Форум

Інформаційний ресурс

Машиномісце,для дарування неодхідний кадастровий номер?

Номер повідомлення:#1

Повідомлення alexy777 » 24 вересня 2010, 16:04

Хто-небудь робив договір про відчудження машиномісця в 2010 році? Що все-таки з кадастровим номером робити? Прошу поради
alexy777

Номер повідомлення:#2

Повідомлення alexy777 » 24 вересня 2010, 16:41

ніхто не знае?
alexy777

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Сашенька » 24 вересня 2010, 16:47

зазначав розмір та кадастровий номер всієї землі ГБК
Сашенька

Повідомлення: 576
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення alexy777 » 24 вересня 2010, 17:11

так це не ГБК, тип об єкта- машиномісце №22 у паркінгу
alexy777

Номер повідомлення:#5

Повідомлення shudrik » 24 вересня 2010, 17:21

машиномісце у паркінгу, напевно - в багатоповерховому будинку, відповідно кадастровий не беремо.В цьому році робив, без кадст номера
shudrik

Повідомлення: 72
Дякував (ла): 25 раз.
Подякували: 33 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Красотка » 24 вересня 2010, 17:23

Так как машиноместо находится в паркинге, то кадастровый номер не нужен.
Красотка

Повідомлення: 25
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення alexy777 » 24 вересня 2010, 17:32

Красотка, я тоже думаю что какбы и не нужен, что тогда в договоре дарения указать, что паркинг находится в многоквартирном доме?
alexy777

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Куница » 24 вересня 2010, 17:36

Я делала доверенность давненько на отчуждение паркинга, потом по ней залючался договор, так предметом этого договора был сам паркинг, а то Вы так написали [qoute]машиномисце[qoute], я лично даже не поняла шо это такое...:)Зачем там кадастровый?
Куница

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Per se » 24 вересня 2010, 17:48

[QUOTE][qoute]машиномисце[qoute], я лично даже не поняла шо это такое...:)[/QUOTE]Аваланж, это такой вид недвижимого имущества на него даже правовые документы выдают[QUOTE]РОЗ’ЯСНЕННЯ СТОСОВНО ВИЗНАЧЕННЯ НЕРУХОМОГО МАЙНА, ЩО ЗНАХОДИТЬСЯ НА ЗЕМЕЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ, ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА ЯКЕ ПІДЛЯГАЄ ДЕРЖАВНІЙ РЕЄСТРАЦІЇ [U]7. Машиномісце. [/U]В розумінні Закону України [qoute]Про податок з доходів фізичних осіб[qoute] індивідуальні гаражі або місця на гаражних стоянках чи у гаражних кооперативах є нерухомим майном (пункт 1.10.1 статті 1). Побічним підтвердженням того, що право власності на машиномісце підлягає державній реєстрації є норми Закону України [qoute]Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю[qoute] (далі - Закон), виходячи з їх наступного системного аналізу. Об’єктом інвестування згідно з цим Законом є квартира або приміщення соціально-побутового призначення (вбудовані в житлові будинки або окремо розташовані нежитлові приміщення, гаражний бокс, машиномісце тощо) в об’єкті будівництва, яке після завершення будівництва стає окремим майном (абзац сьомий статті 2). У свою чергу, частиною першою статті 19 Закону встановлено, що після введення об’єкта будівництва в експлуатацію забудовник письмово повідомляє про це управителя та надає дані щодо фактичної загальної площі об’єктів інвестування, отримані від державних органів, що здійснюють реєстрацію права власності на нерухоме майно. Отже, машиномісце є нерухомим майном. Однак, слід враховувати, що машиномісце, право на яке підлягає державній реєстрації, повинно знаходитися в будівлі або в іншій капітальній споруді, тобто в споруді, яка має основні конструктивні елементи (зокрема, фундамент, стіни, покрівлю, тощо). [/QUOTE]
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Куница » 25 вересня 2010, 14:00

Per se,большое Вам спасибо, списали как школьники с коллегой, - сидим пьем кофе, работы нет, он контору закрыл, зашел на кофе. Так что спасибо от обоих :) Бум знать теперь.Даже вопрос возник: и на чЁ я лет пять назад доверенность -то делала, и что нотариус тогда отчуждал по ней? Он сам звонил и просил указать в доверенности [qoute]доверяю продать паркинг[qoute]...Ну попросил коллега, я и указала... Видимо это разъяснение свеженькое.
Куница

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]