Форум

Інформаційний ресурс

заява щодо малолітніх і неповнолітніх

Номер повідомлення:#1

Повідомлення notary22 » 23 вересня 2010, 16:31

Шановні колеги!Скиньте будь-ласка зразок заяви, до договору купівлі-продажу квартири, що при відчуженні квартири права малолітніх і неповнолітніх не порушуються.Дякую
notary22

Повідомлення: 35
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Vatson » 23 вересня 2010, 16:35

Я, ))), цією заявою стверджую, що на момент відчуження житлового будинку, що розташований за адресою: __________, на земельній ділянці площею 0,1059 га, кадастровий номер 2322155900:03:008:0150, не буде порушено прав та законних інтересів інших осіб, в тому числі малолітніх та неповнолітніх, яких я б була зобов’язана утримувати за законом або договором.
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Ынотио » 23 вересня 2010, 16:44

Лучше всё вместе писать одним заявлением: Я, - Продавець, цією заявою стверджую той факт, що відчужувана мною квартира є моєю особистою приватною власністю, та не є спільною сумісною власністю подружжя, так як набута мною особисто, на момент придбання вищевказаної квартири на підставі свідоцтва про право власності на житло № , виданого управлінням економіки, ринкових відносин та інвестицій 17.10.2008 року, так і на день підписання цього договору в шлюбі не перебуваю та не проживаю ні з ким однією сім’єю без укладання шлюбу. При цьому я заявляю, що внаслідок продажу цієї квартири не буде порушено прав та законних інтересів інших осіб, в тому числі неповнолітніх, малолітніх, непрацездатних та інших осіб, яких я зобов’язана утримувати за законом чи договором і особи, які могли б поставити питання про визнання за ними права власності на відчужувану квартиру відсутні. А також повідомляю, що право користування на відчужувану мною квартиру у неповнолітніх, малолітніх, непрацездатних та інших осіб відсутнє. Двадцять третього вересня дві тисячі десятого року.
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Куница » 23 вересня 2010, 16:46

Это то же самое, что в соседней теме про заяву от представителя о том, что он действует добровольно и доверитель жив...
Куница

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Vatson » 23 вересня 2010, 17:27

Ынотик, ну насчет личной собственности -это зявление за договором, а остальные должны идти отдельным заявлением и регистрироваться по входящей. я тоже делаю в одном заявлении насчет малолеток и того что земля не приватизирована.Аваланж, а я при договорах отчуждения от представителей по доверенности в заявлении про отсутствии малолеток, что земля не приватизирована, пишу что доверитель (ФИО) -жив по ствержденню представника.и ничего такого в этом не вижу.
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Куница » 23 вересня 2010, 17:31

[QUOTE]пишу что доверитель (ФИО) -жив по ствержденню представника.и ничего такого в этом не вижу.[/QUOTE]Vatson,если Вы в этом абсолютно уверены, Вы абсолютно правильно делаете. Я уже писала, что каждый из нас отвечает своей печатью и подписью за себя, а подписывает только то, за что готов отвечать и что готов отстоять в суде, а не за то, что ему навязал кто-то другой. Вы абсолютно правильно делаете так, как считаете нужным делать.
Куница

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів