Номер повідомлення:#2
Vain
» 25 червня 2010, 20:03
66+64Місто (село, селище, район, область (Автономна Республіка Крим)), Україна______________________________________________________________________________________. (число, місяць, рік словами) Я, _________________________________________________________________________, нотаріус (прізвище, ініціали) ______________________________________________________________________________________, (найменування державної нотаріальної контори, назва нотаріального округу)засвідчую справжність підпису ___________________________________________________________ (посада, найменування юридичної особи,_________________________________________________________________________________, який прізвище, ім'я, по батькові представника)зроблено у моїй присутності. При цьому засвідчую справжність підпису перекладача _______________________________, який (прізвище, ім'я, по батькові)одночасно зробив переклад тексту документа з _____________________________________________ (назва мови, з якої перекладався_________________________________ мови на _________________________________________ мову текст документа) (назва мови, на яку перекладався текст документа)та підтвердив достовірність цього перекладу своїм підписом у моїй присутності. Особу перекладача встановлено, кваліфікацію його перевірено. Зареєстровано в реєстрі за NN ____ Стягнуто ______________________ (державного мита, плати)