Форум

Інформаційний ресурс

Договір між подружжям про проживання дитини та про участь у вихованні дитини

Номер повідомлення:#1

Повідомлення andy » 12 квітня 2006, 15:42

Колеги! Підкажіть, де можна взяти примірний взірець договору між батьками про проживання дитини та про участь у вихованні дитини того з батьків, хто проживає окремо (ч. 1 ст. 109 та ч. 4 ст. 157 СК)?
andy

Повідомлення: 1261
Дякував (ла): 62 раз.
Подякували: 290 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Бриз » 12 квітня 2006, 16:39

"ДОГОВІР , УКРАЇНИ,я дві тисячі року. Ми, нижчепідписані: , що мешкає м. з одного боку та, що мешкає, з другого боку, уклали цей договір про таке: 1. Ми, сторони за договором, перебували в зареєстрованому шлюбі з 04.09.2003 року актовий запис № 589, зроблений м районим управлінням юстиції. Шлюб розрівано районим судом м 18.07.2005 року справа № 2 -5732. Від спільного шлюбу маємо спільну малолітню доньку, 15.02.2004 року народження. 2. Наша малолітня дитина після розірвання нами шлюбу постійно до повноліття , а саме до 15.02.2022 року проживатиме з батьком - С.3. Я, батько, зобов`язуюсь піклуватися про здоров`я спільної дитини,брати участь у вихованні та утриманні дитини, забезпечити дитині достатній рівень освіти незалежно від стосунків подружжя. 4. Я, мати, зобов`язуюсь брати участь у вихованні та утриманні дитини добровільно незалежно від стосунків подружжя. 5. Ми, сторони за договором домовляємось, що гр. О. може спілкуватися з дитиною по вихідним дням, а саме суббота та неділя з 10 до 18 годин кожний тиждень на місяць. 6. Святкові дні та канікули дитина буде проводить за згодою батька. 7. Якщо дитина захворіла, або гр.. буде у відрядженні, або з інших поважних або неповажних причин вона не проводить час з дитиною – це не є умовами для розірвання договору, договір зберігає свою дію на наступний термін. 8. Цей договір може бути розірвано за згодою сторін, а в разі невиконання вимог та відмови від добровільного розірвання однієї з сторін – у судовому порядку. 9. Строк дії договору встановлюється сторонами на весь строк дії договору до повноліття. 10. Всі витрати за складання та оформлення цього договору несе гр. –. 11. Зміст ст. 157, 180-197 Сімейного кодексу України сторонам нотаріусом роз`яснено. Цей договір складено в двох примірниках, один з яких видається власнику, а другий залишається в справах нотаріуса ПРИМЕРНО ТАК"
Бриз

Повідомлення: 479
Дякував (ла): 50 раз.
Подякували: 460 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення andy » 12 квітня 2006, 18:40

Нік. Дуже дякую!
andy

Повідомлення: 1261
Дякував (ла): 62 раз.
Подякували: 290 раз.

Повернутись в Загальний Форум