Форум

Інформаційний ресурс

Співпадає сторона в договорі міни!

Номер повідомлення:#31

Повідомлення VITAminka » 27 серпня 2010, 18:13

[QUOTE]А Витяг з БТІ принесуть на всю квартиру - думаю там буде вказана частка кожного і згальна вартість? Треба буде напевно інший витяг замовляти на міну 2/3?[/QUOTE] вот это однозначно - вытяг пусть берут на мены 2/3 частей и стоимость этих частей пусть указывают. только я думаю у них система не позволит: у них там выбрать надо вид собственности: сумисна/часткова. если выбрал сумисна, то части уже никак не влепишь. так что я чувствую Ж. у них с такими докумнетами получиться. снача придется в суд/либо в орган, выдаший свид-во.. кстати, а в вытяге бти доли указаны?
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Ынотио » 27 серпня 2010, 18:14

VITAminka в том № 24 кусочек с моего договорая исправлюсь:) пасибо Вам за терпение по отношению ко мне
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Legal-solutions » 27 серпня 2010, 18:21

VITAminka! Витяг мені принесуть в понеділок. Але я писала вище що мала подібну ситуацію таке ж свідоцтво - спільна сумісна з визначенням того що ДОЛІ РІВНІ. вИТЯГ З бті ПРИНЕСЛИ ТАКИЙ:пЕТРОВ - 1/3Іванов- 1/3Сидоров - 1/3Я от не памятаю як там вартість описувалась і що писалось у витягу з БТІ - сумісна чи часткова(може вони були мудріші і зареєстрували як часткову)? З цим договором прийшли знайомі сказали що квартири зареєстровані на 1 власника... я як побачила згодом оте Свідоцтво - коротше немає слів. Якщо і буду оформляти - то як спільну часткову!!!
Legal-solutions

Повідомлення: 1141
Дякував (ла): 3028 раз.
Подякували: 860 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]