Форум

Інформаційний ресурс

Продаж ТЗ

Номер повідомлення:#1

Повідомлення twisterok » 10 липня 2010, 20:02

я вже створював подібну тему але мало чим допомогло.Така ситуація. є ТЗ по доручинню на мене і на батька,батько помер рік назад.виходить їздити можу тільки я а мама не може,ми вирішили зняти з обліку і зареєструвати на маму.З обліку зняли зараз ТЗ на транзитах,як нам зареєструвати Тз на маму без власника,нотаріуси хочуть кода власника та згоду його дружини (ні власника ні його дружини в країні не має) /[qoute]комисионный магазин/[qoute] що це таке і де його можна знайти,пищуть що раніше на біржі продавали тепер в комісійних магазинах, може хтось знає де в Чернівцях такий магазин. Я так розумію в ньому я можу якби продати авто своїй мамі без власника і на основі того покласти на облік в МРЕв?
twisterok

Номер повідомлення:#2

Повідомлення KViN » 10 липня 2010, 20:12

[qoute]комисионный магазин[qoute]- це таке хитре [qoute]створіння[qoute] при ДАІ.....(((((у всякому випадку це так у нас).Оцінюють та продають- все вкупі.
KViN

Повідомлення: 118
Дякував (ла): 393 раз.
Подякували: 79 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення twisterok » 10 липня 2010, 21:07

бачив я в мрев такі двері поруч з нотаріусом.Я там зможу продати авто своїй мамі без власника про дорученню просто?
twisterok

Номер повідомлення:#4

Повідомлення aleksey 0401 » 11 липня 2010, 15:50

"twisterok 10.07.2010, 18:07 №4Вы прям как с луны свалились)))!На дворе (к сожалению)) век всемирно-повсеместных откатов. Подойдите в МРЕВ и спросите, куда вам подъехать с вашим вопросом и наверняка вам скажут где найти вам такой чудо комиссионный магазин! Наверняка большинство комиссионок уже договорились с МРЕВ и заключили с ними откатно-приходный договор)))).У нас в МРЕВ, тебе при снятии с учёта чуть ли не визитку суют куда ехать и от кого представиться!"
aleksey 0401

Повідомлення: 2543
Дякував (ла): 413 раз.
Подякували: 1960 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення twisterok » 12 липня 2010, 01:57

aleksey 0401 В тому то і справа що у нашому мрев напевно сидять тупі барани бо ніхто нічого не знає. Я так розумію що в комісійному магазині я по дорученню можу прордати авто мамі без власника ?
twisterok

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Semiramida » 12 липня 2010, 14:13

twisterok, в попередній темі, яку ви створювали Зав.господарством вам все пояснив: [QUOTE]В цьому випадку треба йти в МРЕВ і ставити питання [qoute]А де в вас комісійний магазин де оформлюють довідки-рахунки на авто???[/QUOTE][QUOTE]КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ П О С Т А Н О В А від 7 вересня 1998 р. N 1388 Про затвердження Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів.....П.8 ...Документами, що підтверджують правомірність придбання транспортних засобів Є:довідка-рахунок за формою згідно з додатком 1, видана суб'єктом господарювання, діяльність якого пов'язана з реалізацією транспортних засобів та їх складових частин, що мають ідентифікаційні номериДа довідка-разунок, це документ який підтверджує перехід права власності на АВТО.[/QUOTE][QUOTE] Вы шо прикалываетесь или в натуре не понимаете шо я Вам говорю???Идите в МРЕВ ГАИ и там Вам оформят справку-ЩЁТ.Это и есть переоформление!!!![/QUOTE]
Каждому человеку кажется, что он не каждый.
Semiramida

Повідомлення: 666
Дякував (ла): 160 раз.
Подякували: 206 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]