Форум

Інформаційний ресурс

Іспит з 06.10.2010

Номер повідомлення:#91

Повідомлення Всем повезет!!! » 13 жовтня 2010, 03:27

[B]Yulchik[/B], Вы (ну и еще некоторые участники нашего форума, но сегодня Ваш день и я буду говорить только за Вас) пример для всех нас того, как надо готовиться к экзамену чтобы сдать!!!!Ваше упорство, воля, желание привели Вас к цели. Вы старались не оставилять равнодушным ни единого сообщения за столько времени, что выкладывались форумчанами, а внимательно подходили к каждому вопросу и отвечали четко и верно. Как же я радуюсь за Вас, даже не представляете! Спасибо Вам за все, очень будет нехватать Вас тут!!!
Всем повезет!!!

Повідомлення: 986
Дякував (ла): 103 раз.
Подякували: 65 раз.

Номер повідомлення:#92

Повідомлення Helenna » 13 жовтня 2010, 10:18

[B]Yulchik, абрикоска[/B]!!! Ура!!!!! Поздравляю!!! Это лучшее начало сегодняшнего дня!!! Девочки, очень рада за вас!!!
Helenna

Повідомлення: 58
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#93

Повідомлення NATALIYA__ » 13 жовтня 2010, 12:25

tori пожалуйста, очень прошу вышлите мне тесты и задачи. Хочу присоедениться к Вшему обсуждению вопросов-ответов. Буду очень благодарна. jovtenlan@ukr.net
NATALIYA__

Номер повідомлення:#94

Повідомлення Ксюня » 13 жовтня 2010, 12:33

Yulchik, абрикоска!!!!! УРА! МОЛОДЦЫ!!!!!!!!!Поздравляю Вас!!!!!
Все люди как люди, а я все хорошею и хорошею. :happy-cheerleaderkid:
Ксюня

Повідомлення: 11715
Дякував (ла): 20567 раз.
Подякували: 27697 раз.

Номер повідомлення:#95

Повідомлення Всем повезет!!! » 13 жовтня 2010, 12:33

Доброго дня! Дуже рада бачити всіх форумчан, і нових в тому числі. Закликаю всіх активно готуватись до іспиту. Пишіть будь-які питання, що є незрозумілими для вас, і пишіть свої думки з приводу тих чи інших питань, будемо обговорювати (хоч по сто разів одне і те саме питання! :) ).Як бачимо активність і наполегливість - дорога до успіху.
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#96

Повідомлення NATALIYA__ » 13 жовтня 2010, 12:52

Машенька Маз, Всем Повезет!!! огромное спасибо, не знала что люди на столько отзывчивые и так быстро скинут тесты!!! Ребята сдавшие тесты, напишите на мой адрес (так как здесь не всегда всё можно писать) как всё-таки попасть на стажировку, и как вы сдавали. Спасибо за откровенность. jovtenlan@ukr.net ,Очень хочется своими силами и знаниями добиться всего, насколько это возможно?
NATALIYA__

Номер повідомлення:#97

Повідомлення notаrk » 13 жовтня 2010, 12:52

Як здав Івано-Франківськ?
notаrk

Повідомлення: 18054
Дякував (ла): 10929 раз.
Подякували: 27213 раз.

Номер повідомлення:#98

Повідомлення vikulja » 13 жовтня 2010, 14:07

84.Батьки малолітньої дитини мають право без дозволу органу опіки та піклування вчиняти такі правочини щодо її майнових прав:[B]б)укладати договори, які не підлягають нотаріальному посвідченню та державній реєстраціїї.ст.177СКУкакие например?это где-то написано или то что не запрещено законом разрешено?
vikulja

Номер повідомлення:#99

Повідомлення Mahadjan » 13 жовтня 2010, 14:15

Yulchik, абрикоска ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!Вы молодцы и большущие умнички!!!!Очень хочется, чтобы таких людей было побольше!!!!! Еще раз МОЛОДЦЫ!!!!
Mahadjan

Номер повідомлення:#100

Повідомлення Mahadjan » 13 жовтня 2010, 14:24

Стосовно пост № 98, керуємось ст. 71 ЦК та шляхом виключення обираємо вірний варіант
Mahadjan

Номер повідомлення:#101

Повідомлення Mahadjan » 13 жовтня 2010, 14:25

NATALIYA__ стремление всегда должно поощряться :-))
Mahadjan

Номер повідомлення:#102

Повідомлення ВІК » 13 жовтня 2010, 14:30

очень приятно видеть, что некоторые стажеры действительно готовятся, а не идут глазками поморгать туда, куда сказали родители
ВІК

Повідомлення: 891
Дякував (ла): 1543 раз.
Подякували: 452 раз.

Номер повідомлення:#103

Повідомлення абрикоска » 13 жовтня 2010, 14:58

Всем спасибо!!!!Удачи,все получиться у всех.Тесты и ключи как у нас так,что можно смело учить и идти на экзамен.
абрикоска

Номер повідомлення:#104

Повідомлення абрикоска » 13 жовтня 2010, 14:58

Всем спасибо!!!!Удачи,все получиться у всех.Тесты и ключи как у нас так,что можно смело учить и идти на экзамен.
абрикоска

Номер повідомлення:#105

Повідомлення абрикоска » 13 жовтня 2010, 14:59

абрикоска

Номер повідомлення:#106

Повідомлення Valeeri » 13 жовтня 2010, 15:36

Yulchik, абрикоска!!!!! ПОЗДРАВЛЯЮ ВАС!!!!!
Valeeri

Повідомлення: 313
Дякував (ла): 17 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#107

Повідомлення ВОЛЯ » 13 жовтня 2010, 15:44

сделала себе разноцветный:) файл из вопросов по наследству, кот. выбрала из ВСЕХ тестов, кот. у меня есть.на стр. 40 начинаются только спорные вопросы.. там и мнения с нашего форума и мои личные...если у кого-то есть желание давай-те начнём сегодня с наследства...а если у меня хватит времени до 09-10 ноября, то выставлю файлы и по другим отраслям (они у меня не закончены пока)
ВОЛЯ

Номер повідомлення:#108

Повідомлення Mahadjan » 13 жовтня 2010, 16:25

Щодо спірних питань724. При посвідченні заповіту при свідках обов’язкова присутність:а) одного свідкаб) не менш як двох свідків. Відповідь [qoute]б[qoute] - п. 158 Інструкції 784. 439. Секретний заповіт подається нотаріусу:а) прошитий та пронумерований, на конверті стоїть підпис заповідачаб) у конверті, де нотаріус ставить свою підпис та печаткув) заповідач передає через представника у конверті із своїм підписом на ньому.Я вважаю, правильним [qoute]б[qoute], оскільки не уявляю [qoute]Прошитий та пронумерований конверт[qoute]56. Перевірка наявності або відсутності спадкової справи за даними спадкового реєстру здійснюється :а/. за датою смерті спадкодавцяб/. за ідентифікаційним номером у державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та/або/призвіщем ім’ям по батькові (за наявності) спадкодавцяв/. за прізвіщем ім’я по батькові спадкоємцяЯ вважаю вірним буде лише [qoute]б[qoute]804. Кому видається свідоцтво коли спадщину визнано відумерлою:а) органам місцевого самоврядуванняб)фінансовому органув) не видається. ст. 1277 ЦКУ в 12 томе научно-практического коментария к ЦКУ В цьому питанні мене цікавить - що буде правовстановлюючим документом - рішення суду? 531. Які із перелічених нотаріальних дій не вчиняються приватними нотаріусами:а) видача свідоцтва про придбання арештованого нерухомого майна з прилюдних торгів називається Свідоцтво про придбання майна з прилюдних торгів (аукціону)б) видача свідоцтва про передачу заявв) видача свідоцтва виконавцю заповітуМабудь це старе питання, я б відповіла [qoute]в[qoute]
Mahadjan

Номер повідомлення:#109

Повідомлення Личность » 13 жовтня 2010, 16:31

Всем приветик! Yulchik, абрикоска - оооооочень за Вас рада, Вы просто умнички и этим всё сказано! Ждёмс с нетерпением Ваших тестов, задач и заданий!
Личность

Номер повідомлення:#110

Повідомлення Mahadjan » 13 жовтня 2010, 16:35

При введенні в дію Спадкового реєстру, ведення книг обліку спадкових справ та алфавітної книги спадкових справ передбачено:а) державними нотаріальними конторамиб) державними нотаріальними конторами та приватними нотаріусамив) відмінено ведення вищевказаних книг як державними нотаріальними конторами, так і приватними нотаріусами.Вірно - [qoute]б[qoute]508. Предметом заповідального відказу може бути:а) право користування речами особистого вжиткуб) право власності на майнові права або речі, що входять або не входять до складу спадщини в) право користування житловим будинком, квартирою або іншою будівлею.Згідно ст. 1238 ЦК - Предметом заповідального відказу може бути передання відказоодержувачеві у власність або за іншим речовим правом майнового права(ст. 395 ЦК - види речових прав) або речі, що входить або не входить до складу спадщини. На мою думку, відповідь [qoute]б[qoute] більш ширша, тому вона є вірною
Mahadjan

Номер повідомлення:#111

Повідомлення Форумчанин » 13 жовтня 2010, 16:36

[B]Yulchik, абрикоска!!![/B] От всей души поздравляю!!!в прошлой ветке (пост 409) обсуждался вопрос по спадкуванню земельної ділянки, яка входить до фермерського товариства многие на єтот тест отвечают - на загальних підставах, без зміни цільвого призначення - я тоже так на экзамене ответил - неправильно!!!в ключе - Якщо фермерське господарство успадковується двома або більше спадкоємцями, то земельна ділянка поділу не підлягає, якщо в результаті її поділу утвориться хоча б одна земельна ділянка менше мінімального розміру, встановленого для даного регіону.
Форумчанин

Номер повідомлення:#112

Повідомлення Личность » 13 жовтня 2010, 16:43

Всем повезёт !!!!, отвечаю на Ваш пост № 2, относительно [qoute]Оцінка БТІ 5000 грн., а сторони домовились 3000 грн.[qoute]. Мы же в договоре не можем указывать стоимость ниже оценочной стоимоти БТИ!
Личность

Номер повідомлення:#113

Повідомлення Leeanna » 13 жовтня 2010, 16:45

Привет всем, вчера не сдала, не хватило всего-лишь 3 балла по тестам! Теперь готовлюсь на ВКК. На счет экзамена и форума!!! РЕБЯТА!!! подготавливайтесь по этому форуму!!!! и не переживайте - ключи у нас все те !!! на экзамене 80-90% тестов с форума и с теми же ответами!!!! они даже последовательность ответов не меняли!!!!! На счет своего билета - пишите, если надо будет выложу!!!!
Leeanna

Повідомлення: 53

Номер повідомлення:#114

Повідомлення Личность » 13 жовтня 2010, 16:57

Leeanna - как я Вас понимаю! Я сдавала в сентябре и тоже не сдала! Главное не опускайте руки! Я тоже готовлюсь на ВКК, и там уж я покажу все свои знания в поооолной мере! Ждём Вашего билета, очень ждём! Любая полезная информация это очередной шаг к успеху!
Личность

Номер повідомлення:#115

Повідомлення vikulja » 13 жовтня 2010, 17:04

[B]Mahadjan[/B]56. Перевірка наявності або відсутності спадкової справи за даними спадкового реєстру здійснюється :а/. за датою смерті спадкодавцяб/. за ідентифікаційним номером у державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та/або/призвіщем ім’ям по батькові (за наявності) спадкодавцяв/. за прізвіщем ім’я по батькові спадкоємцяа я считаю, что правильный ответ - а)+б), пункт 3.3. положення про Спадковий реєстр, да и логично это, т.к. наследственное дело открывается только в связи со смертью.
vikulja

Номер повідомлення:#116

Повідомлення Valeeri » 13 жовтня 2010, 17:06

804. Кому видається свідоцтво коли спадщину визнано відумерлою:[B][U]а) органам місцевого самоврядування[/U][/B] ст. 1277 ЦКб)фінансовому органув) не видається
Valeeri

Повідомлення: 313
Дякував (ла): 17 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#117

Повідомлення ВОЛЯ » 13 жовтня 2010, 17:09

с этими 2-мя вопросами согласна...эти вопросы у меня уже не спорные.(просто давно этот файл делаю):[B]724. При посвідченні заповіту при свідках обов’язкова присутність:[/B]б) не менш як двох свідків.[B]784. 439. Секретний заповіт подається нотаріусу:[/B]б) у конверті, де нотаріус ставить свою підпис та печатку[B]56. Перевірка наявності або відсутності спадкової справи за даними спадкового реєстру здійснюється :[/B][U]а/. за датою смерті спадкодавця[/U]б/. за ідентифікаційним номером у державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та/або/призвіщем ім’ям по батькові (за наявності) спадкодавцяв/. за прізвіщем ім’я по батькові спадкоємцяВ - вобще не вариант (не досмотрела, что там спадкоэмця а не спадкодавця)Б - не подходит, т.к. в Положении нету [qoute]та/або[qoute] Правоустанавливающий думаю действительно - решение суда[B]531. Які із перелічених нотаріальних дій не вчиняються приватними нотаріусами:[/B]в) видача свідоцтва виконавцю заповітудумаю вы правы - вопрос старый
ВОЛЯ

Номер повідомлення:#118

Повідомлення Leeanna » 13 жовтня 2010, 17:10

[B]Личность[/B] а в какие сроки вы забрали выписку с протокол, прилагали ли копию паспорта аи если можно выложите сюда копию скарги або заяви и на какой адрес отправляли
Leeanna

Повідомлення: 53

Номер повідомлення:#119

Повідомлення ВОЛЯ » 13 жовтня 2010, 17:16

804. Кому видається свідоцтво коли спадщину визнано відумерлою:в) не видається[qoute]Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини.[qoute] НО СВИДЕТЕЛЬСТВО ПРИ ЭТОМ НЕ ВЫДАЁТСЯ
ВОЛЯ

Номер повідомлення:#120

Повідомлення Всем повезет!!! » 13 жовтня 2010, 17:20

Буду отвечать всем по-порядку.[B]vikulja[/B][QUOTE]84.Батьки малолітньої дитини мають право без дозволу органу опіки та піклування вчиняти такі правочини щодо її майнових прав:б)укладати договори, які не підлягають нотаріальному посвідченню та державній реєстраціїї.ст.177СКУкакие например?это где-то написано или то что не запрещено законом разрешено?[/QUOTE]Прикрепляю два файла: один договора, которые подлежат обязательному нотариальному удостоверению и/или государственной регистрации и второй файл - договора, к которым применяется письменная форма, следовательно они не подлежат нотариальному удостоверению и некоторые из них, которые относятся имущественных прав малолетнего ребенка родители имеют право без согласия ООПП заключать.
Всем повезет!!!

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів