Форум

Інформаційний ресурс

ТЕРМІНОВО! Довіреність на представництво інтересів з питань оформлення документів для виїзду за кордон

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Летучая Мыша » 17 квітня 2006, 16:13

коллеги,если у кого-то есть форма такой доверенности, поделитесь пожалуйста.
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Повідомлення: 10624
Дякував (ла): 9903 раз.
Подякували: 9766 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Летучая Мыша » 17 квітня 2006, 16:19

grahda@rambler.ru
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Во как... » 17 квітня 2006, 18:36

ДОВІРЕНІСТЬМісто Київ, четвертого серпня дві тисячі п’ятого року.Я, САВЧЕНКО ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ (ідентифікаційний номер за ДРФО України – 1986547898), що проживаю у місті Києві, на вулиці Жашківській, 29 кв. 37, попередньо ознайомлений нотаріусом з загальними вимогами, додержання яких є необхідним для чинності правочину, повністю усвідомлюючи значення своїх дій та згідно свого вільного волевиявлення, котре відповідає моїй внутрішній волі як учасника цього правочину, у відповідності до вимог ст. 244 Цивільного кодексу України та на підставі укладеного з повіреним усного договору, цією довіреністюуповноважуюгр. ПОЛЯКОВУ ТЕТЯНУ МИХАЙЛІВНУ, котра мешкає у місті Запоріжжі, на вул. Квітучій, 31,бути моїм представникомв державних установах України, в тому числі в Міністерстві юстиції України, Міністерстві закордонних справ України, Міністерстві внутрішніх справ, у їх структурних підрозділах на місцях, в органах нотаріату тощо, а також у Посольстві Литовської Республіки (*) в Україні з питання реєстрації, оформлення та легалізації (вчинення апостилю) переданих їй чи отриманих нею за цією довіреністю документів (їх дублікатів, копій), необхідних мені для виїзду за кордон, перелік яких відомий моєму представникові згідно з умовами договору доручення.Для цього гр. ПОЛЯКОВА ТЕТЯНА МИХАЙЛІВНА вправі: робити від мого імені заяви, як усні, так і письмові підписувати будь-які документи, які стосуватимуться наданих довіреністю повноважень представляти мене у будь-яких органах чи установах, підприємствах, організаціях з питань витребовування та отримання належних мені та/чи призначених для мене документів чи їх копій або дублікатів одержувати, а також подавати від мого імені будь-які документи з метою виконання наданих цією довіреністю повноважень (в тому числі робити їх нотаріальні копії, ставити питання про засвідчення їх перекладу, вчинення процедури легалізації чи проставляння апостилю) оплачувати державне мито та інші збори, здійснювати оплату наданих для мене послуг у порядку і на умовах, передбачених законодавством України та Литовської Республіки при оформленні передбачених довіреністю документів виконувати всі інші дії в межах та обсязі, передбачених чинним законодавством України та Литовської Республіки для такого роду уповноважень, та які б належало виконувати мені, якби я особисто займався цим питанням.Довіреність видана без права передоручення строком на ТРИ МІСЯЦІ і дійсна до четвертого листопада дві тисячі п’ятого року.Зміст ст. ст. 244, 245, 247-250 Цивільного кодексу України щодо поняття довіреності, її форми, строків, припинення представництва за довіреністю, скасування довіреності та відмови представника від вчинення дій, які були визначені довіреністю, мені нотаріусом роз’яснено.Підпис: ____________Четвертого серпня дві тисячі п’ятого року,місто Київ, Київської області, УкраїнаЯ, ___________________________________________________(прізвище, ім’я, по батькові)нотаріус Київського міського нотаріального округу, посвідчую, що наведена вище довіреність вчинена гр. Савченком Володимиром Івановичем, який проживає у місті Києві, на вулиці Жашківській, 29 кв. 37, і який з’явився до мене особисто, відомий як особа, зазначена в довіреності, яка особисто підписала її у моїй присутності і належним чином підтвердила мені оформлення цієї довіреності.Зареєстровано в реєстрі за № ____Стягнуто плати _____НотаріусПечатка, Підпис(*) – виходячи зі змісту та вимог Венської конвенції про дипломатичні зносини 1961 року, територія посольства (консульської установи, дипломатичного представництва) іноземної країни є територією іноземної країни, у зв’язку з чим посвідчувальний напис у наведеному вище зразкові довіреності викладається як для вчинення дій за кордоном.
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Летучая Мыша » 17 квітня 2006, 20:03

Marina, огромное Вам спасибо!
Летучая Мыша

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів