Форум

Інформаційний ресурс

Особа не пише, не читає. Довіреність з виїздом до неї додому.

Номер повідомлення:#1

Повідомлення LionKing » 03 вересня 2010, 20:07

Шановні колеги, підкажіть, будь-ласка, який [U]посвідчувальний напис[/U] буде на довіреності, посвідченій під час виїзду за місцем проживання особи, яка не пише та не читає? Заздалегідь вдячний за допомогу!
LionKing

Повідомлення: 80
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення При*НЦ » 03 вересня 2010, 20:16

"Форма № 53Місто (село, селище, район, область (Автономна Республіка Крим)), Україна________________________________________________________________. (число, місяць, рік словами) Ця довіреність посвідчена мною, _______________________, нотаріусом (прізвище, ініціали) _______________________________________________________________. (найменування державної нотаріальної контори, назва нотаріального округу) У зв'язку з ____________________________________________________ (причина, з якої довіритель не може_________________________ __________________________________________ підписатися власноручно прізвище, ім'я, по батькові довірителя)і за його (її) дорученням довіреність підписана_______________________ (прізвище, ім’я, по батькові __________________________________________________ у моїй присутності#185. особи, яка підписала довіреність) Особу _______________________________________ встановлено, (прізвище, ім’я, по батькові довірителя)дієздатність його (її) перевірено. Особу ___________________________________________________ (прізвище, ім’я, по батькові особи, яка підписала довіреність)встановлено, дієздатність його (її) перевірено. Текст довіреності до підписання прочитано мною, нотаріусом, уголос і схвалено (прізвище, ім'я, по батькові довірителя) Зареєстровано в реєстрі за № ____Стягнуто ______________________ (державного мита, плати)Печатка Нотаріус Підпис "
При*НЦ

Повідомлення: 526
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення N » 03 вересня 2010, 20:17

№ 53+звичайна дописка, згідно інструкції про те, у зв[qoute]язку з чим і де вчинялася нотаріальна дія.
N

Повідомлення: 509
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 73 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Vatson » 03 вересня 2010, 20:33

LionKing, да у вас сегдня день необычных действий выезд к слепоглухонемой:) и к/п дощевальной техники какой-то, где такое берете?:)
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Вселенная » 06 вересня 2010, 16:48

LionKing, питання часом довіритель не глухонімий?
Cамое прекрасное чувство — чувство, когда уверен, что поступаешь правильно.
Вселенная

Повідомлення: 2963
Дякував (ла): 10958 раз.
Подякували: 5927 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Куница » 06 вересня 2010, 16:51

LionKingготовьтесь к судебному процессу, где будете во всю доказывать, причем за свой счет, его дееспособность, а также что этот выезд вы делали почти безвозмездно, за сумму в разумных пределах!!!!
Куница

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Nonna » 06 вересня 2010, 16:55

если даже слепоглухонемой - все равно имеет право..... а у нас нет оснований отказывать... судом он ведь не признан недееспособным......... а по судам можно ходить и после удостоверенной доверенности от вполне нормального ,отдающего отчет и т.д. .....
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення katya » 06 вересня 2010, 17:35

nonna, поддерживаю, волков бояться - в лес не ходить
katya

Повідомлення: 3909
Дякував (ла): 4726 раз.
Подякували: 3660 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Мандаринчик » 06 вересня 2010, 19:10

Аваланж, вибачте, але Ви тут на форумі такі поради даєте, що нібито у Вас, або длінюча черга грошовитих клієнтів, і можна розкидуватись ними наліво і направо, або нема бажання вирішити проблему особи, яка до Вас звернулася.І взагалі, як Вас почитати, то 90% нотаріусів вже б бігали по судам, чи взагалі були за гратами...Може, не треба так песимістично настроювати себе і інших?
Мандаринчик

Повідомлення: 207
Дякував (ла): 55 раз.
Подякували: 21 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Куница » 06 вересня 2010, 19:12

Мандаринчик,от тому, що у мене не така длінюча черга клієнтів - я хочу працювати на місці і якомога менше бігати по судах, а останнього і Вам бажаю!Та кожен сам творець свого щастя, тобто це справа особисто кожного, от і усе!
Куница

Номер повідомлення:#11

Повідомлення TiGra » 07 вересня 2010, 20:30

Підкажіть,з такого ж приводу : а можливо зробити при свідках таку довіреність? як заповіт, за бажанням довірителя. Напр., довірка на розпорядження нерух.майном(кв-ра), довіритель дуже погано розмовляє, прочитати не зможе, рука паралізована,а так свідки зачитають, він підтвердить згоду. Які думки з того, що таке , в принципі, не заборонено робити і ЦК і ЗУ і навіть інструкція
TiGra

Номер повідомлення:#12

Повідомлення LionKing » 08 вересня 2010, 02:32

[QUOTE]да у вас сегдня день необычных действий выезд к слепоглухонемой:) и кп дощевальной техники какой-то, где такое берете?:)[/QUOTE]Так, п'ятниця була така собі незвичайна :)[QUOTE]питання часом довіритель не глухонімий?[/QUOTE]ні.
LionKing

Повідомлення: 80
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 1 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]