Форум

Інформаційний ресурс

Заява про вихід з товариства

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Даніка » 11 червня 2010, 13:57

Поділіться хто має зразочком заяви про вихід з товариства засновника з передачею частку в статутному капіталі іншому засновнику.
Даніка

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Vatson » 11 червня 2010, 13:59

читайте пожалуйста наш закон, надоели...невозможно по заяве передавать частку....
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення 1608 » 11 червня 2010, 14:27

МАЛОМУ ПРИВАТНОМУ ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ [назва] (місцезнаходження – 04070, місто Київ [адреса] ідентифікаційний код за ЄДРПОУ ___ свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи, серія ___ № __, видане ______________________________________________________ «__» ___ ___ дата проведення державної реєстрації «___» ___ __ року номер запису про державну реєстрацію _______________УСІМ, КОГО ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ – за належністю[П.І.Б. громадянина А.] (паспорт __, виданий ___ «__» ___ ___ року), проживаю у місті Києві [адреса]З А Я В АЯ, [П.І.Б. громадянина А.], засновник МАЛОГО ПРИВАТНОГО ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА [назва], повністю розуміючи значення та правові наслідки своїх дій, без будь-якого тиску зі сторони, відповідно до дійсного волевиявлення заявляю про намір передати усі свої права щодо МАЛОГО ПРИВАТНОГО ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА [назва] та про відступлення у повному обсязі належної мені частки у статутному фонді (статутному капіталі) МАЛОГО ПРИВАТНОГО ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА [назва] [П.І.Б. громадянина Б.] (громадянин України народився «___» ___ ___ року у місті Києві на день складання заяви - паспорт _____, виданий __________________________ «__» ___ ___ року індивідуальний ідентифікаційний номер за ДРФО _______________ проживає у місті Києві [адреса]) з дотриманням вимог чинного законодавства щодо процедури юридичного оформлення переходу до правонаступника відповідних прав на умовах, які були попередньо узгоджені з правонаступником ([П.І.Б. громадянина Б.]).Цією заявою я одночасно стверджую, що:1) не маю ніяких претензій, в тому числі і майнових, до МАЛОГО ПРИВАТНОГО ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА [назва]2) не маю ніяких майнових претензій до [П.І.Б. громадянина Б.] як набувача відступленої йому мною частки у статутному капіталі (фонді) МАЛОГО ПРИВАТНОГО ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА [назва], від якого дійсно було отримано повний розрахунок за відступлену на його користь частку у статутному капіталі (фонді).Цю заяву складено у двох примірниках, один із яких передається [П.І.Б. громадянина Б.] на підтвердження повного виконання ним зобов’язань за укладеним «__» ____________ ___ року письмовим Договором купівлі-продажу частки в статутному капіталі МАЛОГО ПРИВАТНОГО ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА [назва].ПІДПИС:
1608

Повідомлення: 394
Дякував (ла): 14 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення notDen » 11 червня 2010, 14:32

Правочином є дія особи, спрямована на набуття, зміну абоприпинення цивільних прав та обов'язків.ЗУ [qoute]Про господарські товариства[qoute]:Стаття 10. Права учасників товаристваУчасники товариства мають право:а) брати участь в управлінні справами товариства в порядку, визначеному в установчих документах, за винятком випадків, передбачених цим Закономб) брати участь у розподілі прибутку товариства та одержувати його частку (дивіденди). Право на отримання частки прибутку (дивідендів) пропорційно частці кожного з учасників мають особи, які є учасниками товариства на початок строку виплати дивідендівв) вийти в установленому порядку з товаристваг) одержувати інформацію про діяльність товариства. На вимогу учасника товариство зобов'язане надавати йому для ознайомлення річні баланси, звіти товариства про його діяльність, протоколи зборівд) здійснити відчуження часток у статутному (складеному) капіталі товариства, цінних паперів, що засвідчують участь у товаристві, в порядку, встановленому законом.Учасники можуть мати також інші права, передбаченізаконодавством і установчими документами товариства.Стаття 11. Обов'язки учасників товаристваУчасники товариства зобов'язані:а) додержувати установчих документів товариства і виконувати рішення загальних зборів та інших органів управління товаристваб) виконувати свої зобов'язання перед товариством, в тому числі і пов'язані з майновою участю, а також вносити вклади (оплачувати акції) у розмірі, порядку та засобами, передбаченими установчими документамив) не розголошувати комерційну таємницю та конфіденційну інформацію про діяльність товаристваг) нести інші обов'язки, якщо це передбачено цим Законом, іншим законодавством України та установчими документами.Якщо заява буде підставою виникнення, зміни або припинення визначених прав і обов[qoute]язків, то як ми можемо посвідчити на ній підпис з врахуванням закону про нотаріат?Таким чином, якщо заява про вихід до ТОВ то зробити можно, а якщо ця заява є підставою переходу права власності на частку від учасника іншому то ні (особиста думка).
«Ветер яростно плюнул в лицо, тому, кто плевал на ветер» В.І. Герасименко (мій дід)
notDen

Повідомлення: 1811
Дякував (ла): 845 раз.
Подякували: 2277 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Ынотио » 11 червня 2010, 14:45

Ви що!!!! Ні в якому разі,тільки дарування, купівля-продаж!!!!
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Ксюня » 11 червня 2010, 14:57

ЗАГАЛЬНИМ ЗБОРАМ УЧАСНИКІВ__________________________ „_______________”гр.______________________________, яка мешкає в м.Києві, вул._______________________, паспорт ______________________________, ідентифікаційний номер ________________З А Я В А Я , ___________________________________, повністю розуміючи значення і правові наслідки своїх дій та без будь-якого тиску зі сторони, відповідно до власного волевиявлення заявляю про свій добровільний вихід зі складу учасників (засновників) ______________________ „____________”.Припиняючи свою участь в складі засновників __________, належну мені частку в розмірі __ (_________) відсотків у статутному фонді (статутному капіталі) прошу не виділяти і не заперечую проти переходу її у повному обсязі гр._____________________________, [B]з дотриманням вимог чинного законодавства щодо процедури юридичного оформлення переходу до правонаступника відповідних прав на умовах, які були попередньо узгоджені.[/B] (предусматривается дальнейшее заключения договора покупки-продажи...)Будь-яких претензій, в тому числі майнових та грошових до __ „______” не маю.Зміст ст.ст.57-74 Сімейного кодексу України та ст.147 Цивільного кодексу України мені нотаріусом роз’яснено.______________ року ПІДПИС_________________
Все люди как люди, а я все хорошею и хорошею. :happy-cheerleaderkid:
Ксюня

Повідомлення: 11715
Дякував (ла): 20553 раз.
Подякували: 27697 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення m-n » 11 червня 2010, 14:57

Статья 147 и 148 ГК!!! Не может заявление о выходе содержать информацию об уступке доли. Это два разных способа. На форуме эту тему обсуждали. Но, к сожалению, многие нотариусы продолжают свидетельствовать подписи на заявлениях с таким противоречим содержанием. Не идите на поводу у регистраторов!
m-n

Повідомлення: 403
Дякував (ла): 159 раз.
Подякували: 68 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення igor » 11 червня 2010, 14:57

Засвідчити можна справжність підпису але не в такому вигляді як надав 1608.notD не плутайте угоду з правочином це різні речі
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Ынотио » 11 червня 2010, 15:04

Учасник (засновник) тільки повідомляє інших учасників про свій намір вийти з Товариства!!!, а ось інше цивільно-правовими угодами (купівля-прода тощо)!!!
Ынотио

Номер повідомлення:#10

Повідомлення 1608 » 11 червня 2010, 15:14

Заяви не роблю. Взірець з Елнотконтори
1608

Повідомлення: 394
Дякував (ла): 14 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення inna » 11 червня 2010, 16:01

Я посвідчувала підпис на заяві, яка за змісто схожа на той варіант, що запропонував 1608, але зі слідуючим змістом:............... повністю розуміючи значення та правові наслідки своїх дій, без будь-якого тиску зі сторони, відповідно до дійсного волевиявлення та на виконання умов Договору купівлі-продажу майнових прав засновника, Договору купівлі-продажу майнового паю, укладених «**» ****** 2010 року у простій письмовій формі, цією заявою підтверджую про передачу ...................
inna

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Notana » 11 червня 2010, 16:05

Я теж не роблю заяву про передачу частки. Про вихід - можно.Дуже здувувалася, коли в Довіднику нотаріуса № 3 за 2010 рік серед зразків заяв, наданих нотаріусом Звєрьковою, я побачила подібного роду заяви, які навів - 1608.
Notana

Повідомлення: 1350
Дякував (ла): 334 раз.
Подякували: 719 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Итали » 11 червня 2010, 17:13

Ну там же написано в цій заяві [qoute][B]заявляю про намір [/B]передати усі свої права щодо[qoute], це що якось суперечить закону заявити про свій намір? повідомити Загальні збори учасників про такий намір? а потім оформити саму передачу вже шляхом укладення відповідної цивільно-правової угоди?
Итали

Повідомлення: 345
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 7 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Ынотио » 11 червня 2010, 17:20

[B]Итали[/B] Речь шла о заявлении с помощью которого будет переход прав собственника, что делать нельзя
Ынотио

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Итали » 11 червня 2010, 18:16

ну если на то пошло, то в такой заяве [qoute]я, Иванов, заявляю про намир продать а я, Петров, заявляю про намир купить![qoute] тоже ничего противозаконного не вижу- ну хотят-пусть заявляют, только кому адресовать ее будут? кому интересні их наміри :)))
Итали

Повідомлення: 345
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 7 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Греми » 11 червня 2010, 18:21

Я вот считаю, что указание в заявлении о выходе о намерении продать свою долю в уставном капитале является возможным! Другие участники вправе знать, что будет происходить с долей выходящего: он попросит выплату, продаст или подарит!?
Греми

Повідомлення: 4380
Дякував (ла): 53 раз.
Подякували: 281 раз.

Номер повідомлення:#17

Повідомлення Ынотио » 11 червня 2010, 19:25

"До загальних зборів Учасників Товариства з обмеженою відповідальністю «УкрД».гр.----------------- ЗАЯВА Я, гр._________________, учасник Товариства з обмеженою відповідальністю «УкрД» (ідентифікаційний код юридичної особи-_____________повністю ністю розуміючи значення і правові наслідки своїх дій та без будь-якого тиску зі сторони, відповідно до власного волевиявлення заявляю про свій вихід зі складу учасників ТОВ «Укр». Припиняючи свою участь в складі учасників ТОВ «УукД, я маю намір відступити у повному обсязі належну мені частку у статутному капіталі Товариства гр.___________________ [B]з дотриманням вимог чинного законодавства щодо наступної процедури юридичного оформлення переходу до правонаступника відповідних прав[/B] на умовах, які були попередньо узгоджені. Цією заявою я одночасно стверджую, що не маю ніяких претензій, в тому числі і майнових, до Товариства з обмеженою відповідальністю «УкрД» та інших його учасників. Вимоги ст.ст.57-74 Сімейного кодексу України та ст.147 Цивільного кодексу України мені нотаріусом роз'яснені."
Ынотио

Номер повідомлення:#18

Повідомлення Husky » 11 червня 2010, 19:30

VITAminka, ситуация: ДКП в письменной форме между физлицами, законодательству не противоречит.Продавец пришел к Вам с таким договором и грит: [qoute]Вот мол так и так, я продал, тот купил, вот договор. Хочу собрание уведомить, шоп они меня вывели (исключили) из состава участников в связи с этим. Сделайте мне заяву адресованную собранию об этом.[qoute]Сделаете или нет? И если - да - то примерно какого содержания.P.S. Дурдом, это то, что регистраторы по таким заявам регистрируют. Вот кто не понимает (или не хочет понимать) на основании чего возникает право собственности
Чем больше я узнаю людей, тем больше мне нравятся собаки.
Генрих Гейне (1797— 1856)
Husky

Повідомлення: 1426
Дякував (ла): 113 раз.
Подякували: 1178 раз.

Номер повідомлення:#19

Повідомлення VITAminka » 11 червня 2010, 19:55

делаю заявление [QUOTE]Я,ХХ, прошу вивести мене зі складу учасників Товариства з обмеженою відповідальністю «ХХХ».Фінансових та інших майнових претензій к Товариству та його учасникам не маю.[/QUOTE] при этом не проверяю имел ли место ДКП или прочий Д. если регистраторы на основании такого заявление регситрируют переход частки, то это их половые трудности.да, заявление адресовано ТОВ
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]