Форум

Інформаційний ресурс

Бланки

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Даніка » 26 травня 2010, 19:52

питання таке, бланк нотаріусом був витрачений у 1997 році але при перевірці не формується довідка, просто нещодавно працюю і незнаю чи в той час робилось витрачання бланків і якщо ні то що робити зараз, робити звіт про витрачання.
Даніка

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Dali » 26 травня 2010, 20:24

Витрачання бланків реєструвались з моменту їх введення в дію - з 1996 року. Тільки тоді ми їх писали на листочках, здавали в ІЦ, а вони реєстрували в реєстрі. Як показує досвід, реєстрували неважно. Треба дзвонити нотаріусу, щоб вніс.
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.
Dali

Повідомлення: 22192
Дякував (ла): 40106 раз.
Подякували: 39138 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Зенія. » 30 серпня 2010, 19:16

0
Зенія.

Повідомлення: 91
Дякував (ла): 66 раз.
Подякували: 16 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Ані Ло » 31 серпня 2010, 13:25

а мені чогось здається, що таблицю з кодами витрачання бланків придумали пізніше, ніж 1997 рік. Якщо мені не зраджує пам[qoute]ять, то в 1996 році, коли ті бланки ввели, ніхто ще не знав і не розумів як по них звітувати, і чим взагалі ця історія з бланками закінчиться. Коли їх нотаріуси масово почали псувати при заповненні постало питання як їх знищувати і списувати - почали вести хоч якийсь облік на рівні області (які бланки з якої серією і номером віддали і якому нотаріусу). Потім дійшло, що це потрібно робити якось системно - оно підняла свій архів - зберігся у мене звіт за [B]І квартал 1998[/B] року про те, що нотаріусом за квартал отримано стільки-то бланків з такого то по такий номер (судячи з серії і номерів це вже були такі зелененькі - як промокашка - хто пам[qoute]ятає), використано стільки-то ( з такого по такий номер), залишок такий-то ( з такого по такий номер), а вже пізніше придумали звіт-табличку, і якщо я добре пам[qoute]ятаю, то спершу вона заповнювалася і висилалася, коли набереться повна використана 100, потім 50, потім сказали, що скільки б не використав кожен місяць звітувати, а взагалі-то перевірити чи це так, я думаю, можна згадавши коли був створений нами всіми [qoute]горячо любимый[qoute] Держінформюст.Одним словом, мені здається, що кодів витрачання для бланків 1997 року не буде.
Ані Ло

Повідомлення: 624
Дякував (ла): 58 раз.
Подякували: 20 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Marysia. » 31 серпня 2010, 13:55

на днях звонила коллега, говорит вы бланк 3 года назад внесли не тем кодом. Спрашиваю что за действие- отчуждение земельного участка под кодом 1, а теперь по-моему 13. Вот что теперь молодые коллеги должны делать? Ну не знают они, что раньше все и дома и земля были под 1, а теперь по другому, не знали что Иц может так легко всех запутать. :(((((
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Mond » 31 серпня 2010, 20:37

была ситуация как в №5 (но раньше).лежит в деле проверка бланка КП земли, а код использования - ..., крім земельних ділянок.приклеила бумажку в дело, что это не ошибка, а нумерация поменялась, чтобы при составлении архива кондратий не хватил, что бланк не правильно проверили
Mond

Повідомлення: 85
Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 12 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів