Форум

Інформаційний ресурс

іноземна юр. особа

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Polin » 12 серпня 2010, 12:08

Добрий ранок шановні колеги. Підкажіть будь-ласка, які документи необхідно витребувати у іноземної юр. особи, яка виступає покупцем за договором?
Polin

Повідомлення: 61
Дякував (ла): 83 раз.
Подякували: 11 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Веселунка » 12 серпня 2010, 12:44

Дивлячись резедентом якої країни є така особа. Це можу бути витяг з торгового реєстру. Або свідоцтво про реєстрацію. Якщо вона купує нерухомість обов[qoute]язково потрібний дозвіл ГДОІП.
Веселунка

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Veдьмо4ка » 12 серпня 2010, 13:32

[QUOTE]Якщо вона купує нерухомість обов[qoute]язково потрібний дозвіл ГДОІП. [/QUOTE]Веселунка, а что это такое ГДОІП? и с чем ее едят...
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Notik » 12 серпня 2010, 14:29

обслуговування іноземних представництв
Notik

Повідомлення: 952
Дякував (ла): 40 раз.
Подякували: 17 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Мэм » 12 серпня 2010, 14:35

зачем им разрешение? Я бы потребовала доверенность от юр.лица с апостилем и переводом. Этого достаточно.
Мэм

Повідомлення: 591
Дякував (ла): 43 раз.
Подякували: 54 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Веселунка » 12 серпня 2010, 14:48

[QUOTE]Веселунка, а что это такое ГДОІП? и с чем ее едят..[/QUOTE]генеральна дерекція з обслуговування іноземних представництв. Відповідно до п.п. 8, 10 Постанови КМУ №670 від 28.06.97 нотаріальне посвідчення договорів купівлі-продажу (оренди) нерухомого майна, договорів використання нерухомого мана на безоплатній осинові, оренди земельних ділянок для розміщення дипломатичних представництв, консульських установ та міжнародних міжурядових організацій проводиться лише за наявності відповідної ноти МЗС, [U][B]а для розміщення міжнародних неурядових та іноземних організацій [/B][/U]– лист Генеральної дирекції по обслуговуванню іноземних представництв (в разі купівлі нерухомого майна в м. Києві), обласної та Севастопольської міської державної адміністрації (в разі придбання нерухомості на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці). [QUOTE]Я бы потребовала доверенность от юр.лица с апостилем и переводом. Этого достаточно. [/QUOTE]за цим документом можливо встановити повноваження представника, але не дієздатність юридичної особи.
Веселунка

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Mary » 12 серпня 2010, 15:02

Дієздатність проверял тот нотариус которий удостоверял доверенность, уже миллион раз обсуждалась эта тема.., может вы с них еще и вытяг с ЕДР потребуете, в соответствие с инструкцией..
Mary

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Веселунка » 12 серпня 2010, 15:06

[QUOTE]Дієздатність проверял тот нотариус которий удостоверял доверенность[/QUOTE]особисто я перевірятиму і дієздатність при наявності довіреності. з моменту видачі довіреності до моменту вчинення правочину може багато чого змінитися. [QUOTE]и вытяг с ЕДР потребуете, в соответствие с инструкцией[/QUOTE]витяг вимагати не буду. Але документи, за законодавством їх резиденства, які підтверджують дієздтатність і правомочність набуття майна у власність (якщо це не суперечить цілям діяльності) вимагатиму.
Веселунка

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Notik » 12 серпня 2010, 16:49

Maryне надо так горячится и утверждать, что доки не нужныДа, это обсуждалось тысячу раз.Вы выразили всего навсего свою точку зрения (с которой я например вкорне не согласна, и многие коллеги тоже). Поэтому расписывайтесь только за себя
Notik

Повідомлення: 952
Дякував (ла): 40 раз.
Подякували: 17 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: dmitriilee2