#34

Повідомлення VITAminka » 11 червня 2010, 17:03

а зачем нотариусу знать КАК принял? когда выдаем всид-во на автомобиль мы разве выясняем этот вопрос?
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Маленьке стерво » 11 червня 2010, 17:07

[QUOTE]а зачем нотариусу знать КАК принял? когда выдаем всид-во на автомобиль мы разве выясняем этот вопрос?[/QUOTE][QUOTE]Я не кажу, що не можна успадкувати тваринку - [B]а разве есть другой способ спадкування?без выдачи свидоцтва??????[/B][/QUOTE]я думаю, що Ви трохи не в тому руслі зрозуміли нашу полеміку з [B]nonna[/B]
Маленьке стерво

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Астра » 11 червня 2010, 21:43

Що це за довідка про те, що Іванов дійсно є спадкоємцем Петрова. Щось зовсім нове в спадкуванні. Якщо спадкоємець бажає, треба видавати свідоцтва не тільки на конячку або песика, які коштують більш, ніж моя квартира, але і на побутову техніку, посуд і будь-яку лабуду, що має цінність для спадкоємця на його погляд.
Астра

Повідомлення: 774
Дякував (ла): 322 раз.
Подякували: 661 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Ынотио » 11 червня 2010, 22:08

Статтею 1219 ЦК встановлено права та обов’язки, які неможливо успадкувати. До складу спадщини не входять:• особисті немайнові права • право на участь у товариствах та право членства в об’єднаннях громадян, якщо інше не встановлено законом або їх установчими документами • право на відшкодуваня шкоди, завданої каліцтвом або іншим ушкодженням здоров’я • право на аліменти, пенсію, допомогу або інші виплати, встановлені законодавством • права та обов’язки особи як кредитора або боржника, передбачені статтею 608 ЦК.
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів