Номер повідомлення:#8
lily2006l
» 19 листопада 2009, 19:21
"Начальнику управління / відділу / реєстраційної і міграційної роботи___________________________________/ найменування органу внутрішніх справ /З А Я В Ана отримання проїзного документадитини для виїзду за кордон№¬¬¬¬¬______________________________до _____________________________Я, ______________ - мати, паспорт СН 159641, виданий __________ РУГУ МВС України в місті ________ 05 квітня 1996 року, яка зареєстрована за адресою: ______ область, ___________ район, місто ___________, вулиця _________, буд. 11, кв. 4, прошу видати проїзний документ моїй малолітній доньці:Прізвище, ім’я, по батькові Громадянство Дата та місце народження Місце проживання Місце навчанняЦВЄТКОВАВІКТОРІЯ ВІКТОРІВНА України 15 лютого 2000 року, село _____, __________ район, ______ область _____ область, _________ район, місто ____, вулиця _____, буд. 11, кв. 4 ЗОШ № 52 місто ______Сповіщаю, що підстав, які відповідно до статті 6 Закону України “Про виїзд з України і в’їзд в Україну громадян України” обмежують право гр. Цвєткової Вікторії ВІКТОРІВНИ на виїзд за кордон, немає._______ квітня дві тисячі дев'ятого року.Підпис: ____________________(____________________) ПОСВІДЧ НАПИСФакт материнства ___________ по відношенню до малолітньої Цвєткової Вікторії Вікторівни, 15.02.2000 року народження, перевірено за свідоцтвом про народження серії _____ № _____, а/з № _____, виданим _____ березня _____ року виконкомом _________________ області.____ квітня 2009 року Приватний НОТАРІУС"