Номер повідомлення:#2
При*НЦ
» 03 вересня 2010, 20:16
"Форма № 53Місто (село, селище, район, область (Автономна Республіка Крим)), Україна________________________________________________________________. (число, місяць, рік словами) Ця довіреність посвідчена мною, _______________________, нотаріусом (прізвище, ініціали) _______________________________________________________________. (найменування державної нотаріальної контори, назва нотаріального округу) У зв'язку з ____________________________________________________ (причина, з якої довіритель не може_________________________ __________________________________________ підписатися власноручно прізвище, ім'я, по батькові довірителя)і за його (її) дорученням довіреність підписана_______________________ (прізвище, ім’я, по батькові __________________________________________________ у моїй присутності#185. особи, яка підписала довіреність) Особу _______________________________________ встановлено, (прізвище, ім’я, по батькові довірителя)дієздатність його (її) перевірено. Особу ___________________________________________________ (прізвище, ім’я, по батькові особи, яка підписала довіреність)встановлено, дієздатність його (її) перевірено. Текст довіреності до підписання прочитано мною, нотаріусом, уголос і схвалено (прізвище, ім'я, по батькові довірителя) Зареєстровано в реєстрі за № ____Стягнуто ______________________ (державного мита, плати)Печатка Нотаріус Підпис "