Номер повідомлення:#7
Marysia.
» 23 червня 2010, 15:01
Вопрос сюда же, если можно поделитесь опытом в каком падеже пишете форму:Форма N 17 Свідоцтво про право власності на частку в спільному майні подружжя, яке видається в разі смерті одного з подружжя СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО ВЛАСНОСТІ Місто (село, селище, район, область (Автономна Республіка Крим)),Україна _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________. (число, місяць, рік словами) Я, _________________________________________________________________________, нотаріус (прізвище, ініціали)______________________________________________________________________________________, (найменування державної нотаріальної контори, нотаріального округу)на підставі статті 368 Цивільного кодексу України та статті 63 Сімейного кодексу Українипосвідчую, що [U][B]Піддубній Марині Іванівні[/B][/U] чи/або [QUOTE][B][U]ПіддубнаМарина Іванівна [/U][/B][/QUOTE]__________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження,______________________________________________________________________________________ місце реєстрації або переважного проживання того із подружжя, який (яка) є живим(ою))____________________________________________________________________________, який (яка)згідно із _____________________________________________________ є пережившим(ою) чоловіком(указуються найменування та реквізити документа, що підтверджує факт шлюбних відносин)(дружиною) __________________________________________________________________, який (яка) (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження)помер(ла) [qoute]___[qoute] ____________ року, належить __________________________ частка у праві спільної (зазначається розмір частки)сумісної власності на майно подружжя, набуте подружжям за час шлюбу. Спільне сумісне майно подружжя, право власності на яке в указаній частці посвідчується цим свідоцтвом, складається з: _______________________________________________________________ (указується майно, право власності на______________________________________________________________________________________. частку в якому посвідчується, а також щодо рухомого майна, яке підлягає реєстрації, - місце реєстрації, найменування реєструючого органу, а щодо нерухомого майна - його місцезнаходження, назва, реквізити правовстановлювального документа, найменування реєструючого органу, дата, номер реєстрації (кадастровий номер), характеристика, а також відомості про наявність чи відсутність обмежень, обтяжень, заборони відчуження та вартість майна) ......................... у меня со слов :, [qoute]належить __________________________ частка у праві спільної (зазначається розмір частки)сумісної власності на майно подружжя, набуте подружжям за час шлюбу[qoute] не получается так, чтоб пото ее правильно ідентифіцировать. Понятно если бі біл именитедльній падеж Піддубна ....и все тут, а тут Піддубній ... ЗІ: я их пока выдам, поседею
Никогда не говори "никогда"!