Форум

Інформаційний ресурс

SOS!!!спадкування авторських прав

Номер повідомлення:#1

Повідомлення ALEX I » 20 жовтня 2010, 22:56

Допоможіть мені розібратися, бо поки я навіть не знаю з якої сторони підійти до такої делікатної теми, як оформлення спадщини на авторські права.Сьогодні до мене з/[qoute]явилася одна із спадкоємців автора музичних творів(блін, ну чого він помер,хай би собі жив дядько років 100).хоче спадкувати майнові авторські правана музичні твори, за виконання яких він отримував авторську винагороду (роялті).Спадкоємиця надала довідку Державного підприємства /[qoute]Українське агенство з авторських та суміжних прав/[qoute] Міністерства освіти та науки України в якій зазначено, що автор передав в управління ДП УААСП свої майнові авторські права на ці твори за виконання яких отримував винагороду. В ДП зареєстровані наступні твори автора:.......і перелік. Навпроти деяких зазначено, що не охороняється авторським правом чи навпаки охороняється,деякі без таких приміток. Ну я так розумію, що треба якийся документ на ці твори, але ж напевне не довідка. Що робити? Підкажіть
ALEX I

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Ex lege » 20 жовтня 2010, 23:22

Спадкування авторського права - Нотаріат для Вас №9(2007)сторінка 51.
Ex lege

Повідомлення: 1706
Дякував (ла): 933 раз.
Подякували: 846 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Муза » 20 жовтня 2010, 23:57

Авторское право не требует обязательной гос.регистрации, однако по желанию может быть зарегистрировано автором, выдается свидетельство о регистрации авторских прав
Муза

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Лолелі » 21 жовтня 2010, 01:37

Выдается наследство согласно указанной Вами справки на имущественные авторские права, именно так, как указано в этой справке
Лолелі

Повідомлення: 89
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення SELLA » 21 жовтня 2010, 13:56

я як видавала спадщину у такому випадку робила запит до Українського агенства( якого ви вказали)... про те чи зареєстроване авторське право на імя померлого ( бо ні сертифікату.. ні яких інших доказів не було.. що свідчило б... що дійсно належало спадкодавцю Адреса агенства : м. Київ вул.Б. Хмельницького,34 телефон 234-22-38
Три золотых правила языка:
— Думай, что говоришь.
— Не говори того, чего не думаешь.
— Не всё, что думаешь, говори.
SELLA

Повідомлення: 1286
Дякував (ла): 3836 раз.
Подякували: 2686 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]