Форум

Інформаційний ресурс

Іспит з 01.09.2010

Номер повідомлення:#241

Повідомлення Yulchik » 11 вересня 2010, 16:35

[B]tori,[/B] на №859 - думаю, что физ. лица точно не могут , т.к. согл. ст.75 ЗУ [qoute]Про госп. товариства[qoute] полные учасники [qoute]здійснюють від імені товариства підприємницьку діяльність[qoute] А согласно ст 50 ГКУ [QUOTE] 2. Фізична особа здійснює своє право на підприємницьку діяльність за умови її державної реєстрації в порядку, встановленому законом. [/QUOTE] Т.е. физ. лицо должно быть СПД. А вот почему юр. лицо не может быть? Не знаю.
Yulchik

Повідомлення: 284
Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#242

Повідомлення tori » 11 вересня 2010, 16:57

Зараз не можу обгрунтувати відповідь, але вважаю, що В
tori

Повідомлення: 419
Дякував (ла): 0 раз.

Номер повідомлення:#243

Повідомлення tori » 11 вересня 2010, 16:58

[B]Форумчани з Херсона тут є???[/B]
tori

Повідомлення: 419

Номер повідомлення:#244

Повідомлення Graal » 11 вересня 2010, 17:34

dalia, я Вас також вітаю! Відпочивайте, бо стрес Ви пережили ще той. Набирайтеся сил. По можливості повертайтеся до нас.
Graal

Номер повідомлення:#245

Повідомлення Doroty » 11 вересня 2010, 18:39

dalia, yul !!!!!ПОЗДРАВЛЯЮ С ЗАСЛУЖЕННОЙ ПОБЕДОЙ!!! ВЫ - МОЛОДЧИНКИ, СВОИМИ УСПЕХАМИ ПРИБАВЛЯЕТЕ НАМ БОЛЬШЕ УВЕРЕННОСТИ И СИЛ!!!
Doroty

Повідомлення: 1267
Дякував (ла): 560 раз.
Подякували: 544 раз.

Номер повідомлення:#246

Повідомлення Graal » 11 вересня 2010, 19:24

Интересно, кто теперь будет сдавать? Есть хоть какая-то информация? Киев и Киевская область тишина и неизвестность...
Graal

Номер повідомлення:#247

Повідомлення AVATARIUS » 11 вересня 2010, 19:52

"[B]Всем повезет!!!,[/B] ви як завжди дуже уважні і зібрані. Дійсно, про апеляційну скаргу та нововиявлені обставини - ви праві. Старі тести. Зараз нові зміни. Але були запитання іще старіше - з посиланням на ЦПК 1963 року. Саме це я мала на увазі. До речі - заяву про апеляційне оскарження я подавала до суду не так давно. Прийняли!!!!!!! Мене ще зацікавив тест в білеті YIL5. Іпотекодавець:А. особа, яка передає в іпотеку нерухоме майно для забезпечення виконання власного зобов'язання або зобов'язання іншої особи перед іпотекодержателемБ. особа, яка передає в іпотеку нерухоме майно для забезпечення виконання власного зобов'язання перед іпотекодержателемВ. особа, яка передає в іпотеку нерухоме майно, що належить їй на праві власності або господарського відання (что-то в єтом роде…) для забезпечення виконання власного зобов'язання або зобов'язання іншої особи перед іпотекодержателемЯкщо визначення брати чітко по закону - то відповідь а) а якщо відповідь більш повну обирати - то напрошується в) (а комісія полюбляє повні відповіді) У кого які думки ?????????"

Номер повідомлення:#248

Повідомлення AVATARIUS » 11 вересня 2010, 20:11

[B]dalia[/B] і Вас поздоровляю з успішною сдачею, дуже радію за Вас. Взагалі, особливо приємно, коли успішно складають іспит активні учасникі форуму - це сприймаеться як заслужена, вистраждана перемога!!!! Будь-ласка, відтворіть свій білет, задачу та завдання теж, а то Ви так скромненько написали, що це десь вже хтось вирішував - хочеться отримати більш детальну інформацію.А взагалі, форумчани - я вас усіх дуже люблю - і всіх хто здав і тих, хто очикує свого зіркового часу и йде цим трудним шляхом. За вашу наполегливість, щирість, бажання шукати відповіді на непрості запитання, допомогу усім, хто обговорює проблемні тести і вирішує задачі. Особисто мені багато в чому допомогли переглянути свою позицію щодо деяких питань. Сподіваюсь, що і я комусь змогла допомогти і що наші почуття взаємні. Дякую також адміністраторам цього форуму за можливість спілкування з однодумцями. Це не прощальна промова, це просто привітання і побажання хороших віхідних!!!!!!!

Номер повідомлення:#249

Повідомлення Lilit » 11 вересня 2010, 22:08

dalia ПОЗДОРОВЛЯЮ!!!!!!!!!!!!! Будь-ласка, напишіть ваш білет, або хоч точну відповідь на задачу! Всі пишуть, що проста, так який же варіант?YUL, вас теж вітаю!!!!!! Ви молодець, ще й тести згадали! Якщо можете, напишіть, як ви відповіли на тест по іпотекодавцЮ, по зобовязанням в заповіті (в білеті не зазначили), і чи знаєте ви, які у вас були помилки?
Lilit

Номер повідомлення:#250

Повідомлення yul » 11 вересня 2010, 22:38

[B]Lilit[/B], по попросу по ипотекодателю ответила А.Какие ошибки были не знаю. Точно на вопрос про комитента ответила не правильно - писала на угад этот ответ, потому что его не знала.У меня было 3 ошибки. Когда я пришла домой после экзамена, начала анализировать свой билет и была уверенна, что ошибка у меня только одна. А оказалось больше......Прошу прощенья, что не везде написала свои ответы и предложенные комиссией ваританты ответов. Писала на следющий день после экзамена и уже немного забыла2-А4-А5-А6-А28-В
yul

Повідомлення: 140
Дякував (ла): 7 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#251

Повідомлення Yulchik » 12 вересня 2010, 00:36

[B]AVATARIUS[/B], на пост 247. Сначала не задумываясь ответила а). А потом открыла ЗУ [qoute]Про іпотеку[qoute] и обнаружила, что [QUOTE]Стаття 5. Предмет іпотеки Предметом іпотеки можуть бути один або декілька об'єктів нерухомого майна за таких умов: [B]нерухоме майно належить іпотекодавцю на праві власності або на праві господарського відання[/B], якщо іпотекодавцем є державне або комунальне підприємство, установа чи організація [/QUOTE]Думаю теперь, что вы правильно обратили внимание на этот тест. Склоняюсь к в). Спасибо вам за внимательность.
Yulchik

Номер повідомлення:#252

Повідомлення Graal » 12 вересня 2010, 08:38

На пост 247: навіщо щось додумувати, перекручувати, коли вже и так все написано. Я б відповідала так, як визначається поняття іпотекодавця в законі.
Graal

Номер повідомлення:#253

Повідомлення Snow » 12 вересня 2010, 17:34

[B]yul,dalia,[/B] [I][B]ПОЗДРАВЛЯЮ!!!![/B][B]Graal[/B], как Вы? когда сдаёте?на пост № 246 - [B] [B][U]30/09/2010[/U][/B] - [U]іспит в Житомирі!!![/U][/B]
Snow

Номер повідомлення:#254

Повідомлення Graal » 12 вересня 2010, 23:55

Snow, спасибо за инфо. А у нас затянувшаяся тихая пауза... :)
Graal

Номер повідомлення:#255

Повідомлення Всем повезет!!! » 13 вересня 2010, 01:36

Добрый вечер всем!!! Извините, что не отвечала, вот только сегодня имею доступ к интернету. Но всем обязательно отвечу. [B]Berizka[/B], на пост №239 по поводу теста [B]№859. Повними учасниками командитного товариства можуть бути: [/B]а) фізичні особиб) юридичні особив) фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності. Когда я решала этот тест несколько раз задавала себе вопрос - почему я выбрала именно ответ в), а не б)...и это мне не давало покоя, после чего пришла мысль в голову, что потому верный ответ в), что Юридичні особи не всегда являются суб’єктами підприємницької діяльності, допустим благодійні організації не є суб’єктами підприємницької діяльності . завтра напишу более все чекто.
Всем повезет!!!

Повідомлення: 986
Дякував (ла): 103 раз.
Подякували: 65 раз.

Номер повідомлення:#256

Повідомлення liga2010 » 13 вересня 2010, 12:15

всім доброго ранку, поділіться будь-ласка, яким чином ви відслідковуєте зміни до законодавства?
liga2010

Повідомлення: 104

Номер повідомлення:#257

Повідомлення AVATARIUS » 13 вересня 2010, 15:40

[B]liga2010[/B], извините за тавтологию, но я пользуюсь правовой базой [qoute]Лига[qoute]. Она обновляется каждый день, в документе открываются все редакции-очень удобно отслеживать изменения и анализировать - когда что поменялось. Есть очень удобный поиск по ключевым словам. Плачу за нее где-то 200 грн. в мес.

Номер повідомлення:#258

Повідомлення AVATARIUS » 13 вересня 2010, 15:43

Graal, добрый день! Была в пятницу в управлении - точно никто ничего не знает, но предположительно будут через пару недель объявлять. Но опять-же, это все на уровне слухов.

Номер повідомлення:#259

Повідомлення AVATARIUS » 13 вересня 2010, 15:48

[B]Всем повезет!!!,[/B] Вот ответ на ваши сомненья. [QUOTE]Ст. 80 ГК5. Повним товариством є господарське товариство, всі учасники якого відповідно до укладеного між ними договору здійснюють підприємницьку діяльність від імені товариства і несуть додаткову солідарну відповідальність за зобов'язаннями товариства усім своїм майном. 6. Командитним товариством є господарське товариство, в якому один або декілька учасників здійснюють від імені товариства підприємницьку діяльність і несуть за його зобов'язаннями додаткову солідарну відповідальність усім своїм майном, на яке за законом може бути звернено стягнення (повні учасники), а інші учасники присутні в діяльності товариства лише своїми вкладами (вкладники). [B]7. Учасниками повного товариства, повними учасниками командитного товариства можуть бути лише особи, зареєстровані як суб'єкти підприємництва. [/B][/QUOTE]

Номер повідомлення:#260

Повідомлення dalia » 13 вересня 2010, 17:06

Всім привіт:))) Вибачте за таке довге мовчання, але в мене вдома щось з інтернетом (не можу відправляти повідомлення).Ось мій білет:
dalia

Повідомлення: 828
Дякував (ла): 312 раз.
Подякували: 434 раз.

Номер повідомлення:#261

Повідомлення melis@ » 13 вересня 2010, 17:06

Доброго дня! Шановні форумчани, чи є хтось зі Львова чи області?? Чи орієнтуєтесь хоч приблизно коли може бути іспит цього року у нас???
melis@

Повідомлення: 16

Номер повідомлення:#262

Повідомлення dalia » 13 вересня 2010, 17:12

Щиро вдячна всім вам за поздоровлення.Якщо будуть якісь питання по білету - пишіть. Спробую відповісти.Бажаю всім форумчанам УСПІХУ на екзамені, ЩАСЛИВОГО БІЛЕТУ :)))))
dalia

Номер повідомлення:#263

Повідомлення Yulchik » 13 вересня 2010, 17:58

"[B]dalia[/B], огромное спасибо за выложенный вами билет. Я бы для себя не назвала его легким. В нем много вопросов, которые на форуме не обсуждались. Вы молодец, что сумели по ним сориентироваться.Если не секрет, сколько баллов вы набрали по тестам, и знаете ли свои ошибки? И еще, по документу, как вы подчеркивали такие ошибки[QUOTE]- Свідоцтво видано раніше 6-місячного строку [/QUOTE]подчеркивали обе даты?[QUOTE]- Місце видачі – м. Київ, а видається П’ятою одеською ДНК- Не співпадають частки спадкового майна в одному місці 1/6, а в іншому – #188[/QUOTE]тоже в двух местах подчеркивали?[QUOTE]- Не зазначено кадастрового номеру земельної ділянки[/QUOTE] А эту ошибку вообще как подчеркнуть?[QUOTE]- Звільнено від сплати держ мита.[/QUOTE]ошибка в док-те, на основании которого освобождается от гос. пошлины, или что-то еще?Заранее спасибо."
Yulchik

Номер повідомлення:#264

Повідомлення kalina » 13 вересня 2010, 20:39

[U][B]dalia[/B][/U], СПАСИБО!!!!187. Приміщення для роботи одного приватного нотаріуса має складатися: а) з однієї кімнати і коридору[U]б) двох і більше кімнат[/U]в)однієї кімнати, площею більше ніж 12,00 кв.м.187. Приміщення для роботи одного приватного нотаріуса має складатися: [U]а) не менше як з двох кімнат[/U]?б) не менше як з трьох кімнат[U]в)кількість кімнат не має значення, якщо в приміщенні забезпечуються збереження таємниці нотаріальної дії та умови зберігання документів.[/U]? какой же верный. Судя по билету dalia, получается не менше як з двох кімнат?
kalina

Повідомлення: 237
Дякував (ла): 16 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#265

Повідомлення Graal » 14 вересня 2010, 00:16

AVATARIUS, спасибо за пост 258, хоть что-то :) Ещё хотела Вас спросить: пост 197 - даже не смотря на то, что в равных долях?
Graal

Номер повідомлення:#266

Повідомлення Graal » 14 вересня 2010, 00:20

dalia и yul, спасибо Вам за выставленные билеты! Желаю поскорее получить СВИДЕТЕЛЬСТВО :) и удачи в дальнейшем!
Graal

Номер повідомлення:#267

Повідомлення Graal » 14 вересня 2010, 02:10

А Вы заметили, что сайт Управления юстиции в Киеве сегодня целый день не работает? С чего бы это, что за работы-то такие проводятся? Интересно...
Graal

Номер повідомлення:#268

Повідомлення dalia » 14 вересня 2010, 17:00

Yulchik, відповідаю на питання:[QUOTE]- Свідоцтво видано раніше 6-місячного строку[/QUOTE] - підкреслювала дату видачі свідоцтва[QUOTE]- Місце видачі – м. Київ, а видається П’ятою одеською ДНК- Не співпадають частки спадкового майна в одному місці 1/6, а в іншому – #188[/QUOTE] - підкреслювала П'ятою одеською ДНК, підкреслювала другу дроб (1/4), тому що першу брала за основа (як правильну)[QUOTE]- Не зазначено кадастрового номеру земельної ділянки[/QUOTE] - повинно йти розмір та кадастровий номер, а його немає[QUOTE]- Звільнено від сплати держ мита.[/QUOTE] - за підпунктом 3 пункту 16 статті 4 Декрету звільняються громадяни за отримання свідоцтва про право на спадщину на квартиру, житловий будинок тощо, але не на земельну ділянку. Якщо дослівно, то було написано примірно так: Сплачено державне мито - [U]звільнено від сплати державного мита на підставі п. 16 ст. 4 Декрету...[/U]
dalia

Номер повідомлення:#269

Повідомлення dalia » 14 вересня 2010, 17:10

Ті відповіді, що підкреслені червоним - це правильні відповіді. Де не підкреслено жодного, там я не була впевнена, це мабуть мої помилки (в мене 48 балів). Там де немає варіантів відповідей - то я їх просто не пам'ятаю дослівно, оскільки таких тестів тут у нас тут не було, у будь-якому випадку я не знайшла. Але я спробувала передати у чому саме різниця між неправильними відповідями та правильною, тобто багато є питань, де варіанти відповідей написані практично ідентично, різниця лише в двох-трьох словах (недоданих або зайвих), знаєш ці слова - обов'язково підкреслиш правильну відповідь.
dalia

Номер повідомлення:#270

Повідомлення AVATARIUS » 14 вересня 2010, 17:15

Graal, именно потому, что в рівних долях (тобто визначено - порівну) Якби було [qoute]Все майно заповідаю тому-то і тому-то (без визначення пропорцій і долей) тоді згодна, відповідь була б інша.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]