Форум

Інформаційний ресурс

кумедні випадки

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Вселенная » 26 червня 2010, 02:01

Прийшла жіночка похилого віку,громадянка РФ і просить зробити довіреність на отримання банківської картки але текс довіреності -російською.Ну я їй кажу:можу зробити вам таку довіреність але українською мовою...а вона мені 5 раз зробіть мені російською, я їй 5 раз пояснила, що я нотаріус України і державна мова у нас відповідна...запропонувала зробити довіренсть з одночасним перекладом...зробили дві колонки, все написали як потрібно....вона підписала, поставили печать...а потім клієнтка невзначай каже: я вдома відріжу ножницями колонку в якій українською мовою написано, а те де російською надішлю в росію))))сміялась коли вона пішла, чуть не плакала...пояснила їй , що довіреність буде недійсна і якщо вона її відріже то доведеться нову робити....
Cамое прекрасное чувство — чувство, когда уверен, что поступаешь правильно.
Вселенная

Повідомлення: 2963
Дякував (ла): 10958 раз.
Подякували: 5927 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Сана » 26 червня 2010, 02:29

Какая деликатная женщина... :-)))))Не стала спорить с нотариусом...Согласилась на компромисс...Просто потом тихонько хотела сделать по-своему!:-)))))
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Rich » 26 червня 2010, 14:47

Она привыкла слушать мужа и делать по-своему)))Зачем нотариуса зря расстраивать, если можно так деликатно все уладить!
Из-за преступной халатности работников музея картина Казимира Малевича «Черный квадрат» два месяца провисела вверх ногами.
Rich

Повідомлення: 2910
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 323 раз.

Повернутись в Дозвiлля, п'ятниця

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів