Форум

Інформаційний ресурс

Експотр товарів виготовлених з дорогоцінного каміння

Номер повідомлення:#1

Повідомлення bovchyk » 23 липня 2010, 15:38

Доброго дня...)Мене цікавить питання експорту товарів з дорогоцінного каміння, а точніше які бумаги потрібно мати на митниці, щоб там не придирались... і чи може займатись зовнішньоекономічною діяльністю ПП, який оформлений на єдиниму податку. Чи експортом може займатись тільки ПП на загальній системі оподаткування?Або підскажіть, будь ласка, де можна знайти відповіді на ці питання, бо сам не юрист і не правовик...(((
bovchyk

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Marysia. » 23 липня 2010, 15:42

это вам не сюда, а в прокуратуру,там точно знают!!!:)))
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Греми » 23 липня 2010, 15:45

[QUOTE]Або підскажіть, будь ласка, де можна знайти відповіді на ці питання, бо сам не юрист і не правовик...((([/QUOTE] - а кито Вы? )))
Греми

Повідомлення: 4380
Дякував (ла): 53 раз.
Подякували: 281 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення bovchyk » 23 липня 2010, 15:46

фізик...)))[QUOTE]это вам не сюда, а в прокуратуру,там точно знают!!!:)))[/QUOTE]А при чому тут прокуратура? я ж про оподаткування питаю...
bovchyk

Номер повідомлення:#5

Повідомлення OLNIK » 23 липня 2010, 16:06

ядерщик?...)))
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення OLNIK » 23 липня 2010, 16:10

На сообщ.1Если немножко серьезно, то Вы своим контрагентам зарубежным предложите самовывозом товар с каменьями забрать, и пусть у них голова болит.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення bovchyk » 23 липня 2010, 16:17

ну майже... фізик космосу...)))В мене є вигляд на проживання, я також можу і там оформитись як ПП. Так що тут стоєть ще одне питання, як дешевше вивезти, бо продавати хочу сам...Їздив в податкову, так таке враження, що вони самі гічого не знають, сидять там п[qoute]ють чай і все...А в законах погано розбираюсь, от прочитав [qoute]ПРо зовнішньоекономічну діяльність[qoute]... щось трохи докумекав, но все одно немов ще в лісі, куди йти не знаю...((((
bovchyk

Номер повідомлення:#8

Повідомлення lesha82 » 23 липня 2010, 16:30

Звідки у нас таке каміння, може ви маєте імпорт??1. Митне оформлення єдиного неподільного товару, митна вартість якого перевищує 200 євро та вага перевищує 50 кг, що ввозиться (пересилається) громадянином у супроводжуваному, несупроводжуваному багажі, надходить на адресу громадянина у міжнародному поштовому відправленні, здійснюється за умови його письмового декларування шляхом заповнення митної декларації, передбаченої для громадян, та після сплати громадянином або уповноваженою на те особою ввізного мита в розмірі 20 відсотків від митної вартості такого предмета, податку на додану вартість та у передбачених законодавством України випадках акцизного та інших зборів. Оподаткування єдиних неподільних товарів, що надходять на адреси громадян у вантажних та міжнародних експрес-відправленнях, здійснюється незалежно від митної вартості та ваги. пошукайте тут:З А К О Н У К Р А Ї Н И Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарів та транспортних засобів, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територію України. Документ 2681-14, остання редакцiя вiд 16.06.2010 на пiдставi 2275-17, чинний2.Вивезення дорогоцінних металів (за винятком банківських металів, пам’ятних та ювілейних монет України із дорогоцінних металів), дорогоцінного каміння та виробів з них, а також культурних цінностей з метою їх відчуження дозволяється у порядку, що визначається Кабінетом Міністрів України. Порядок вивезення банківських металів, пам’ятних та ювілейних монет України із дорогоцінних металів визначається Національним банком України.
lesha82

Повідомлення: 546
Дякував (ла): 77 раз.
Подякували: 120 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення bovchyk » 23 липня 2010, 16:38

В Україні є дорогоцінне каміння, повірте..))) от тільки за кордоном воно вже не вважатиметься дорогоцінним...)))а ПП з фіксованим податком може займатись зовнішньоекономічною діяльністю. бо на єдиному податку то не має права...?Дякую.
bovchyk

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Veдьмо4ка » 23 липня 2010, 19:52

это уже просто крик души:люди, добри... если вам надо построить дом, вы же сами его не строите, вы нанимаете специалистов, .. так почему же в случае с оформлением документов, функционирования бизнеса мы юристам, бухгалтерам платить не хотим, пытаемся какими-то бесплатными консультациями отделаться...есть 2 пути: либо нанимается специалист либо самостоятельно поднимается законодательная база, и немыслемые попытки уложить НПА в сфере налогообложения в единое ...
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів