Форум

Інформаційний ресурс

прописка

Номер повідомлення:#61

Повідомлення Язя » 29 вересня 2010, 19:35

спасибо Вам Stonehenge
Язя

Номер повідомлення:#62

Повідомлення Ынотио » 29 вересня 2010, 19:37

Vector это само собой[QUOTE]подавати та одержувати будь-які заяви, що стосуються виконання цієї довіреності, і необхідність у поданні яких буде викликана моїми інтересами як власника чи вимогами чинного законодавства (зокрема сімейного законодавства та законодавства про нотаріат, про те, що я неодружений, відчужуваний житловий будинок належить мені на праві особистої приватної власності, та що об'єкт цього правочину не є спільною сумісною власністю тощо).[/QUOTE]я говорю о гарантиях, заявить то он сможет, а нотариусу исходя из документов подтвержадющих право решать так ли на самом деле :)
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#63

Повідомлення Veдьмо4ка » 29 вересня 2010, 19:39

[QUOTE]я говорю о гарантиях[/QUOTE]может я че не поняла, о каких таких гарантиях:-)
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Номер повідомлення:#64

Повідомлення Katrina » 30 вересня 2010, 13:45

Да там вообще мраки.що я неодружений, відчужуваний житловий будинок належить мені на праві особистої приватної власності, - вдовец, дом куплен во время брака, жена умерла 1,5 года назад, в наследство никто не вступал, вместе не проживали?
Katrina

Номер повідомлення:#65

Повідомлення Veдьмо4ка » 30 вересня 2010, 13:47

[QUOTE]що я неодружений, відчужуваний житловий будинок належить мені на праві особистої приватної власності, - вдовец, дом куплен во время брака, жена умерла 1,5 года назад, в наследство никто не вступал, вместе не проживали?[/QUOTE]гы.. точно мраки... тогда нуна свидетельство о смерти жены, тут уж никак...хотя, если учесть, что она тож собственница... а вдруг есть дети, или другие наследники.... мдя...
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів