Номер повідомлення:#333
Всем повезет!!!
» 08 серпня 2010, 12:12
Дякую Торі. Відповідь не однозначна, можна вибрати і варіант б), вчора по форуму знайшла переписку форумчан з приводу цього питання, одні відповідали б) інші в). буду шукати, можливо знайду відповідь тих осіб, хто складав іспит і мав одне з питань №85. Я вже з 2006 року майже щодня на цьому сайті, зареєструвалась нещодавно. От стажування закінчилось, чекаю іспит. Я впевнена, що всі, хто бере активну участь на цьому форумі складуть цей іспит, оскільки таким людям притамання наполегливість, серйозність, цілеспрямованість і велика СИЛА ВОЛІ!, і завдяки цим якостям зможуть як слід підготуватись до іспиту, а удача приходить до ПІДГОТОВЛЕНИХ!!!! Бажаю всім форумчанам, а також собі))) отримати нагороду (свідоцтво) за довгу і нелегку працю. Ліга, я працювала 2 роки помічницею. я думаю, що якщо Ви любите вчитись і Вас зацікавив нотаріат і Ви наполегливо будете готуватись до іспиту, то важко Вам не буде. Головне багато читати, а якщо якісь питання для Вас будуть незрозумілими, то на цьому форумі Вам допоможуть!